- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.421
deniz naptın medipole gidecenmi bu ara ama doktorumu değiştirmiştin................
kız sen yine kötü bişey dedinel deliye biz akıllıya yarabbiimmm
ayyy hadi hayırlısı cnm inşallah tutunur bu sefer.....benimde salıya çağırdı aynı zamanlara denk getirirsek tanışalımyok canım gitmicem dün yumurtlama günümdü zaten eğer bir mucize olurda bebişi tutturabilirsem 20 gün sonra giderim anca
ayyy hadi hayırlısı cnm inşallah tutunur bu sefer.....benimde salıya çağırdı aynı zamanlara denk getirirsek tanışalım
simir istedi birde yumurtaya bakacak ayrıca çatlatma iğnesi olabilürmüşsen salı gidince napacak
o testin bi gün beklemiş haliydi:44:bitli valla kızacam şimdi kız git kan ver adetin geçti işte negüzel çıkacak değerin kolay kolay silik çıkmaz ki seninki kopkoyuydu zaten..........
çok sağol canım darısı hepinize inşallahkııızzz Bitliiiii tebrik ederim kuzumm... çok sevindim
bunlar dayaklık anam bacım
aynen valla kız silik çıksıın çiftetelliyle giderim acile be kim tutar biziiiiiii
simir istedi birde yumurtaya bakacak ayrıca çatlatma iğnesi olabilürmüş
öle yapıcam artık kuzum haberleri yazarım sana da sende iyi haberler ile gel inşallah :)
bizim hüsranla sonuçlanan 11 ayımız geçti bu ay 12. deneme :))
cnm neden diğer gebelikle kıyas yapıyosun karın ağrısı gebelikte normaldir .....bel ağrısıyla birlikte kasık ağrısı ,kan bu üçü birarada tehlikeli ki onu da atlatanları gördüm değerler sağlıklı ilerlerse sorun yok Allahın izniyle tabi bu değerleri öğrenebilmen içinde kan tahlili şart çünkü ilahi bir ses söylemiyo dimi.....o yüzden topla kendini iyi düşün iyi olsun sakın diğerine kıyas yapma bu sağlıklı bir gebelik olacak.........................o testin bi gün beklemiş haliydi:44:
çok sağol canım darısı hepinize inşallah
delirdiğimin farkındayım ama öbür gebeliğimi erken öğrendim 1 haftada bittibende baya kalıcı bi travma yaratmış sağolsun dakka itibari ile anlamış bulunuyorum o zaman yaşadıklarıma benzeyen belirtiler var mı diye kendimi kontrol ediyorum. karnım ağrıyınca ağlamam ondan
bu arada ben bugün iyice psikopata bağlamışım manyakmıyım neyim:111::111:
Cnm uçakla yesilkoyden bincem gazipasada incem 15 dk hava alanından.kuzum o yolculuğa dayanabilecekmisin ?
hadi gözün aydın cnm güzelce bir tatil yaparsın inşallah........
kızlaaarrr çok üşüyorumara ara kasıklarım ağrıyo altımda kışlık tayt kışlık çorap ve patik var üstümdede battaniye...
normal mi bunlaryardım edin banaaaaaaa
kaç gün geçti cnm hadi hayırlısı inşallah gebesindir.........Kızlar dün silik çıktı bugün silik bile çıkmadıben bu testlere güvenmiyorum yarın olsada artık kan testi yapsak çok sıkıldım yine offf birsin artık bu çileeeeeee ce halen adet olmadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizinde baya olmuş doktora göründünmü
cnm neden diğer gebelikle kıyas yapıyosun karın ağrısı gebelikte normaldir .....bel ağrısıyla birlikte kasık ağrısı ,kan bu üçü birarada tehlikeli ki onu da atlatanları gördüm değerler sağlıklı ilerlerse sorun yok Allahın izniyle tabi bu değerleri öğrenebilmen içinde kan tahlili şart çünkü ilahi bir ses söylemiyo dimi.....o yüzden topla kendini iyi düşün iyi olsun sakın diğerine kıyas yapma bu sağlıklı bir gebelik olacak.........................
inşallah cnm geçen ay yumurtlamadım kesin yani bu aya bakalım inşallah Allahın izniyle çörek otuyla klomenle belki sonuç güzel olur.......hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
heh iyi bari rahatladım şimdiNormal cnm ilk zamanlar ben yorganla yattim simdi sicak basiyo.
Kızlar dün silik çıktı bugün silik bile çıkmadıben bu testlere güvenmiyorum yarın olsada artık kan testi yapsak çok sıkıldım yine offf birsin artık bu çileeeeeee ce halen adet olmadım
kaç gün geçti cnm hadi hayırlısı inşallah gebesindir.........
hıh şimdi oldu normal tepkiler başladınormal akıntım bile yok. nerdeyse menapoza girmiş kadar kuruyumherif para bırakmamış uyuz en erken yarın anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?