Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(

Canimmmm çok üzüldüm senin adına ama endişe etme yavrun sana tutunacwk ağlama ne olur. Bak benim cok tanidigim var öyle ilaç kullanip doğum yapan veya gebeligi devam eden. Ağlama değil dua zamani

ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(

Cnm sana gunduz yazdim eltim ayni durumdaydi 3 ay yatti surekli kanama ama tortusuz ve oglu sagsalim dogdu bence sen
İnancli bir insansin ve bebegini sapasaglam kucagina alacaksin Allahin izniyle....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hic beklenmedik bi anda kanama oldu .dusuk onlsyici igne yaptilar.dusuk.riskim var yatak isterahati verdi doktor.cok.endiseliyimm.uzgunum

Merhaba, öncelikle sen çok iyi ol bebeğinde iyi olsun, kaç haftalık hamilesin, kanama olması bebeğin seninle olmayacak anlamına gelmiyor.
Ben ikiz hamileyim ve 13-16 haftalar arası kanama yaşadım 3 gün hastanede kaldım 2 kutu progestan kullandım ama çok şükür bebeklerim iyiler bugün 30+5 haftalık oldular.
Kanama nedenin neydi benim kan pıhtısı vardı mesela ve sorun olmadı çok şükür atlattım
Ve inan o günleri çok çabuk unutuyorsun, mesaja ekleme yapmak zorunda kaldım çünkü yediğim tam 7 düşük iğnesini yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:
Lütfen şimdi elini karnına koy ve kanamayı falan unutt pozitif ol... Ayetel kursi oku ya hafız oku.. ınan bana geçecek yakın zamanda yeterki stres edip kendjnj sıkma lutfeenn. Mercimek kadar bebisin neden üzüyorsum şimdi onu annesi

Ağlamak yook gulmekk var
Yarınlarda mutluluk var
Gobisinde minicjk yavrun var..

Azicik endiselrinden siyril kardeşim

10 ay once ucuzlerimi kaybetmistim.simdi bunu da kaybedecegim diye korkuyorum.o kadar kemoterapiden sonra kavusmustum bebegime.dun keseyi gorduk .bugun anlamsiz bi kanama.igne yaprilar ve bi kac ay yatcaksin dediler.biraz once bas parmagim kadar bi parca dusurdum.cok korktum.psikolojim alt ust oldu.Veren Allah alan Allah.suan degerim 6000.dua edin olurmu. birde kusuruma bakmayin.kullandiginiz progestin su 200 mg yumusak kapsulmu

Eltim 3 dogum yapti 3 undede kanamasi vardi artik igneye gerek duymuyordu bazi kadinlarin bunyesi kaldiramiyor ama bak ucude sapasaglam sukurleer olsun....

Adet oluyorum kesinlikle yine olmadi bebeğim bi sonraki ayda gelmicekmis gibi hissediyorum hep bu stres yüzünden oluyor.ama nazil aklimdan cikarabilirim ki önceden yok istemem bebek fikri bana çok uzak diyordum bu sözlerin karsiligini simdi aliyorum saglikli sihhatli olsun bebgim inş yakindir gelmesi:KK43:

Devamı gelecek ınş üzülme. Moralini yüksek tut. Bol bol.dinlen kuzum. Hicc kötü şey dusunme. Ilacını alırken de ya safi ya allah diye diye iç. Şifa olsun. Bundan sonra güzel.devam eder ınş.

10 ay once ucuzlerimi kaybetmistim.simdi bunu da kaybedecegim diye korkuyorum.o kadar kemoterapiden sonra kavusmustum bebegime.dun keseyi gorduk .bugun anlamsiz bi kanama.igne yaprilar ve bi kac ay yatcaksin dediler.biraz once bas parmagim kadar bi parca dusurdum.cok korktum.psikolojim alt ust oldu.Veren Allah alan Allah.suan degerim 6000.dua edin olurmu. birde kusuruma bakmayin.kullandiginiz progestin su 200 mg yumusak kapsulmu

Meyra kanamaya eslik eden agrin varmi?

Adet oluyorum kesinlikle yine olmadi bebeğim bi sonraki ayda gelmicekmis gibi hissediyorum hep bu stres yüzünden oluyor.ama nazil aklimdan cikarabilirim ki önceden yok istemem bebek fikri bana çok uzak diyordum bu sözlerin karsiligini simdi aliyorum saglikli sihhatli olsun bebgim inş yakindir gelmesi:KK43:

Nasilda büyül konuşuyoruz. Bende 6 ay 1 sene dusunmem diyordum. Bebek fikrine.alıştığım aydan beri deli gibi istiyorum.kendim ettim kendim buldum :KK43:(

Nasilda büyül konuşuyoruz. Bende 6 ay 1 sene dusunmem diyordum. Bebek fikrine.alıştığım aydan beri deli gibi istiyorum.kendim ettim kendim buldum :KK43:(

Once adetimiz 1 gun gecse aklimiz cikiyordu simdi adetimiz gecsin diye dua ediyoruz hayat iste rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah

ilk baaladginda agriliydi .ama agrim igneden sonra gitti.ve kanamamda azaldi sadece biraz once parca dustu iste

İlac etkisini gostermis agri olsada korkma aynisini yasadik agrili kanama oldu ve dedigim gibi simdi annelerinin kucagindalar rabbim buyuk sana bagislasin yavrunu bildigim su ki dusurdugun zaman seffaf bir zar olur Allah korusun bunu yasamazsin insallah icin rahatlasin diye soyluyorum.....

ilk baaladginda agriliydi .ama agrim igneden sonra gitti.ve kanamamda azaldi sadece biraz once parca dustu iste

Adet olmadin neticede bu ay.belki vucudun zararlı bir kanı attı canım.bilemeyiz .endiselerinden siyrl.hem bi tanidiigjm her ay adet günü ağrı cekermis hamileyken. Her vücut farklı tepki veriyor. Hayra yor bunlari

rabbim hayırlısını nasip etsin dilediğince güzel olur inşallah herşey, progestan 200 mg yumuşaktı evet, ilacı yutuyor musun yutmayı tercih et.

X