Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Allah seni bildiği yapsın emi uyuzz ekrana bakarak gülen deli diyecekler yakında bana senin yüzünden........ uyurken olduysa bebiş ben uyuyorsam o sırada sana ne taktiği vericem hahahahahahaa

Bende telefona bakip guluyom valla.....uyuz hadi hadi yemezler......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok ben bu gece erkenden uyuyayim ezel yorulmaya gerek yok nazda cekmeyiz bak uykudada oluyomus:)))))

Valla devir tersine donuyo dogru bir soz onceden hanimlar naz ederdi....bak su halimize yav:))))

cnm hiç sıkma canını ikinizde kontrolden geçtiyseniz sorun yoksa elbet bi gün olur
bitliye sor birasda hep bana hep bana olmas ki belki o verir bi tüyo

Kizim bitliyi gorsem soracam ben giriyom yok cikiyom gelmis...hem sen varken bitli napmiski acep o da mi uykuda yoksa:))))))).

tüyolar bende şekerler bol bol uyuyos uykudayken oluyo

Teşekkür ederim canım, âmin.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benimki koyu çıktı ama benim adetim geçti 3 gün .. Sen gebelik testi yap bence akşama canım. Hamilelik varsa Silik de olsa belli oluyor ikinci çizgi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ates tekniği ile hem yumurtlama gununu hesaplayabiliosun hem hamile olup olmadığını öğrenmende birazcık yol gösteriyo diyim.sen bilmiyomuydun.

Yok petegim bilmiyodum ama ogrendim simdi. daha neler ogrenecem onuda bilmiyom:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…