- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.761
valla tatlım bu geç döllenme de adetten 14 gün sonra tam olarak içini rahatlatan sonucu alırsın geç döllenmede 10 .gün yapılan testler varsa hamilelik çok yeni oluyo ve stres yaratıyo bence bekle cnm inşallah hamişsindir sürpriz yapar bebişin...........Sonu hayırlara çıksın inşallah ben beklerim sorun değil ya başka bi doktora daha gittim bugün yarın gel kan testi yapalım tekrar dedi gitsem mi acaba kararsız kaldım kızlar :44:
antalya da nereye merkezemi gidiyosnuz?Bizde Antalya ya gidicez bayramdan sonra insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kurban olurum verene cnm benim Maşallah.........Ogluşuma kardeşinin fotosunu gösterdim kuzum nasıl sevindi kuzeni bizde ona gösteriyor kardeşim diye canım benim ya
valla tatlım bu geç döllenme de adetten 14 gün sonra tam olarak içini rahatlatan sonucu alırsın geç döllenmede 10 .gün yapılan testler varsa hamilelik çok yeni oluyo ve stres yaratıyo bence bekle cnm inşallah hamişsindir sürpriz yapar bebişin...........
antalya da nereye merkezemi gidiyosnuz?
adetim geciktiğinde çok araştırdım ordan biliyom:)Sonu hayırlara çıksın inşallah ben beklerim sorun değil ya başka bi doktora daha gittim bugün yarın gel kan testi yapalım tekrar dedi gitsem mi acaba kararsız kaldım kızlar :44:
sağol cnm Allah kabul etsin inşallah........Amin canım ağzına sağlık
keyfini çıkar tatlım ,yarasın kuzuma çoktan hakettiniz.......Kemer kuzum Otel ayarladik
Kızlar çok şükür kesemizi gördük o kadar rahatladım ki çok şükür Rabbime doktor gayet güzel dedi 5+1 mis minigim
adetim geciktiğinde çok araştırdım ordan biliyom:)
naptım cnm benim keşke elimden başka bişey gelse ama sabır sınavı işte rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.........Çok sağol tatlım birazcık ta olsa içim rahatladı. İnşallah bebişim süpriz yapar bize
sende bi haller varya sonu hayrola:)
ailemin yanına mersine:))))
karışık duygu halleri.......nolmuş bana nasıl haller war bende bilmiyorum burnuma yemek kokuları gelio karnım acıktı bende annemle babamı özledim bende gitcem tatil olsun artıkkkk
Oyoy maasallah pitircik icinde pitircik:)Kızlar çok şükür kesemizi gördük o kadar rahatladım ki çok şükür Rabbime doktor gayet güzel dedi 5+1 mis minigim
bir adedi binbir sebebe bismillahirrahmanırrahım....elhamdulıllahhh elhamdulıllah elsukrulıllah yarattıgın nımetler adedınce sana hamd olsun rabbımmmmm. ya safii ya rabbım ya mevlammmmmm bız aczıyetımızı bılıyoruz bız sana tam layıkıyla kulluk yapamıyoruz allahımmmm sen mubarek günler hurmetıne sen peygamber efendımızın hurmetıne gelmıs gecmıs tumm peygamberlerın ve evlıyaullahların hurmetıne okudugumuz mubarek ayetler kıldıgımız namazlar hurmetıne sen bızlerı gecım ehlı kıl tam teslım olan kullarından eyle içimize ferahlık gonlumuze serınlık ver sen bızlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip et senın rahmetınden merhametınden sual olunmaz sen kı bızlerı bızden ıyı bılen alemlerın rabbı mevlam sen bızı bekletme allahım bu gecıcı dunyada bızlerı evlat hasretıyle sınama sen kaldıramayacagımız yukler vermezsın allahımmm emanetlerın olan mucızelerımızı meleklerımızı ver ya şafii şifamizi verrrr muradımızı tez vakıtte ver rabbımmmm sen bagıslayanların en hayırlısısın sen merhametlılerın en merhametlısısın bızlere de merhamet et rabbım benle bırlıkte tummmm dıleyenlere gonlundekı ver hayırlısıyla allahımmmmmmmm amınnnn!!!!!!
amin cnm ....baaşka bir topikte okudum dayanamadım herkes okusun diye kopyala yapıştır yaptım rabbim sesimizi duysun inşallah......Oyoy maasallah pitircik icinde pitircik:)
Amin kuzum ne guzel dua .Rabbim kabul etsin insallah
günaydın kızlar bugün adet günüm 26. günde bir olurum dün test yaptım ikinci çizgi çıkınca hemen kan verdim ve değer 24,27 çıktı :18: ben daha fazla olur diodum ve çok moralim bozuldu şimdi yarın akşam tekrar vericem bakalım ne olacak
benim içimden bir ses senle aynı tarihte doğuracaz diyo :))))niye bilmiyorum ama bende 2 aya kadar hamiş haberimi alacağım diye umut ediyom ama yinede sağlıkla daha erken gelse yok demem yani:)))Agustos ayi icin kucucuk bi umut belirdi kizlar.esim gitmeden onceki gun yum gunum olabilir. Tabi bu otomatik hesaplayiciya gore ... ama umut dunyasi iste . Yine tek gecelik sansimda olsa var:) bide doktora gitmeyi sevebilseydim ecuk( tekrar yum takibi istemem lazim ama hic sevmiyom doktoru ben ya