Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım ben bunu merak ettiğim için dün yaptım, ovulasyon testi çift çizgi çıktı, hamileyken gerçekten çift çizgi çıkıyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bi ay adet olursam ayni karari alacagim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle ama canım doktora gidiorum sorunun yok dio.yoksa nie olmuyo.okadar sey yaptım uyguladım ettim istemesem olurdu simdiye kadar kesin.en iyisi istemeyelim olsun.ben artık istemiyorum.isyanda etmiyorum ama istemiyorum pes ediyorum.belki ozaman olur.bune ya sabah kalk ates ölc aksam yat ates ölç yok sogan suyu iç yok buhar tut yok incir suyu iç yok folikasit iç yumurtlama gunu hesapla hep hüsran hep hüsran Allah gunah yazmasın ama artık yok yani ilişikye bile cocuk için giriomus gbi oldum evde huzur kalmadı eşim dio sen sapıttın yaşın kaç basın kac senin dio adamda haklı.

Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz cnm beynimizi bir bosaltsak cok iyi olacak ayniyiz inan...

ben geldiiiiiiimmmmmm

hoşgeldinn leyloşummm Allah kabul etsin. benim ateşimle ilgili bişe demediniz bana nie demediniz

hoşgeldinn leyloşummm Allah kabul etsin. benim ateşimle ilgili bişe demediniz bana nie demediniz

Cnm senin atesin hep yuksek ki:))))))) kiz alinmaca yok bak sala yapiyom azicik gulek diye.....ben o ates islerini hic denemedim bidenem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…