- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.681
erteleme şansım yok,,,, stres yapacağımı sanmıyorum sadece 1-2 gnü o da alışma aşaması
canım bilmiyorlar ya gidip konuşucam böyle böyle dicem kabul ederlerse
cnm sonra yaptinmi hic kandan sonra yani....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar az once bir sitede folik asit haberi okuyodum baska bir habere gectim bilim adamlarinin yumurtanin omrunun kisiden kisiye degismekle beraber max. 3 ila 5 saat oldugunu soylemisler. Ben ayni haberi jinekoloji dergisindeki bir yazida okumustum. Yani test yapanlar catlamadan oncesini kesin degerlendirin diyorum. Gerisi rabbimin takdiri.
Hayirdir canim havadan mi:)
Yok canım yapmadım kan sonucunu dun aldım zaten aksam , buaksam evde yapıcam bıde yarın sabah yapayım dıyorum cızgı cıkacak mı cıkacaksada kalınlasacak mı dıye
Kızlar test yaptım ama yok sanırım göz yanilmasi yaşıyorum var gibi çok azcık ama adeti geçerli 3 gün bugün olsa çıkardı galiba
Hamile kalmak ne kadar zormus bu kadar düşündükçe hic kalamiyoruz
nasıl ya yumurta 1 gün yaşamıyor mu:44: 3-5 saati ilk defa duydum canım
ok akillica
Pazartesi olmam gerkeiyodu hala olmadım test yaptım çıkmadıAdetinmi gecti anlamadim cnm
Eki Görüntüle 1183223 hayal kırıklığı yaşadım yine
Bende gorüyorum sandım ama bukadar belirsiz olmaz herhalde 😦 başka gören varsa lutfen söyleyin görmeyen varsada soylesinCnm cok belirsiz ikinci cizgiyi goruyorum sanki:S
ordan belkı yolundamı degılmı dıye anlarım canım dr cumartesı gıdecegım bende ıns degerım artmıstır inş ,tam olarak hamıleyım dıyebılırım dılerım ve ısteyen herkese nasıp olsun ınsss ılk aklımda sen varsın :*
Bende gorüyorum sandım ama bukadar belirsiz olmaz herhalde 😦 başka gören varsa lutfen söyleyin görmeyen varsada soylesin
Bende gorüyorum sandım ama bukadar belirsiz olmaz herhalde 😦 başka gören varsa lutfen söyleyin görmeyen varsada soylesin
canım bır ıkı gun sonra tekrarla testı bakalım
Yarın kan testi vereceğim bu belirsizlikle yaşayamam))))