Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bu ayda hüsran o kadar umutluydum :KK43: ağlamaktan helak oldum rabbim affetsin . git gide umudum azalıyor :KK43:

Tmm kendine bir 10 dk zaman ver sonra kalk bir bardak su ic elini yuzunu yika yarin corek otu bal tarcin basla yumosa kadar devam et yumostada incir icine havuc at kaynat ic sonrasi Allah kerim yani demem o ki pes etmek yok,Rabbim sabredeni mukafatlandirir her daim.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben bunu merak ettiğim için dün yaptım, ovulasyon testi çift çizgi çıktı, hamileyken gerçekten çift çizgi çıkıyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anlaşılan sen hamilesin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böle öğrenen çok varmış ama onların bayağ koyu çıkıomuş benimki o kadar koyu değil he böle olupta adet olanda varmış içimde hiç hamilelik hisside yok zaten ama akşama bi gebelik testi yapıcam bakalım :)

Tmm kendine bir 10 dk zaman ver sonra kalk bir bardak su ic elini yuzunu yika yarin corek otu bal tarcin basla yumosa kadar devam et yumostada incir icine havuc at kaynat ic sonrasi Allah kerim yani demem o ki pes etmek yok,Rabbim sabredeni mukafatlandirir her daim.....

rahmin dışa dönük demişti doktor ama sıkıntı etmede dedi yinede acaba ondan mı diyorum .. başlıycam kürlere çörek otu bal duymadım ama incir havuç yaparım diyodum ama gerekkalmayacak gözüyle bakıyodum bu ay neyse nasip . iyi ki kk var burada okuyunca yazılanları derin bi nefes alıyor insan dışardakiler akraba kolu komşu fitne fesat dolu içi karartıyolar artık :KK43:

Ezel destekle kizdordim bak:S

O mercimek uykuda gelmedi herhalde:)))))

gülmekten öldüm ya ancak yazabildim doğru dion walla günlerdir yedi bizi burda yok değerlendiremedim yok olmadı die :KK1: şimdi mükafatın uyku tabiiii :KK1::KK1::KK1:

rahmin dışa dönük demişti doktor ama sıkıntı etmede dedi yinede acaba ondan mı diyorum .. başlıycam kürlere çörek otu bal duymadım ama incir havuç yaparım diyodum ama gerekkalmayacak gözüyle bakıyodum bu ay neyse nasip . iyi ki kk var burada okuyunca yazılanları derin bi nefes alıyor insan dışardakiler akraba kolu komşu fitne fesat dolu içi karartıyolar artık :KK43:

Sen onlara bakma bacim benim kayinvalide ortaya dusmus gelin tedavi gorsun diye ben tınnnnn dedim oglunda sorun onu bile acip solemedim rabbim bu sinavlari niye verdi...vardir elbet bir bildigi ......o yuzden konussunlar dursunlar onlarda iman eksikligi varsa biz napabiliriz.....corek otu kuru bas sayfada tarifi al yarin basla vesilen olacak İnsallah.......

Bi anlativer bacim taktikleri ezelden alalim dedik yanlis mi ettik acep:)))))

Allah seni bildiği yapsın emi uyuzz ekrana bakarak gülen deli diyecekler yakında bana senin yüzünden........ uyurken olduysa bebiş ben uyuyorsam o sırada sana ne taktiği vericem hahahahahahaa

Sen onlara bakma bacim benim kayinvalide ortaya dusmus gelin tedavi gorsun diye ben tınnnnn dedim oglunda sorun onu bile acip solemedim rabbim bu sinavlari niye verdi...vardir elbet bir bildigi ......o yuzden konussunlar dursunlar onlarda iman eksikligi varsa biz napabiliriz.....corek otu kuru bas sayfada tarifi al yarin basla vesilen olacak İnsallah.......

doğru diyosun kualağı sağır olacak insanın böylelerine , bakıyorum şimdi Allah razı olsun . yapıcam mutlaka

X