Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ohh cok sukurrr yaa ozaman hayırlısı ıle benım kesemde gozukur haftaya dımı yaa 4+4 um sunda programlarda ve son adete gorunce sayınca bole cıkıyor =) kalp atıslarını ne zaman duyacakmıssınız canım ne dedı dr?

15 gün sonra duyarsınız dedi canim doktor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim içimden bir ses senle aynı tarihte doğuracaz diyo :))))niye bilmiyorum ama bende 2 aya kadar hamiş haberimi alacağım diye umut ediyom ama yinede sağlıkla daha erken gelse yok demem yani:)))

Ayy inşallah kuzum rabbim duysun sesini inşallah yaa çok istiyorum sizleri de göreyim ben

15 gün sonra duyarsınız dedi canim doktor

ay hadı hayırlısı ıle ıns ya cok hyecanlı seyler Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın İNŞALLAHHH.. Pekı ben bırsey daha sorucam nasıl beslenıyorsun ablacım benım beslenmemde bozuk sanırım ya ıstahsızlıkta var gercı su sıralar ama uzun saatler hıc bıse yemedıgımı farkedıyorum mesela :KK43: yanı gunde 3 ogunmu yıyorsun sadece sabah ogle aksam yoksa sureklı aralarda bısıler yıyormusun sanırım cevız fındık flnda yemelıyım

inşallah göreceksin benim nazım hiç olmaz ama sana uyuzluk olsun diye çok naz yapacam:KK52::KK52:

Senin nazini yerim ben yeter ki sende sağlıkla sıhhatle bi hamile kal yigenimi kucagina al ben nazini seve seve çekerim kuzum benim canım benim

benim içimden bir ses senle aynı tarihte doğuracaz diyo :))))niye bilmiyorum ama bende 2 aya kadar hamiş haberimi alacağım diye umut ediyom ama yinede sağlıkla daha erken gelse yok demem yani:)))
Insaallah kuzuumm insallah hep beraber .. su topike asilip kalan herkes insaallah

ne çekiyonus kıs:KK34:

e hadi gözün aydın:KK9:

Ya vedud ismi serifi cekiyos bizim isler azcik kesatta:)))

Senin nazini yerim ben yeter ki sende sağlıkla sıhhatle bi hamile kal yigenimi kucagina al ben nazini seve seve çekerim kuzum benim canım benim

Citir ablalar olarak siz acilisi yapin yeterki bisde geliyos pesinisdeeenn:)

Kızlar çok şükür kesemizi gördük o kadar rahatladım ki çok şükür Rabbime doktor gayet güzel dedi 5+1 mis minigim

Gözün aydin tatlim. Çok sevindim rahatladin bak ne güzel.

Bende bugün doktora gittim. Bu ay yumurtam catlamamis bi yerde sıkışmış o da adet olmami engelliyormus falan filan iste. Hamile degilim yani :KK43:

Samsung Note 3

Canim üzüldüm şimdi.peki doktor ilaç falan verdimi. Sana yine bi sebeb söylemiş doktorun bana hiç bişey demedi muallaktayim yani ; (

Canim üzüldüm şimdi.peki doktor ilaç falan verdimi. Sana yine bi sebeb söylemiş doktorun bana hiç bişey demedi muallaktayim yani ; (

Evet dogum kontrol hapi yada adet söktürücü bi hap vrrdi . Hangisi oldugunu bilmiyom ama ikisinden biri. Normalde evde vardi ama bulamadim. Esim alacak yarin 12 gun kullanacakmisim gunde bi tane adet olursam giderim heralde

Samsung Note 3

Evet dogum kontrol hapi yada adet söktürücü bi hap vrrdi . Hangisi oldugunu bilmiyom ama ikisinden biri. Normalde evde vardi ama bulamadim. Esim alacak yarin 12 gun kullanacakmisim gunde bi tane adet olursam giderim heralde

Samsung Note 3

biran önce bende adet oluyosam olayım olmuyorsam da bebiş olduğunu öğreneyim lütfen ALLAHIMMMMM

X