- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.841
olacak kızlar yaaa bak benimki öyle olmadı mı Leyloş bu ay umut yok dedim 1 kere ilişki oldu o da yumurtlamadan önce dedim ben regl bekliyordum noldu Rabbim yüzümü güldürdü ben inanıyorum çok kısa zaman sonra sizlerden de alıcam hamilelik haberini inşallah
anacım bu ezellede taktikleri konuşamıyozki ramazanda neyse az kaldı
ardınada senin inşallahinşallah gerek kalmazz canımm haftaya senın guzel miss haberlerini alırız
ardınada senin inşallahkız bu pitircik ayağını sürüyecekti patinaj yaptı çok umutluyum:)))))
görmeyiz be.....ya görmezsekya enterasan bende umutluyumm o ilaç kullandığm iğne olduğm aylarda bile çok umutlu deildim yani inşallah olur böyle umutlu olupta kırmızıları görünce ben çok kötü oluyorum ama
hatta haberlerde çıktı ankarada diye
ya enterasan bende umutluyumm o ilaç kullandığm iğne olduğm aylarda bile çok umutlu deildim yani inşallah olur böyle umutlu olupta kırmızıları görünce ben çok kötü oluyorum ama
hahahahaha ben burda sallanmıştımhahahahahahaha Ankarayı salladım ayooollllllllll
hiç moral bozmak yok hayatım ben 2 ya da 2.5 sene bekledim Rabbim sabrı öğretiyo sonra da mükafatını veriyo
kızlar ben kuran toplantısına gider öğleden sonra görüşürüz.............
kızlar ben kuran toplantısına gider öğleden sonra görüşürüz.............
tmm cnm söz:)))))leyloşş bugün isme özel dua istiyorum sendennn bak nolurrr
bende çıkıyorum ezelim işlerimi halledeyim öğleden sonra görüşürüz kuzum
Geldim şekerim Allah'ım hepimize nasip eder inş Rabbim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi