Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Sonu hayırlara çıksın inşallah ben beklerim sorun değil ya başka bi doktora daha gittim bugün yarın gel kan testi yapalım tekrar dedi gitsem mi acaba kararsız kaldım kızlar :44:

Sonu hayırlara çıksın inşallah ben beklerim sorun değil ya başka bi doktora daha gittim bugün yarın gel kan testi yapalım tekrar dedi gitsem mi acaba kararsız kaldım kızlar :44:
valla tatlım bu geç döllenme de adetten 14 gün sonra tam olarak içini rahatlatan sonucu alırsın geç döllenmede 10 .gün yapılan testler varsa hamilelik çok yeni oluyo ve stres yaratıyo bence bekle cnm inşallah hamişsindir sürpriz yapar bebişin...........

Bizde Antalya ya gidicez bayramdan sonra insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
antalya da nereye merkezemi gidiyosnuz?

Ogluşuma kardeşinin fotosunu gösterdim kuzum nasıl sevindi kuzeni bizde ona gösteriyor kardeşim diye canım benim ya

Kemer kuzum Otel ayarladik

Kızlar çok şükür kesemizi gördük o kadar rahatladım ki çok şükür Rabbime doktor gayet güzel dedi 5+1 mis minigim

ohh cok sukurrr yaa ozaman hayırlısı ıle benım kesemde gozukur haftaya dımı yaa 4+4 um sunda programlarda ve son adete gorunce sayınca bole cıkıyor =) kalp atıslarını ne zaman duyacakmıssınız canım ne dedı dr?

Kızlar çok şükür kesemizi gördük o kadar rahatladım ki çok şükür Rabbime doktor gayet güzel dedi 5+1 mis minigim

Oyoy maasallah pitircik icinde pitircik:)

Amin kuzum ne guzel dua .Rabbim kabul etsin insallah

Agustos ayi icin kucucuk bi umut belirdi kizlar.esim gitmeden onceki gun yum gunum olabilir. Tabi bu otomatik hesaplayiciya gore ... ama umut dunyasi iste . Yine tek gecelik sansimda olsa var:) bide doktora gitmeyi sevebilseydim ecuk( tekrar yum takibi istemem lazim ama hic sevmiyom doktoru ben ya

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin eabbim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim içimden bir ses senle aynı tarihte doğuracaz diyo :))))niye bilmiyorum ama bende 2 aya kadar hamiş haberimi alacağım diye umut ediyom ama yinede sağlıkla daha erken gelse yok demem yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…