Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Yarın sabah ilk idrarda yapıcam bakalım ne çıkacak aslında hiç ümidim yok ama. Geçen hafta akıntıya karışık çok az pembe leke kan gibi bişey geldi. Yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum inş hamışimdir.

En güzel belirti göğsündeki sizidir.ezilmiş gibi az az sizlama..var mi boyle belirti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım normalde her adet öncesi göğüslerim çok acırdi sizlardi dokunamazdim bile. Ama bu ay yok hiç ole bişey kasıklarimda anlık sancılaroluyo sadece şaştım kaldim valla

Ayy hayırlı olsun canım benim ya senin adına çok ama çok sevindim.rabbim kucağına almayi da nasip etsin ins

Benim bugun 3. Gunum hala adet olmadim. Dunden beri beyaz akintim var ondan onceki 3 gun damar gibi kahverengi akintilarim oldu. Birdr esimle son iki iliskide persembe ve cumartesi kan geldi cok az. Ilk kez oldu bu. Esimi ikna edemedim ara sor tahlil sonucunu dedim ama cekiniyormus. Yarin arar belki. Sizce nedir benim durumum. Birde her adetten 4 5 gun once goguslerim siserdi ve elimi vuramazdim. Simdi goguslerde tik yok. Sirtim komple cok agriyor bide dizlerim 😟😟

Samsung Note 3

Cnm gec dollenmeyi arastirdimda o yuzden sordum...naptin biraz duzeldinmi...

Iyiyim kuzum Rabbimin izniyle gayet rahatım bebisim benimle ve degerım artacak inşallah buna inanıyorum blackin eski yazılarını okudum onunda ilk testi 122 imiş onun arttı benimde artacak inşallah

bende topik geziyodum okudum cok var 100 den bile dusuk normal seyreden gebelik...zaten dedigim gibi gayet normal degerin....bende su catlatma igneleri konularina bakiyordum....

Cnm test yapmadinmi

En son adet olacagim gun yapmistim iyi testlerden degildi. Cikmamisti onda . Ondan sonra yapmadim. Hayal kirikligi oluyor. Cok uzuluyorum

Samsung Note 3

cnm belirtiler ozellikle kanama sanki yerlesme kanamasina benziyor bence yarin kandan baktir...insallah gelmistir bebegin....

ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(

ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(

Canmm sen niye bu kadar uzuyosun kendini de bebegini de cevrrem de o kadar cok kisi var ki kanamasi olupta progestan ile atlatan saglikli dogum yapan zor bi donem geciriyosun bide stres yapiosun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…