- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.821
günaydınn canlarımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn canlarımm
bu ezel niye bize yandan yandan bakıyo.........aynen öyle kuzum ....
geldinmi tatlım bende niye yazmıyon diye gönderme yaptım:)))günaydınn canlarımm
bu ezel niye bize yandan yandan bakıyo.........
karışık ruh halinde o arkadaşım bu ara idare edelim:))))nasıl bi giriş yapsam diye düşünüyordu zannımca
nasıl bi giriş yapsam diye düşünüyordu zannımca
geldinmi tatlım bende niye yazmıyon diye gönderme yaptım:)))
Walla sabah sabah bi eczane kafamı bozdu onunla uğraşıodum o yüzden geç geldim biraz nasılsınız bakalım
iyiyiz petem sen nasılsın asıl....eczaneyle ne işin vardı ?walla sabah sabah bi eczane kafamı bozdu onunla uğraşıodum o yüzden geç geldim biraz nasılsınız bakalım
biz iyiyiz de sana noldu niye bozdu eczacı kafanı bi anlat hele
iyiyiz petem sen nasılsın asıl....eczaneyle ne işin vardı ?
ha şöyle açılsın artık karışıklıksağlık bakanlığında çalışıyorum ben bi eczaneden aradılar sabah sabah kendi becerememiş işini bize çatıo oyy bıktım bunlardan ben bugün iyym çok şükür yaa karışık ruh halim çözüldü acık
ha şöyle açılsın artık karışıklık
ezelim takma kafanı he de geç :)
ay bu erkekler anacım bu kadarmı dik kuyrukla gezerler bana tüm doktorlar herşey normal demesine rağmen 2 yıl boyunca ezik ezik dolandım demmeki benden dedim herifin oğlunun herşey ortada ama hala üstüne alınmıyo yaaa......ben hayatta 2 şeyden çok rahatsız olurum biri yanlış anlaşılmak diğeride haksızlık deliriyom bu ikisinden birini yaşasam.......uzatmam cm akşam geldiğinde hiçbişey olmamış gibi davranırım yeni evlilik zamanıydı tripler artık kocadık:)))))açıldı bakalım ne kadar sürerse... sen nie bozdun arayı ya salla takılma böyle şeylere bu konularda erkekler pek gururlu canım onn içinde de ne fırtınalar wardır şimdi
ay bu erkekler anacım bu kadarmı dik kuyrukla gezerler bana tüm doktorlar herşey normal demesine rağmen 2 yıl boyunca ezik ezik dolandım demmeki benden dedim herifin oğlunun herşey ortada ama hala üstüne alınmıyo yaaa......ben hayatta 2 şeyden çok rahatsız olurum biri yanlış anlaşılmak diğeride haksızlık deliriyom bu ikisinden birini yaşasam.......uzatmam cm akşam geldiğinde hiçbişey olmamış gibi davranırım yeni evlilik zamanıydı tripler artık kocadık:)))))
olsun artık dimiolacak inşallah olacak.........he canım he ne kocaması dur daha bu ay olsun artık yaaa nolurrr lütfennnnn kafama takmıcam dıyorum ama bak yıne aklıma geldı
olsun artık dimiolacak inşallah olacak.........
mercimeğin sürpriz yaptı valla işte nasipte varsa inşallah olur...........olacak kızlar yaaa bak benimki öyle olmadı mı Leyloş bu ay umut yok dedim 1 kere ilişki oldu o da yumurtlamadan önce dedim ben regl bekliyordum noldu Rabbim yüzümü güldürdü ben inanıyorum çok kısa zaman sonra sizlerden de alıcam hamilelik haberini inşallah