- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.441
hıh şimdi oldu normal tepkiler başladıyarın güzel haberlerini alacağız inşallah .....bu herifler zaten böle geçen benimkine diyom kapının önüne oturacam sen gitmeden mendil serip el açacam yuh dimi ama hepsiiiiiii aynıııııııııııııı
kanda çıkar tatlım testler artık pek güvenilir değil .... inşallah kalbine göre olur.......28 günde bir olurum 3 gün geçti canım inşallah dün ne güzel ümitlenmiştim ama bugün iki tane test aldım ikisindede bir şey yok ama aç karnına yapmadım ne bilirim stres oldum iyice..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen cnm çalışırkende aynıydı evdeyim yine aynı ....bir babası var bu kadarmı düşkün olur karısına bir dediğini iki etmez kayınvalidemin diyomki arada neden babana çekmedinkial birini vur ötekine bacım
kanda çıkar tatlım testler artık pek güvenilir değil .... inşallah kalbine göre olur.......
hıh şimdi oldu normal tepkiler başladıyarın güzel haberlerini alacağız inşallah .....bu herifler zaten böle geçen benimkine diyom kapının önüne oturacam sen gitmeden mendil serip el açacam yuh dimi ama hepsiiiiiii aynıııııııııııııı
göründüm canım bi sıkıntı yok allaha şükür yumurta takibide yaptıryorum işte en son geçen cuma yumurtam 8. gün 12mm di dr 4 5 güne çatlar dedi ovulasyon testimde dün ve önceki günler çift çizgiydi bu sabah silikti adetlerimde düzenli 26 günde bir olur :) yani bu ayda bekleme moduna geçtik tabi bu akşamıda değerlendirsekmi değerlendirmesekmi onuda bilmiyorum 10 ve 12 günler oldu işte dr gün aşırı olsun demişti bilemiorum artık :)
ara ara bu titremeler olacak her ağrı ve titremede aynı tepkileri verme psikolojini düzelt taaaaaaaammmmmııııııı o mercimeğide ürkütme şu an senin dualarına ihtiyacı var...........................atlattım hayatım ağrı geçti ısındım ondan
ara ara bu titremeler olacak her ağrı ve titremede aynı tepkileri verme psikolojini düzelt taaaaaaaammmmmııııııı o mercimeğide ürkütme şu an senin dualarına ihtiyacı var...........................
hiç sorun olmaması ne güzel. Güzel haberi bu ay alırsın inşallh
Ben ilk kez geçen ay doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi ilaç verdi. Birde gün aşırı ilişki verdi bu ay hem ovulasyon testi yaptım hemde gün aşırı ilişki oldu ama ben bir türlü yumurtlama tarihimi tespit edemedimtemmuz 8 bat hala yumurtlamamış olabilirmiyim bilmiyorum? Her kadının yumurtlamadığı ay oluyormuş bu ay yumurtlamamış olabilirim
inşallah o duyguları tadacaksınız herbiriniz kucağınıza aldığınızda dünya değişecek o günleri düşünay ne bilim hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorumherşey vız gelip tırıs gidiyoda bukarın ağrısından çok korkuyorum
bu arada sen ne aldım dedin cnm alışverişmi yaptın................al birini vur ötekine bacım
inşallah o duyguları tadacaksınız herbiriniz kucağınıza aldığınızda dünya değişecek o günleri düşün
ne ilacı verdi peki klomenmi ? Yumurtlama işide değişiyor evet ben geçen ay 11. Gün dra gitmiştim çok küçüktü yumurtam sanırım yumurtlamadım yılda 1 veya 2 kez olabiliomuş bu
ay ne bilim hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorumherşey vız gelip tırıs gidiyoda bukarın ağrısından çok korkuyorum
Bu ay eşimle en konsantre olduğumuz ay bu seferde ben yumurtlamadımgülermisin ağlarmısın
glukofen adında bir ilaç birde folikasit verdi. Klomen yumurtlamayla ilgili verilen bir ilaçmı
Valla aynen bendende öyle sen ne zaman gidicen kan tahlili ? Hafi yarın hepimiz gidelim bitsin bu çile ...
en erken yarın verebilirim:26:
Ok bende kırmızıları görmezsem yarın gidicem çünkü bu idrar testleri sanırım çok erken sonuç yok negatifdünde pozitifti
kaç gün geçti ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?