- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.441
sen yokken tükanı kapattıydılar ben gördümah şu mangırların gözü kör olsun
kendimi gördüm sanki birden
gel böcüküm gel takıl bana hayatını yaşabitlim aramızda 2 gün var ya kız benimde doğum tarihi 16 mart çıkıyo seni takipteyim haberin ola
walla aynen öyle gözü kör olsunnnn
günaydın kızlar yarın adet günüm bu ay hiç umudum yok ama sabah ateşim 36,9 çıktı acaba oruçtan dolayı olabilirmi birde dün akşam ovulasyon testi yaptım böle çıktı bazıları ovulasyon testiyle öğrenmiş hamileliğini ben kendimi adete alıştırmışken şimdi içim bi kıpır kıpır oldu eğer meşhur kahve akıntım gelmezse akşam idrar testi yapacağım bakalım Eki Görüntüle 1188384
Ikiside:)))
Hazalida senide dogurtmadan gitmem mrk etme:))
Bende bi ay adet olursam ayni karari alacagim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyle ama canım doktora gidiorum sorunun yok dio.yoksa nie olmuyo.okadar sey yaptım uyguladım ettim istemesem olurdu simdiye kadar kesin.en iyisi istemeyelim olsun.ben artık istemiyorum.isyanda etmiyorum ama istemiyorum pes ediyorum.belki ozaman olur.bune ya sabah kalk ates ölc aksam yat ates ölç yok sogan suyu iç yok buhar tut yok incir suyu iç yok folikasit iç yumurtlama gunu hesapla hep hüsran hep hüsran Allah gunah yazmasın ama artık yok yani ilişikye bile cocuk için giriomus gbi oldum evde huzur kalmadı eşim dio sen sapıttın yaşın kaç basın kac senin dio adamda haklı.
ben geldiiiiiiimmmmmm
ben geldiiiiiiimmmmmm
öyle ama canım doktora gidiorum sorunun yok dio.yoksa nie olmuyo.okadar sey yaptım uyguladım ettim istemesem olurdu simdiye kadar kesin.en iyisi istemeyelim olsun.ben artık istemiyorum.isyanda etmiyorum ama istemiyorum pes ediyorum.belki ozaman olur.bune ya sabah kalk ates ölc aksam yat ates ölç yok sogan suyu iç yok buhar tut yok incir suyu iç yok folikasit iç yumurtlama gunu hesapla hep hüsran hep hüsran Allah gunah yazmasın ama artık yok yani ilişikye bile cocuk için giriomus gbi oldum evde huzur kalmadı eşim dio sen sapıttın yaşın kaç basın kac senin dio adamda haklı.
Sensiz olmaz kiiii:)
hoşgeldinn leyloşummm Allah kabul etsin. benim ateşimle ilgili bişe demediniz bana nie demediniz
Cnm senin atesin hep yuksek ki:))))))) kiz alinmaca yok bak sala yapiyom azicik gulek diye.....ben o ates islerini hic denemedim bidenem:)
bol bol dua ettin dimi bizim içinde
ahahahaaaa doğru diosnbende anlamadım hergün yükselio ama
Dedim ki hazalim bir nefesde dogursun cumle hamilelerde, ezel ben paytipo da artik hamis kalalim tum isteyenlerde......Aminnnnnnnnn
Bacim bu ates adete dogru azaliyo dimi oyleyse insallah sonuc guzel olacaktir.....
uyumak uyumak uyumak istiyorum başka birşey istemiyorum ben yaa