-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.341
Oh cok sukur aman yotma kendini canim bi 3 ayi devirelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok kuzum olmayacak ya iste tam yum gunumde birseyler oluyor ve iliski olmuyor. Yani sorun olup olmadigini bile bilmiyoruz iliski yok cunku.
Insaallah bebegine kavusursun canim ..
Benim bu ayimda bosa gitti kizlar.adet tarihini Umitle bekleyecek bi iliski bile yasanmadan yumurtladim gitti... test bugun silik cikti herif calisiyor. Olmayacak ya iste geceleri isi az cikardi tam yum gunumde ya gece ise gider ya il disina gider ya olum olr ya dugun olur...
Benden bu kadar Allah sizleri kavustursun bebegine arada bakarim yine sizlere.. black leylos hazal bitli sizleri tanidima memnun oldum
Yok kuzum olmayacak ya iste tam yum gunumde birseyler oluyor ve iliski olmuyor. Yani sorun olup olmadigini bile bilmiyoruz iliski yok cunku..
Insaallah bebegine kavusursun canim ..
Benim bu ayimda bosa gitti kizlar.adet tarihini Umitle bekleyecek bi iliski bile yasanmadan yumurtladim gitti... test bugun silik cikti herif calisiyor. Olmayacak ya iste geceleri isi az cikardi tam yum gunumde ya gece ise gider ya il disina gider ya olum olr ya dugun olur...
Benden bu kadar Allah sizleri kavustursun bebegine arada bakarim yine sizlere.. black leylos hazal bitli sizleri tanidima memnun oldum
Ikiside:)))hhm anladım cm eşinin işi miagır yoksa ilişkidenmi mi soguk anlamadım tatlım tam olarak yazda yardımcı olayım sana
Hazalida senide dogurtmadan gitmem mrk etme:))bende seni tanidigima memnun oldum ama oyle bwbis sahibi olmadan gitmek yok cnm kolaya kacma daha seninmutlulugunu yasayacagiz hepberaber:)
Ikiside:)))
Hazalida senide dogurtmadan gitmem mrk etme:))
Seviyorum sizleriiii canlarim benim
Seviyorum sizleriiii canlarim benim
Gunaydinlar .......
kızlar gunaydınnnnn. cumartesı gunu adet gunumdu adetım hala yok ya adetten 1 gun once test yaptım o da bozuk cıktı ıkncı cızgının yanında pembe noktalar cıktı.şansıma artık. kan testıne gıdeyım dıyorum ama adetımden 2 gun gectı daha bellı olur mu kı? yada test te gordugumde mı gıdeyım
canım bana sorarsan bikaç gün daha bekle bu seferde değer az çok kaygısına düşüyosun ama sen bilirsin
olmaza ööyle yapayım canım ya merakımdan da duramıyorum. bıkacgun daha sıkıyım dişimi
kızlar gunaydınnnnn. cumartesı gunu adet gunumdu adetım hala yok ya adetten 1 gun once test yaptım o da bozuk cıktı ıkncı cızgının yanında pembe noktalar cıktı.şansıma artık. kan testıne gıdeyım dıyorum ama adetımden 2 gun gectı daha bellı olur mu kı? yada test te gordugumde mı gıdeyım
Gunaydin cnm inşallah hamissindir. Bence biraz daha bekle.