- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.381
günaydın kızlar yarın adet günüm bu ay hiç umudum yok ama sabah ateşim 36,9 çıktı acaba oruçtan dolayı olabilirmi birde dün akşam ovulasyon testi yaptım böle çıktı bazıları ovulasyon testiyle öğrenmiş hamileliğini ben kendimi adete alıştırmışken şimdi içim bi kıpır kıpır oldu eğer meşhur kahve akıntım gelmezse akşam idrar testi yapacağım bakalım Eki Görüntüle 1188384
canımmm naptın sesin çıkmıo warmı gelişmee?
ona bağlama toparlanmayı olmazsa darma duman olursun kötü olur
dinlenmen lazım şekerim belki biraz toparlarsın o zaman
azcık baktım fena karışmış ortalık saçma sapan
lekelenmem yok Allah a şükür yata yata büyütcez galibakardeşim geldi yardımcı oluyo sağolsun:13:
oy oy oy Allah yardımcın olsun canım yaahafta sonu hep yattım da... Bugün işyerinde nasıl akşam olacak bilmiyorum ya
:bitlim kardesine selam et cok optum bu kardesler iyi ki varlar.......
kiz evlat cok vefali bizimde olur insallah.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oructan ates yukselmez bence....hadi petegim insallah guzel haberler alacagiz senden....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
her ay oluyorum zaten darma duman bi tatile çıkmam lazım benimm
çık şekerim çık durduğun kabayat
kabayatta çıkamıom kuşum işte bırakmıolar benii :) basıp istifayı gitcem sonunda
cnm bekliyorum bakalım karnımda ağrı var sanırım adet sancıısı.bugun yarın regl olmam gerekiyor.tatildeydim ondan yoktum ortalıkta:)
çok seviyolarsa demekkikabayatta çıkamıom kuşum işte bırakmıolar benii :) basıp istifayı gitcem sonunda
ayy benimde son 2 haftam sonra 2 hafta izinliyim inşallah gezicem tozucam ohhh
ayy benimde son 2 haftam sonra 2 hafta izinliyim inşallah gezicem tozucam ohhh
çok seviyolarsa demekki
Nereye kuzum....bende 10 gun annemlere gidiyom:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[
walla kuzum ilk bir hafta antalyaya sonra ki haftada köye gidicez Allah nasip ederse....... benim için çok iyi olucak kafa dağıtmak lazım dimi
valla cnm bundan 1 hafta öncesine kadar hamileliğin butun belirtilerini yasadım.son 2 3 gundur karnıma sancılar girior ama adet sancısı belli umudum yok acıkcası bu ayda.sonra 5 gun önce falan annemin bir arkadası vardı.bu kadın ünlü bir medyummuş annemede demiş bi kahve falına bakim falan ben inanmıorm gerci öle seylere ama direk demişki kızının kızı olacak fakat 2 ay içerisinde.ve gecen ay düşük yapmış falan demiş:)bide bunlarda psikolojimi bozdu.gecen ay hem geç adet olmustum hemde 2 gun surmustu.bide böle parça seklinde gelmişti reglim.belkide düşük yaptım haberim yok.kadında demiş düşük yapmıs haberi yok falan biz şoklara girdik.kadın nerden bilsin benim cocuk için ugrastıgımı:)inanmasamda etkiledi beni yani bu sözleri:)hayırlısı olsun canım bekliyorum güzel haberini olmazsın belkide bakalım
valla cnm bundan 1 hafta öncesine kadar hamileliğin butun belirtilerini yasadım.son 2 3 gundur karnıma sancılar girior ama adet sancısı belli umudum yok acıkcası bu ayda.sonra 5 gun önce falan annemin bir arkadası vardı.bu kadın ünlü bir medyummuş annemede demiş bi kahve falına bakim falan ben inanmıorm gerci öle seylere ama direk demişki kızının kızı olacak fakat 2 ay içerisinde.ve gecen ay düşük yapmış falan demiş:)bide bunlarda psikolojimi bozdu.gecen ay hem geç adet olmustum hemde 2 gun surmustu.bide böle parça seklinde gelmişti reglim.belkide düşük yaptım haberim yok.kadında demiş düşük yapmıs haberi yok falan biz şoklara girdik.kadın nerden bilsin benim cocuk için ugrastıgımı:)inanmasamda etkiledi beni yani bu sözleri:)
yani inanmamak lazım tabii herşeyin hayırlısı kuzum nasip artık bende maydonoz süt buharını yaptım bakalım şifa olur inşallah. gecen ay belkide bende düşük yaptım haberim yok hiç öyle adet olmamıştım çünkü çok kanamam olmuştu we parça parça düşüodu hep belki sende yapmşsndr gerçekten yakın zamanda gelir inşallah bebişlerimzz