- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.761
ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(
ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(
cnm belirtiler ozellikle kanama sanki yerlesme kanamasina benziyor bence yarin kandan baktir...insallah gelmistir bebegin....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
listeye benide ekleyin kizlarhayırlı olsun yeni başlığın canım. ben hala mayısı bekliyorum eğer olmazsa bu başlığa transfer olacağım:)
rabbim hayırlısını nasip etsin dilediğince güzel olur inşallah herşey, progestan 200 mg yumuşaktı evet, ilacı yutuyor musun yutmayı tercih et.
Gunaydin hepimiz icin guzel bir gun olsun.....
canim kullandgin ilacin kutusunun resmini cekip gonderirmisin.
günaydın canııımmm aynen sana katılıyorum hepimiz için güzel bir gün olsun
Naptin cnm .....
neyi kuzum ???....
Hayati:))) bugun kana gidecekmisin....
Ok iyi haberlerini bekliyecegim.....gece hic uyuyamadim simdi morona baglanmis durumdayim neyse acilirim bir iki saate...evet gidicem kuzum öğleden sonra yine aynı saatte
Ok iyi haberlerini bekliyecegim.....gece hic uyuyamadim simdi morona baglanmis durumdayim neyse acilirim bir iki saate...
bende bir uyudum bi uyudum bugünlerde uykudan alamıyorum kendimi her daim uyuyabilirim valla.. kanı bugün vericem ama sonucu yarın alıcam inşallah güzel bir şekilde artacak değerimiz
Masallah cnm dun esim isteydi gece yarisi geldi bende burada takildim sanirim uzuldum cok huzursuz yattim.......hersey guzel olacak Allahin izniyle....
Gunaydin. Hazal güzel haberlerini bekliyoruz tatlim. Bende bu sabah ne güzel kahvalti ettim dedim davul gibi sistim ya soda kola talcit hic kar etmedi. Yemek mi iyi yememek mi bilemedim yaaa
ye ki bebişimiz güçlensin annesi.... black yaa senin değerlerini dün bulmaya çalıştım ilkini kaç sayfa okudum bilmiyorum buldum 122 ile öğrenmişsin nasıl rahatlattın beni var yabi sonraki kaçtı senin acaba onu bulamadım