Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Temmuz topigi kudurmus.
Haz etmediğim tartosmalar var. Biraz daha devam ederse kapaticam..
neyi paylaşamıyolar kıs
bugün içim çok sıkkın ben çok yoruldum sanırımm bu ay doktora gitmedim kendi kendime kalıyım ara weriyim dedim ama hala aynıyım işe gelmek istemiyorummm ewden çıkmak istemiyorum napcam ben ya

depresyona sokma kendini bu güzel havada

blackim ya 5. haftama girdim bugün sanki başım dönüyo gibi normal mi bu ??? herhangi bir bulantım falan yok ama sanki başım dönüyo

normal canım benimde öyle oluyodu oturduğum yerde bile gözlerim kararıyodu dünden beri yok dinlenmekle alakalı galiba
beynimize oksijenmi gitmiyo nedir

Dover bak:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neyi paylaşamıyolar kıs

kendi kendine evham yapma... döverim bak

döv beni gerçekten ya bilmiyorum sebebı ne ama gecen hafta iş yüzünden kawga ettim eşimle gelmek istemiyorum hiç çıkcam dedim artık ama çıkamıyorum da bu ay güzel haber alsamda o beni toparlasaa

blackim ya 5. haftama girdim bugün sanki başım dönüyo gibi normal mi bu ??? herhangi bir bulantım falan yok ama sanki başım dönüyo
Normal canim endişelenme. Bulanti 6 da basliyor genelde. İnşallah olmaz bulantin. Benim bazen o kadar donuyor ki gozumu kapatamiyorum.
Bu arada kese görünür artik ne zmn gidicen Dr a
sız oyle dıyosanız beklıyım canım vardır bır bıldıgınız :) kan testı yptırana kadar sizin basınızn etını yıcem sanırım :)))
Cnm erken yaptirdi çoğu arkadaş ve çok can dikici iki gün bekle değerin yükselsin felan.. En güzeli beklemek.
neyi paylaşamıyolar kıs

Aman boşver cnm ya. Nasil gidiyor

döv beni gerçekten ya bilmiyorum sebebı ne ama gecen hafta iş yüzünden kawga ettim eşimle gelmek istemiyorum hiç çıkcam dedim artık ama çıkamıyorum da bu ay güzel haber alsamda o beni toparlasaa

Cnm insallah hamilelik senin icin hayirli bir sebep olur oyle ev hanimligina terfi edersin:)

bayramdan sonra gidicem kuzum doktorum izinli tatil yapıyo haspam

ona bağlama toparlanmayı olmazsa darma duman olursun kötü olur
kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanırım ondan.... oturduğum yerde dönüyo sanki ya offf
dinlenmen lazım şekerim belki biraz toparlarsın o zaman
Aman boşver cnm ya. Nasil gidiyor
azcık baktım fena karışmış ortalık saçma sapan
lekelenmem yok Allah a şükür yata yata büyütcez galiba kardeşim geldi yardımcı oluyo sağolsun:13:

hafta sonu hep yattım da... Bugün işyerinde nasıl akşam olacak bilmiyorum ya

günaydın kızlar yarın adet günüm bu ay hiç umudum yok ama sabah ateşim 36,9 çıktı acaba oruçtan dolayı olabilirmi birde dün akşam ovulasyon testi yaptım böle çıktı bazıları ovulasyon testiyle öğrenmiş hamileliğini ben kendimi adete alıştırmışken şimdi içim bi kıpır kıpır oldu eğer meşhur kahve akıntım gelmezse akşam idrar testi yapacağım bakalım

:bitlim kardesine selam et cok optum bu kardesler iyi ki varlar......

Cnm insallah hamilelik senin icin hayirli bir sebep olur oyle ev hanimligina terfi edersin:)

inşallahh ya haftasonları ewde bişeyim yok işe gelince hasta oluyorum gelmek istemediğim için artık bebişim olsada cıkıp gitsem ewimeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…