Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kafama takmama kararı aldım relax olucam artık olsun yada olmasın .. cunku psikolojim bozuldu artık bide eşimide etkiliyorum ister istemezz.gecen gun sinirlenip senin sorunun var cocuğun olmuyo heralde dedim.cok kırıldı ve ben cok utandım .adamı deney tahtası yaptım yok macun yok bal yok recel o yuzden akısına bıraktım valla.Hersey Allahtan:KK37::KK37:

öyle tabi canım hayatımızı cok etkılıo bu olumsuzluklar akışına bıraktm bende 2 ay sonra doktor yolu görüncek tekrar :)

arkadaşlar bişe sorcam bu ay doktora gitmeyip ilaç falanda kullanmayınca ateş ölçme yöntemine bakıım bi dedim 4 gündür ölçüyorum
36.4/36.5/36.6 ve bugünde 36.7 çıktı nolcak yani :KK70: ne zaman yumurtlama olcak ne kadar yükselmesi gerekio

kafama takmama kararı aldım relax olucam artık olsun yada olmasın .. cunku psikolojim bozuldu artık bide eşimide etkiliyorum ister istemezz.gecen gun sinirlenip senin sorunun var cocuğun olmuyo heralde dedim.cok kırıldı ve ben cok utandım .adamı deney tahtası yaptım yok macun yok bal yok recel o yuzden akısına bıraktım valla.Hersey Allahtan:KK37::KK37:

Bende bi ay adet olursam ayni karari alacagim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tutunmasi icinmis ben anlasam:S

bana wermemişti dahası çatlatma iğnesinden sonra beni kontrole bile çağrmadı sanırım benım doktor işe yaramıodu yaa :/ yeni bi doktor buldum ona gitcem bi iki ay sonra görümcemede wermişti progestanı çatlatmadan sonra

bana wermemişti dahası çatlatma iğnesinden sonra beni kontrole bile çağrmadı sanırım benım doktor işe yaramıodu yaa :/ yeni bi doktor buldum ona gitcem bi iki ay sonra görümcemede wermişti progestanı çatlatmadan sonra

İse yarafimi onu soyle gorumcende:)

X