• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bitli valla kızacam şimdi kız git kan ver adetin geçti işte negüzel çıkacak değerin kolay kolay silik çıkmaz ki seninki kopkoyuydu zaten..........
o testin bi gün beklemiş haliydi:44::27:
kııızzz Bitliiiii tebrik ederim kuzumm... çok sevindim
çok sağol canım darısı hepinize inşallah:46:

bunlar dayaklık anam bacım

aynen valla kız silik çıksıın çiftetelliyle giderim acile be kim tutar biziiiiiii:32::32::32::32::32::32:

delirdiğimin farkındayım ama öbür gebeliğimi erken öğrendim 1 haftada bitti:5: bende baya kalıcı bi travma yaratmış sağolsun dakka itibari ile anlamış bulunuyorum:31: o zaman yaşadıklarıma benzeyen belirtiler var mı diye kendimi kontrol ediyorum. karnım ağrıyınca ağlamam ondan :5:

bu arada ben bugün iyice psikopata bağlamışım manyakmıyım neyim:111::111:

o testin bi gün beklemiş haliydi:44::27:

çok sağol canım darısı hepinize inşallah:46:

delirdiğimin farkındayım ama öbür gebeliğimi erken öğrendim 1 haftada bitti:5: bende baya kalıcı bi travma yaratmış sağolsun dakka itibari ile anlamış bulunuyorum:31: o zaman yaşadıklarıma benzeyen belirtiler var mı diye kendimi kontrol ediyorum. karnım ağrıyınca ağlamam ondan :5:

bu arada ben bugün iyice psikopata bağlamışım manyakmıyım neyim:111::111:
cnm neden diğer gebelikle kıyas yapıyosun karın ağrısı gebelikte normaldir .....bel ağrısıyla birlikte kasık ağrısı ,kan bu üçü birarada tehlikeli ki onu da atlatanları gördüm değerler sağlıklı ilerlerse sorun yok Allahın izniyle tabi bu değerleri öğrenebilmen içinde kan tahlili şart çünkü ilahi bir ses söylemiyo dimi.....o yüzden topla kendini iyi düşün iyi olsun sakın diğerine kıyas yapma bu sağlıklı bir gebelik olacak.........................

kızlaaarrr çok üşüyorum:43: ara ara kasıklarım ağrıyo:43: altımda kışlık tayt kışlık çorap ve patik var:25: üstümdede battaniye...:25:

normal mi bunlar:14: yardım edin banaaaaaaa:14::5:

Normal cnm ilk zamanlar ben yorganla yattim simdi sicak basiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dün silik çıktı bugün silik bile çıkmadı :( ben bu testlere güvenmiyorum yarın olsada artık kan testi yapsak çok sıkıldım yine offf birsin artık bu çileeeeeee ce halen adet olmadım :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar dün silik çıktı bugün silik bile çıkmadı :( ben bu testlere güvenmiyorum yarın olsada artık kan testi yapsak çok sıkıldım yine offf birsin artık bu çileeeeeee ce halen adet olmadım :(

kaç gün geçti cnm hadi hayırlısı inşallah gebesindir.........

Sizinde baya olmuş doktora göründünmü

göründüm canım bi sıkıntı yok allaha şükür yumurta takibide yaptıryorum işte en son geçen cuma yumurtam 8. gün 12mm di dr 4 5 güne çatlar dedi ovulasyon testimde dün ve önceki günler çift çizgiydi bu sabah silikti adetlerimde düzenli 26 günde bir olur :) yani bu ayda bekleme moduna geçtik tabi bu akşamıda değerlendirsekmi değerlendirmesekmi onuda bilmiyorum 10 ve 12 günler oldu işte dr gün aşırı olsun demişti bilemiorum artık :)

cnm neden diğer gebelikle kıyas yapıyosun karın ağrısı gebelikte normaldir .....bel ağrısıyla birlikte kasık ağrısı ,kan bu üçü birarada tehlikeli ki onu da atlatanları gördüm değerler sağlıklı ilerlerse sorun yok Allahın izniyle tabi bu değerleri öğrenebilmen içinde kan tahlili şart çünkü ilahi bir ses söylemiyo dimi.....o yüzden topla kendini iyi düşün iyi olsun sakın diğerine kıyas yapma bu sağlıklı bir gebelik olacak.........................

normal akıntım bile yok. nerdeyse menapoza girmiş kadar kuruyum:27: herif para bırakmamış uyuz:47: en erken yarın anca:32:

Normal cnm ilk zamanlar ben yorganla yattim simdi sicak basiyo.
heh iyi bari rahatladım şimdi:10:

bekle bekle adet olmadıysan umut var demektir:52:

kaç gün geçti cnm hadi hayırlısı inşallah gebesindir.........

28 günde bir olurum 3 gün geçti canım inşallah dün ne güzel ümitlenmiştim ama bugün iki tane test aldım ikisindede bir şey yok ama aç karnına yapmadım ne bilirim stres oldum iyice..

normal akıntım bile yok. nerdeyse menapoza girmiş kadar kuruyum:27: herif para bırakmamış uyuz:47: en erken yarın anca:32:
hıh şimdi oldu normal tepkiler başladı:52:yarın güzel haberlerini alacağız inşallah .....bu herifler zaten böle geçen benimkine diyom kapının önüne oturacam sen gitmeden mendil serip el açacam yuh dimi ama hepsiiiiiii aynıııııııııııııı

Back
X