-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.741
ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(
ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(
hic beklenmedik bi anda kanama oldu .dusuk onlsyici igne yaptilar.dusuk.riskim var yatak isterahati verdi doktor.cok.endiseliyimm.uzgunum
Lütfen şimdi elini karnına koy ve kanamayı falan unutt pozitif ol... Ayetel kursi oku ya hafız oku.. ınan bana geçecek yakın zamanda yeterki stres edip kendjnj sıkma lutfeenn. Mercimek kadar bebisin neden üzüyorsum şimdi onu annesiya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(
10 ay once ucuzlerimi kaybetmistim.simdi bunu da kaybedecegim diye korkuyorum.o kadar kemoterapiden sonra kavusmustum bebegime.dun keseyi gorduk .bugun anlamsiz bi kanama.igne yaprilar ve bi kac ay yatcaksin dediler.biraz once bas parmagim kadar bi parca dusurdum.cok korktum.psikolojim alt ust oldu.Veren Allah alan Allah.suan degerim 6000.dua edin olurmu. birde kusuruma bakmayin.kullandiginiz progestin su 200 mg yumusak kapsulmu
Meyra kanamaya eslik eden agrin varmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk baaladginda agriliydi .ama agrim igneden sonra gitti.ve kanamamda azaldi sadece biraz once parca dustu iste
Nasilda büyül konuşuyoruz. Bende 6 ay 1 sene dusunmem diyordum. Bebek fikrine.alıştığım aydan beri deli gibi istiyorum.kendim ettim kendim buldumAdet oluyorum kesinlikle yine olmadi bebeğim bi sonraki ayda gelmicekmis gibi hissediyorum hep bu stres yüzünden oluyor.ama nazil aklimdan cikarabilirim ki önceden yok istemem bebek fikri bana çok uzak diyordum bu sözlerin karsiligini simdi aliyorum saglikli sihhatli olsun bebgim inş yakindir gelmesi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasilda büyül konuşuyoruz. Bende 6 ay 1 sene dusunmem diyordum. Bebek fikrine.alıştığım aydan beri deli gibi istiyorum.kendim ettim kendim buldum(
ilk baaladginda agriliydi .ama agrim igneden sonra gitti.ve kanamamda azaldi sadece biraz once parca dustu iste
normalmi peki bu pihtiBiriken kan pihtisi falandir belki canm
normalmi peki bu pihti
10 ay once ucuzlerimi kaybetmistim.simdi bunu da kaybedecegim diye korkuyorum.o kadar kemoterapiden sonra kavusmustum bebegime.dun keseyi gorduk .bugun anlamsiz bi kanama.igne yaprilar ve bi kac ay yatcaksin dediler.biraz once bas parmagim kadar bi parca dusurdum.cok korktum.psikolojim alt ust oldu.Veren Allah alan Allah.suan degerim 6000.dua edin olurmu. birde kusuruma bakmayin.kullandiginiz progestin su 200 mg yumusak kapsulmu