Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm sonra yaptinmi hic kandan sonra yani....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım yapmadım kan sonucunu dun aldım zaten aksam , buaksam evde yapıcam bıde yarın sabah yapayım dıyorum cızgı cıkacak mı cıkacaksada kalınlasacak mı dıye

nasıl ya yumurta 1 gün yaşamıyor mu:44: 3-5 saati ilk defa duydum canım

Kızlar test yaptım ama yok sanırım göz yanilmasi yaşıyorum var gibi çok azcık ama adeti geçerli 3 gün bugün olsa çıkardı galiba

Hamile kalmak ne kadar zormus bu kadar düşündükçe hic kalamiyoruz

nasıl ya yumurta 1 gün yaşamıyor mu:44: 3-5 saati ilk defa duydum canım

Canim yumurtanin 24 saat yasadigini saniyordum bende. Ama iste 2.kez cikti karsima. Bazi bilimadamlari bu tezi savunuyormus.

Acikcasi gecen ay korunmasiz ilk ayimdi ve ovulasyonda supheli iliskim yumurtamin catladigi gunun gecesi oldu. Yani gebe kalmadigima gore Allahin izniyle tutturamadik demek oluyo. Ben oyle dusunup hareket etmeye karar verdim nasip tabi o ayri ama neden olmasin.

ok akillica

ordan belkı yolundamı degılmı dıye anlarım canım dr cumartesı gıdecegım bende ıns degerım artmıstır inş ,tam olarak hamıleyım dıyebılırım dılerım ve ısteyen herkese nasıp olsun ınsss ılk aklımda sen varsın :*

Rabbim yuzunu guldursun MUHAMED MUSTAFA (sav)yuzu suyu hurmetine cumle isteyenlerede hayirli saglikli bebeler nasip etsin AMİN....

Bende gorüyorum sandım ama bukadar belirsiz olmaz herhalde 😦 başka gören varsa lutfen söyleyin görmeyen varsada soylesin

Cnm sabah idrariyla tekrarla var gibi bu gec dollenme boyle iste en garantisi 10 gun gececek hadi rabbim yuzune baksin insallah......

kizlar iki saat once kanamam basladi.dun keseyi gormustuk.doktorum dusuk onleyici igne yapti ve eve gonderdi.bu igneyi olupta bebegiyle yola devam eden varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…