- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.701
Canim geçmiş olsun oncelikle ama üzülme benim arkadaşım kanama olduğu için iğne yapıldı 3 ay yattı evde şimdi bebisimiz kucagimizda.kafana takma sitres yapma emi Rabbim hayırlısı ni veririm canimkizlar iki saat once kanamam basladi.dun keseyi gormustuk.doktorum dusuk onleyici igne yapti ve eve gonderdi.bu igneyi olupta bebegiyle yola devam eden varmi
Rabbim yuzunu guldursun MUHAMED MUSTAFA (sav)yuzu suyu hurmetine cumle isteyenlerede hayirli saglikli bebeler nasip etsin AMİN....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm sabah idrariyla tekrarla var gibi bu gec dollenme boyle iste en garantisi 10 gun gececek hadi rabbim yuzune baksin insallah......
Bende gorüyorum sandım ama bukadar belirsiz olmaz herhalde 😦 başka gören varsa lutfen söyleyin görmeyen varsada soylesin
nasıl ya yumurta 1 gün yaşamıyor mu:44: 3-5 saati ilk defa duydum canım
kizlar iki saat once kanamam basladi.dun keseyi gormustuk.doktorum dusuk onleyici igne yapti ve eve gonderdi.bu igneyi olupta bebegiyle yola devam eden varmi
Hayırlısı canım her şey allahtan varsada kabulum yoksa da kabulum rabbim bize herseyin hayirlisini versin inşallahBende çok çok silik gördüm cnm hayirlisi olsun adeti bir hafta geçmeden tam net olmazmis aslinda
Ne guzel duadır bu , ne guzel yuregın var senın Allah ım hepımızın yuzunu guldursun ıns :* kac yasındasınız buarada merakettım =)
Canim arada hurriyette ve sabahta doktor makalelerinde 12 ila 24 saat diyor. Bazi site ve dergilerde 3 ila 5 saat geciyor. Yani biz sabah ovulasyonu 11 de yaptigimizda silinmisse aksam ki iliski belki de ise yaramiyor olabilir. En iyisi silinmeden oncekii aksam aslinda. Yada hic dusunmeden keyfi iliskiler. Kismet olursa her turlu olur:)
Ay canım olsunda geç meç beklerim ben yarin kan testi yaptirayim allahın izni ile
37 ye girdim:) buyudum ablacim....
canım zaten silinmesini beklemeyeceksin kırmızı gördün mü yapışacaksın kocaya ama tabi diyelim ki yumu yakaladın her ay için sağlıklı çiftlerde şansın ancan %20 olduğnu söylüyor.Yani yumu yakalasanda hamile kalamayabilirsin ama inşallah tez zamanda kalırsın Allah aratmasın inşallah kimseye.
Tmm sende yaptir sonrada deger dusuk de biz hazirizda sen hazirmisin bekle sabret 3 gun valla sonra strese giriyosunuz olan mercimeklere oluyo....Allahim korusun...
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
; ( çok mu zor ama böylede bekliyorum napim ben şimdi ah ahhhh
oo masallah ablacım enerjın pozıtıflıgın ne guzel ya ben 26 yasındayım :)
Canim geçmiş olsun oncelikle ama üzülme benim arkadaşım kanama olduğu için iğne yapıldı 3 ay yattı evde şimdi bebisimiz kucagimizda.kafana takma sitres yapma emi Rabbim hayırlısı ni veririm canim
Tmm sende yaptir sonrada deger dusuk de biz hazirizda sen hazirmisin bekle sabret 3 gun valla sonra strese giriyosunuz olan mercimeklere oluyo....Allahim korusun...
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
; ( çok mu zor ama böylede bekliyorum napim ben şimdi ah ahhhh
Cnm bence 1 kac gun idrarda takip et koyulasinca git kana petegim valla zor oluyo sizin icin inan ben burda strese giriyorum bunu yasayyanlari dusunemiyom bile...belliki gec dollenme o yuzdende coook yeni sen dinle ablani yarin yine idrara bak.....
beta 6000 suan 5 haftalik
Canim ablacigim inşallah dinlemeye çalışacağım sözünü 😗😗😗Cnm bence 1 kac gun idrarda takip et koyulasinca git kana petegim valla zor oluyo sizin icin inan ben burda strese giriyorum bunu yasayyanlari dusunemiyom bile...belliki gec dollenme o yuzdende coook yeni sen dinle ablani yarin yine idrara bak.....
Canim ablacigim inşallah dinlemeye çalışacağım sözünü 😗😗😗
:)))))) anlasildi tmm yaptir:))))) insallah kalbine gore olur.....