Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ben aralık 83 doğumluyum ama yıl farkından 31 çıkıyor aslında daha 30 buçuk biz 3 kardeşiz ama allah içimi biliyor ya ben çok cocuk istemiyorum hatta bi tane olsa yeter diyorum kız çocuklara çok düşkünüm mesela kızım olsa ikinciyi diretmem ama oğlum olursa ikinciyi isteyebilirim tabi eşime kalsa 2 çocuk olsun bide hamileliktende korkuyorum özellikle mide bulantılarından 9 yaşımdan beri sebepsiz mide bulantısı çekerimde :)

amin cm inşşşş ama adet oldum morelim bozuk yaa

bozma moralini.bak ayetinde ne guzelde soylemis Rabbim' o sabredenleri mujdeleyin onlar benimledir' oyle hemen birakma kendini.ben 10 ay once ucuzlerimi kaybettim ve cok sukur bugunume.insanlarin basina gelen her felaket digerleri ibret alsin diyedir.hadi gulumse ve dua ile hayirlisini iste

inşş cm benimde düşügüm oldu 1.50 sene oldu düşeli halen ugraşıyorum bebek için bu ay aşılama olcak inşş tutar

içim öyle sıkıldıki canın yanmaya başladı artık ben ve benim gibi evlat hasretini dindirir rabbim inşş tez zamanda

Âmin canım İnan hamile görünce heryanım sızlıyor bende yarın kan tahliline gidicem dua edelim birbirimize 🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşş vardır cm inşş rabbi boşa çıkarmaz yarın inşş hayırlı haberlerle gelirsin

cm benide listeye eklermisin gelecek aya kaldı attık 30 agustos inşşş gelir bebegim

mrh kızlar bende aynı durumdaym kafamı nereye çewirsem hep hamile görüyorum gördükçede ağlıyorum ama unutmayalım ki rabbim sewdigi kuluna dert werir mişki kulum bana daha çok ibadet etsin die bu mübarek ayda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Aminnnn 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin cm inşşşşş :44:

amin cm inşşşş ama adet oldum morelim bozuk yaa
Bende yarin oburgun brkliyorum cnm zaten gelmesi %99 ihtimal cunku ovulasyondan once tek iliskiyle mucize bekliyrum ama yinede uzgunum :)
umarım gelmez canım yaa. ama 2 gecedır kasıgıma fena bı agrı gırıyo uykumdan uyanıyorum gecen aydan snra oralarımın dengesı bozuldu

benim regl sancilarim basladi cnm senin ne zamandi bat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…