Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bana wermemişti dahası çatlatma iğnesinden sonra beni kontrole bile çağrmadı sanırım benım doktor işe yaramıodu yaa :/ yeni bi doktor buldum ona gitcem bi iki ay sonra görümcemede wermişti progestanı çatlatmadan sonra

Cnm degis parayla degilmi zaten en iyisini bul valla .....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

karamsarlık yok dimi kızlar.....

ben hiç bekliyormuydum bu ay ???? aklımın ucunda yoktu olmadı diyordum çok rahattım o yüzden boşu boşuna stres yapmayın döferim :KK20:

Cnm degis parayla degilmi zaten en iyisini bul valla .....

çok iyi bi doktor buldum da çok afilli bi hastanedeydi muayne parası falan cok fazlaydı 1 ay önce dewlet hastanesıne geçmiş :KK52: hemen gitcem canım belkide ıkıncı ayı beklemem bu ay gecsın sonra gıderım

karamsarlık yok dimi kızlar.....

ben hiç bekliyormuydum bu ay ???? aklımın ucunda yoktu olmadı diyordum çok rahattım o yüzden boşu boşuna stres yapmayın döferim :KK20:

Sen bayagi eli maşali oldun bakiyomda ....nerde senin şefkatin hi acimiyonmu dovuyon bizi:KK43:

Birsey sormak istiyorum canim. Gec yumurtladim demissin. Galiba bende gec yumurtladim ama normal adet gunumden 2 3 gun once baslamak uzere surekli kahverengi damar gibi akimtim olmustu. Bugun gecikmenin 5. Gunu ve biraz pembe akinti geldi. Adet oldum saniyorum ama hala bisey yok. Sende boyle biseyler oldumu acaba. Ben yumurtlama gununu ovulasyon testine gore soyluyorum ama eger dogruysa.

Samsung Note 3

canim yerlesme kanamasi olabilir. Bende olmadi boyle bisey zaten bizim ilk ayimizdi gecen ay ve degerlendiremedik donemi. Yani bu arada test yaptin mi bilmem ama yaparsan cikar.

Kizlar doktordan tiyolar adet sancilari yumurtlama olacagina delaletmis yani sancili adet yumurtalarin oustugu icin olurmussss....

Bebegim benim bu 8 temmuzda 5 gun gecikmeli baslayan adetimde 1 haftadan fazla kasik agrim oldu ya hadi insallah gerci ramazana rastladim pek umudum yokta kismet :)

kizlar bu ayda olmadi... bat.i sabirsizlikla ve umutla bekleyecegim bi iliskide olamadi yum gunumu yine kacirdik. Sinirler gerildi evde iyice... agustos ayi bazi sebeplerden dolayi ( kotu sebep degil) ayri gecircegimiz icin bu ay olsun istedim. Ama olmadi .. ama sizleri mrk ederim takip ederim mutlaka . Dua ederim sizler icin. Burdayim yani sadece eylule kadar umutsuz vakayim oyle iste..

Canim bende bu ay ramazan olunca iftardan sonra hic tık yok ikimizdede. Agustostada dugunler falan var eylulu bekliyorum bende. Bu arada olursa coook sevinirim insallah kismet olur hepimize.

canim yerlesme kanamasi olabilir. Bende olmadi boyle bisey zaten bizim ilk ayimizdi gecen ay ve degerlendiremedik donemi. Yani bu arada test yaptin mi bilmem ama yaparsan cikar.

Bebegim benim bu 8 temmuzda 5 gun gecikmeli baslayan adetimde 1 haftadan fazla kasik agrim oldu ya hadi insallah gerci ramazana rastladim pek umudum yokta kismet :)

Canim bende bu ay ramazan olunca iftardan sonra hic tık yok ikimizdede. Agustostada dugunler falan var eylulu bekliyorum bende. Bu arada olursa coook sevinirim insallah kismet olur hepimize.

Gelecek bebislerimiz zamani var elbet insallah cok beklemeyiz:)

Canlarim ben kurana gidiyom sizede dua edecem beni ozleyin anacigim:)))oglenden sonra burdayim....

X