Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Oructan ates yukselmez bence....hadi petegim insallah guzel haberler alacagiz senden....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her ay oluyorum zaten darma duman bi tatile çıkmam lazım benimm

Son düzenleme:
Oructan ates yukselmez bence....hadi petegim insallah guzel haberler alacagiz senden....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı artık kendimi kaptırmak istemiyorum hiç 11 aydır hep hüsran yaşadığım için olursa süpriz olsun artık :)

hayırlısı olsun canım bekliyorum güzel haberini olmazsın belkide bakalım
valla cnm bundan 1 hafta öncesine kadar hamileliğin butun belirtilerini yasadım.son 2 3 gundur karnıma sancılar girior ama adet sancısı belli umudum yok acıkcası bu ayda.sonra 5 gun önce falan annemin bir arkadası vardı.bu kadın ünlü bir medyummuş annemede demiş bi kahve falına bakim falan ben inanmıorm gerci öle seylere ama direk demişki kızının kızı olacak fakat 2 ay içerisinde.ve gecen ay düşük yapmış falan demiş:)bide bunlarda psikolojimi bozdu.gecen ay hem geç adet olmustum hemde 2 gun surmustu.bide böle parça seklinde gelmişti reglim.belkide düşük yaptım haberim yok.kadında demiş düşük yapmıs haberi yok falan biz şoklara girdik.kadın nerden bilsin benim cocuk için ugrastıgımı:)inanmasamda etkiledi beni yani bu sözleri:)

yani inanmamak lazım tabii herşeyin hayırlısı kuzum nasip artık bende maydonoz süt buharını yaptım bakalım şifa olur inşallah. gecen ay belkide bende düşük yaptım haberim yok hiç öyle adet olmamıştım çünkü çok kanamam olmuştu we parça parça düşüodu hep belki sende yapmşsndr gerçekten yakın zamanda gelir inşallah bebişlerimzz

kafama takmama kararı aldım relax olucam artık olsun yada olmasın .. cunku psikolojim bozuldu artık bide eşimide etkiliyorum ister istemezz.gecen gun sinirlenip senin sorunun var cocuğun olmuyo heralde dedim.cok kırıldı ve ben cok utandım .adamı deney tahtası yaptım yok macun yok bal yok recel o yuzden akısına bıraktım valla.Hersey Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…