- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.401
Nereye kuzum....bende 10 gun annemlere gidiyom:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kafama takmama kararı aldım relax olucam artık olsun yada olmasın .. cunku psikolojim bozuldu artık bide eşimide etkiliyorum ister istemezz.gecen gun sinirlenip senin sorunun var cocuğun olmuyo heralde dedim.cok kırıldı ve ben cok utandım .adamı deney tahtası yaptım yok macun yok bal yok recel o yuzden akısına bıraktım valla.Hersey Allahtan
Ya bu site bemi ikide bir disari firlatiyor
sen naptın bi anlat hele yaa
Ya bu site bemi ikide bir disari firlatiyor
kafama takmama kararı aldım relax olucam artık olsun yada olmasın .. cunku psikolojim bozuldu artık bide eşimide etkiliyorum ister istemezz.gecen gun sinirlenip senin sorunun var cocuğun olmuyo heralde dedim.cok kırıldı ve ben cok utandım .adamı deney tahtası yaptım yok macun yok bal yok recel o yuzden akısına bıraktım valla.Hersey Allahtan
Ben hap kullaniyom petegim cumartesi progesta diye bir ilac verdi gunde 3 tane iciyom bekliyorum bakalim hayirlisi.....
nasıl fırlatır senii yaaaa bu sitee
nie werdiki progestanıı??
kemerini takmamışsındır
Tutunmasi icinmis ben anlasam:S
burdayım kuzum burdayım da beni kaale almıyonus....
ilgiye ihtiyacım var benim...
Hahahahaaaaaa uyuz hadi formundasin yine:))))
burdayım kuzum burdayım da beni kaale almıyonus....
ilgiye ihtiyacım var benim...
bana wermemişti dahası çatlatma iğnesinden sonra beni kontrole bile çağrmadı sanırım benım doktor işe yaramıodu yaa :/ yeni bi doktor buldum ona gitcem bi iki ay sonra görümcemede wermişti progestanı çatlatmadan sonra
gelcen gelcen peşimden az kaldı hadi inşaallah Yarabbim sen büyüksünnnnnnnnn duy şu kulunu da dualarını kabul et amin