Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Oh cok sukur aman yotma kendini canim bi 3 ayi devirelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen katiliyorum canim
su 3 ayi bi devirsek insallah .hepimiz dikkat edelim.burda bi kisi kotu haberle gelse buraya canimizdan can gidiyo.uzuluyoruz.biz iyi bi toplulugua ya sizleri cok seviyorummmmmm

hhm anladım cm eşinin işi miagır yoksa ilişkidenmi mi soguk anlamadım tatlım tam olarak yazda yardımcı olayım sana

bende seni tanidigima memnun oldum ama oyle bwbis sahibi olmadan gitmek yok cnm kolaya kacma daha seninmutlulugunu yasayacagiz hepberaber:)

hhm anladım cm eşinin işi miagır yoksa ilişkidenmi mi soguk anlamadım tatlım tam olarak yazda yardımcı olayım sana
Ikiside:)))

bende seni tanidigima memnun oldum ama oyle bwbis sahibi olmadan gitmek yok cnm kolaya kacma daha seninmutlulugunu yasayacagiz hepberaber:)

Hazalida senide dogurtmadan gitmem mrk etme:))

Temmuz topigi kudurmus.
Haz etmediğim tartosmalar var. Biraz daha devam ederse kapaticam.

kızlar gunaydınnnnn. cumartesı gunu adet gunumdu adetım hala yok ya adetten 1 gun once test yaptım o da bozuk cıktı ıkncı cızgının yanında pembe noktalar cıktı.şansıma artık. kan testıne gıdeyım dıyorum ama adetımden 2 gun gectı daha bellı olur mu kı? yada test te gordugumde mı gıdeyım

canım bana sorarsan bikaç gün daha bekle bu seferde değer az çok kaygısına düşüyosun ama sen bilirsin

bugün içim çok sıkkın ben çok yoruldum sanırımm bu ay doktora gitmedim kendi kendime kalıyım ara weriyim dedim ama hala aynıyım işe gelmek istemiyorummm ewden çıkmak istemiyorum napcam ben ya

Gunaydin cnm inşallah hamissindir. Bence biraz daha bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…