Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(

Canim valla şimdi gordum ben yazini uzulme ne n olur Rabbim kucagina almayi nasip edecek tir bebisini camim stres dusman unutma ve syres yapma dualar oku ve bol bol dinle n gerekmedikce kalkma kuzum uzme kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(

Bundan önceki hamileligimde bana da o haptan vermişti düşük tehlikesi vardi.kanaman olursa sakin korkma dedi ben de de hafif kanama vardi.bence çok telaşlanma Rabbim evladini sana bagislasin.üzme kendini.

Ok iyi haberlerini bekliyecegim.....gece hic uyuyamadim simdi morona baglanmis durumdayim neyse acilirim bir iki saate...

bende bir uyudum bi uyudum bugünlerde uykudan alamıyorum kendimi her daim uyuyabilirim valla.. kanı bugün vericem ama sonucu yarın alıcam inşallah güzel bir şekilde artacak değerimiz

bende bir uyudum bi uyudum bugünlerde uykudan alamıyorum kendimi her daim uyuyabilirim valla.. kanı bugün vericem ama sonucu yarın alıcam inşallah güzel bir şekilde artacak değerimiz

Masallah cnm dun esim isteydi gece yarisi geldi bende burada takildim sanirim uzuldum cok huzursuz yattim.......hersey guzel olacak Allahin izniyle....

Gunaydin. Hazal güzel haberlerini bekliyoruz tatlim. Bende bu sabah ne güzel kahvalti ettim dedim davul gibi sistim ya soda kola talcit hic kar etmedi. Yemek mi iyi yememek mi bilemedim yaaa

ye ki bebişimiz güçlensin annesi.... black yaa senin değerlerini dün bulmaya çalıştım ilkini kaç sayfa okudum bilmiyorum buldum 122 ile öğrenmişsin nasıl rahatlattın beni var ya bi sonraki kaçtı senin acaba onu bulamadım

Ay valla cikti yediklerim ama rahatladim. 122 ile öğrendim ben ikinciyi yaptirmadim. 5. Hafta gittim keseyi gördüm. Kendimi.kasmadim ikinciyi yapmak için. Stres oluyor insan. İyi olduğunu hissettim ve oyle düşündüm hep. Zaten sorun olsa k.rengi yada kirmizi akinti olur asidi agri olur bende yoktu. Bir de zaten bi sorun varsa 5. Hafta Dr da görürüz dedim. Çok şükür silinti olmadi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…