- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.361
bugün içim çok sıkkın ben çok yoruldum sanırımmbu ay doktora gitmedim kendi kendime kalıyım ara weriyim dedim ama hala aynıyım işe gelmek istemiyorummm ewden çıkmak istemiyorum napcam ben ya
Gunaydin cnm inşallah hamissindir. Bence biraz daha bekle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neyi paylaşamıyolar kısTemmuz topigi kudurmus.
Haz etmediğim tartosmalar var. Biraz daha devam ederse kapaticam..
bugün içim çok sıkkın ben çok yoruldum sanırımmbu ay doktora gitmedim kendi kendime kalıyım ara weriyim dedim ama hala aynıyım işe gelmek istemiyorummm ewden çıkmak istemiyorum napcam ben ya
kendi kendine evham yapma... döverim bak
blackim ya 5. haftama girdim bugün sanki başım dönüyo gibi normal mi bu ??? herhangi bir bulantım falan yok ama sanki başım dönüyo
Dover bak:))
neyi paylaşamıyolar kıs
depresyona sokma kendini bu güzel havada
kendi kendine evham yapma... döverim bak
normal canım benimde öyle oluyodu oturduğum yerde bile gözlerim kararıyodu dünden beri yok dinlenmekle alakalı galiba
beynimize oksijenmi gitmiyo nedir
Normal canim endişelenme. Bulanti 6 da basliyor genelde. İnşallah olmaz bulantin. Benim bazen o kadar donuyor ki gozumu kapatamiyorum.blackim ya 5. haftama girdim bugün sanki başım dönüyo gibi normal mi bu ??? herhangi bir bulantım falan yok ama sanki başım dönüyo
Cnm erken yaptirdi çoğu arkadaş ve çok can dikici iki gün bekle değerin yükselsin felan.. En güzeli beklemek.sız oyle dıyosanız beklıyım canım vardır bır bıldıgınız :) kan testı yptırana kadar sizin basınızn etını yıcem sanırım :)))
neyi paylaşamıyolar kıs
depresyona sokma kendini bu güzel havada
döv beni gerçektenya bilmiyorum sebebı ne ama gecen hafta iş yüzünden kawga ettim eşimle gelmek istemiyorum hiç çıkcam dedim artık ama çıkamıyorum da bu ay güzel haber alsamda o beni toparlasaa
Normal canim endişelenme. Bulanti 6 da basliyor genelde. İnşallah olmaz bulantin. Benim bazen o kadar donuyor ki gozumu kapatamiyorum.
Bu arada kese görünür artik ne zmn gidicen Dr a
Cnm erken yaptirdi çoğu arkadaş ve çok can dikici iki gün bekle değerin yükselsin felan.. En güzeli beklemek.
Aman boşver cnm ya. Nasil gidiyor
Benim guzel mercimegim artik burdayimmi diyomus annesine:)))
ona bağlama toparlanmayı olmazsa darma duman olursun kötü olurdöv beni gerçektenya bilmiyorum sebebı ne ama gecen hafta iş yüzünden kawga ettim eşimle gelmek istemiyorum hiç çıkcam dedim artık ama çıkamıyorum da bu ay güzel haber alsamda o beni toparlasaa
dinlenmen lazım şekerim belki biraz toparlarsın o zamankendimi hiç iyi hissetmiyorum sanırım ondan.... oturduğum yerde dönüyo sanki ya offf
azcık baktım fena karışmış ortalık saçma sapanAman boşver cnm ya. Nasil gidiyor
2 gun sonra varsa kesın cıkar dımı. yanı kımısı 10 gecıcek dıyo da :s
ona bağlama toparlanmayı olmazsa darma duman olursun kötü olur
Dinlenmen lazım şekerim belki biraz toparlarsın o zaman
Azcık baktım fena karışmış ortalık saçma sapan
Lekelenmem yok allah a şükür yata yata büyütcez galibaKardeşim geldi yardımcı oluyo sağolsun:13:
ona bağlama toparlanmayı olmazsa darma duman olursun kötü olur
dinlenmen lazım şekerim belki biraz toparlarsın o zaman
azcık baktım fena karışmış ortalık saçma sapan
lekelenmem yok Allah a şükür yata yata büyütcez galibakardeşim geldi yardımcı oluyo sağolsun:13:
Cnm insallah hamilelik senin icin hayirli bir sebep olur oyle ev hanimligina terfi edersin:)