Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Cnm degis parayla degilmi zaten en iyisini bul valla .....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

karamsarlık yok dimi kızlar.....

ben hiç bekliyormuydum bu ay ???? aklımın ucunda yoktu olmadı diyordum çok rahattım o yüzden boşu boşuna stres yapmayın döferim

Cnm degis parayla degilmi zaten en iyisini bul valla .....

çok iyi bi doktor buldum da çok afilli bi hastanedeydi muayne parası falan cok fazlaydı 1 ay önce dewlet hastanesıne geçmiş hemen gitcem canım belkide ıkıncı ayı beklemem bu ay gecsın sonra gıderım

karamsarlık yok dimi kızlar.....

ben hiç bekliyormuydum bu ay ???? aklımın ucunda yoktu olmadı diyordum çok rahattım o yüzden boşu boşuna stres yapmayın döferim

Sen bayagi eli maşali oldun bakiyomda ....nerde senin şefkatin hi acimiyonmu dovuyon bizi

canim yerlesme kanamasi olabilir. Bende olmadi boyle bisey zaten bizim ilk ayimizdi gecen ay ve degerlendiremedik donemi. Yani bu arada test yaptin mi bilmem ama yaparsan cikar.

Kizlar doktordan tiyolar adet sancilari yumurtlama olacagina delaletmis yani sancili adet yumurtalarin oustugu icin olurmussss....

Bebegim benim bu 8 temmuzda 5 gun gecikmeli baslayan adetimde 1 haftadan fazla kasik agrim oldu ya hadi insallah gerci ramazana rastladim pek umudum yokta kismet :)

Canim bende bu ay ramazan olunca iftardan sonra hic tık yok ikimizdede. Agustostada dugunler falan var eylulu bekliyorum bende. Bu arada olursa coook sevinirim insallah kismet olur hepimize.

Gelecek bebislerimiz zamani var elbet insallah cok beklemeyiz:)

Canlarim ben kurana gidiyom sizede dua edecem beni ozleyin anacigim:)))oglenden sonra burdayim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…