- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.481
Allah seni bildiği yapsın emi uyuzz ekrana bakarak gülen deli diyecekler yakında bana senin yüzünden........ uyurken olduysa bebiş ben uyuyorsam o sırada sana ne taktiği vericem hahahahahahaa
Bende telefona bakip guluyom valla.....uyuz hadi hadi yemezler......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bitliye sor birasda hep bana hep bana olmas ki belki o verir bi tüyo
doğru diyosun kualağı sağır olacak insanın böylelerine , bakıyorum şimdi Allah razı olsun . yapıcam mutlaka
cnm hiç sıkma canını ikinizde kontrolden geçtiyseniz sorun yoksa elbet bi gün olurrahmin dışa dönük demişti doktor ama sıkıntı etmede dedi yinede acaba ondan mı diyorum .. başlıycam kürlere çörek otu bal duymadım ama incir havuç yaparım diyodum ama gerekkalmayacak gözüyle bakıyodum bu ay neyse nasip . iyi ki kk var burada okuyunca yazılanları derin bi nefes alıyor insan dışardakiler akraba kolu komşu fitne fesat dolu içi karartıyolar artık
bitliye sor birasda hep bana hep bana olmas ki belki o verir bi tüyo
Kizim bitliyi gorsem soracam ben giriyom yok cikiyom gelmis...hem sen varken bitli napmiski acep o da mi uykuda yoksa:))))))).
cnm hiç sıkma canını ikinizde kontrolden geçtiyseniz sorun yoksa elbet bi gün olur
tüyolar bende şekerler bol bol uyuyosuykudayken oluyo
cnm hiç sıkma canını ikinizde kontrolden geçtiyseniz sorun yoksa elbet bi gün olur
tüyolar bende şekerler bol bol uyuyosuykudayken oluyo
Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz cnm beynimizi bir bosaltsak cok iyi olacak ayniyiz inan...
anlaşılan sen hamilesin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böle öğrenen çok varmış ama onların bayağ koyu çıkıomuş benimki o kadar koyu değil he böle olupta adet olanda varmış içimde hiç hamilelik hisside yok zaten ama akşama bi gebelik testi yapıcam bakalım :)
hoşgeldinn leyloşummm Allah kabul etsin. benim ateşimle ilgili bişe demediniz bana nie demediniz
gördün mü Leylaaaa uykudayken oluyomuş ben tutturmuşum hahahahaha
Hiii isine geldi bitlinin gelmesi...... kiz bitli bu bisey bilmiyo ama hamis...hele bir anlat bize....
canım ates tekniği ile hem yumurtlama gununu hesaplayabiliosun hem hamile olup olmadığını öğrenmende birazcık yol gösteriyo diyim.sen bilmiyomuydun.
Kiz seni Allah gonderdi hadi bakem anlativer hayra gecersin su mubarek gun:)))))
gördün mü Leylaaaa uykudayken oluyomuş ben tutturmuşum hahahahaha
Hiii isine geldi bitlinin gelmesi...... kiz bitli bu bisey bilmiyo ama hamis...hele bir anlat bize.....
sanırım karambole denk geldi hahahahahahahah
inşallah canım . rabbim duysun sesimizi ne diyeyim var elbet bi bildiği