- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.781
ohh cok sukurrr yaa ozaman hayırlısı ıle benım kesemde gozukur haftaya dımı yaa 4+4 um sunda programlarda ve son adete gorunce sayınca bole cıkıyor =) kalp atıslarını ne zaman duyacakmıssınız canım ne dedı dr?
benim içimden bir ses senle aynı tarihte doğuracaz diyo :))))niye bilmiyorum ama bende 2 aya kadar hamiş haberimi alacağım diye umut ediyom ama yinede sağlıkla daha erken gelse yok demem yani:)))
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin eabbim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah göreceksin benim nazım hiç olmaz ama sana uyuzluk olsun diye çok naz yapacamAyy inşallah kuzum rabbim duysun sesini inşallah yaa çok istiyorum sizleri de göreyim ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15 gün sonra duyarsınız dedi canim doktor
kızlar ben biraz uzanacam size iyi akşamlar................
inşallah göreceksin benim nazım hiç olmaz ama sana uyuzluk olsun diye çok naz yapacam
kızlar ben biraz uzanacam size iyi akşamlar................
karışık duygu halleri.......
ne çekiyonus kısTsk ederim tatlim namazlardan sonra cekeyom ben canim
Kızlar çok şükür kesemizi gördük o kadar rahatladım ki çok şükür Rabbime doktor gayet güzel dedi 5+1 mis minigim.
Insaallah kuzuumm insallah hep beraber .. su topike asilip kalan herkes insaallahbenim içimden bir ses senle aynı tarihte doğuracaz diyo :))))niye bilmiyorum ama bende 2 aya kadar hamiş haberimi alacağım diye umut ediyom ama yinede sağlıkla daha erken gelse yok demem yani:)))
ne çekiyonus kıs
e hadi gözün aydın
Senin nazini yerim ben yeter ki sende sağlıkla sıhhatle bi hamile kal yigenimi kucagina al ben nazini seve seve çekerim kuzum benim canım benim
Ya vedud ismi serifi cekiyos bizim isler azcik kesatta:)))
Kızlar çok şükür kesemizi gördük o kadar rahatladım ki çok şükür Rabbime doktor gayet güzel dedi 5+1 mis minigim
Doktora gittim bi nedeni yok olursun dedi geri gönderdi napicam bilmiyorum. Bugün idrar testi yaptım yine çıkmadı ; (
Bende bugün doktora gittim. Bu ay yumurtam catlamamis bi yerde sıkışmış o da adet olmami engelliyormus falan filan iste. Hamile degilim yani
Samsung Note 3
Canim üzüldüm şimdi.peki doktor ilaç falan verdimi. Sana yine bi sebeb söylemiş doktorun bana hiç bişey demedi muallaktayim yani ; (
Evet dogum kontrol hapi yada adet söktürücü bi hap vrrdi . Hangisi oldugunu bilmiyom ama ikisinden biri. Normalde evde vardi ama bulamadim. Esim alacak yarin 12 gun kullanacakmisim gunde bi tane adet olursam giderim heralde
Samsung Note 3
biran önce bende adet oluyosam olayım olmuyorsam da bebiş olduğunu öğreneyim lütfen ALLAHIMMMMM