• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

herşeyin hayırlısı olsun öyle düşün zmanı gelmeyince ne yapsak boş oluyor klomen de yumurta geliştirici yumurtlama sorunu olanlara verilio hatta benim sorunum olmadığı halde ağustosa kadar olmazsa bende drumda bana verecek aslında bu ay verecekti ramazan olduğundan dolayı istemedim

ramazana rağmen azimle programa uyduk ama dediğin gibi hayırlısı. herşeyi tam yaptım diyorsun başka bişey çıkıyor :53: artık bundan sonrası nasip.
Doktorum adetin 4. günü gel dedi farklı testler yapıcak herhalde. Belki banada klomen verir. Üç ay denemeye devam sonra eşimden test isteyecekmiş. İnşallah sinirlerimiz fazla yıpranmadan güzel haberi alırız canım

ramazana rağmen azimle programa uyduk ama dediğin gibi hayırlısı. herşeyi tam yaptım diyorsun başka bişey çıkıyor :53: artık bundan sonrası nasip.
Doktorum adetin 4. günü gel dedi farklı testler yapıcak herhalde. Belki banada klomen verir. Üç ay denemeye devam sonra eşimden test isteyecekmiş. İnşallah sinirlerimiz fazla yıpranmadan güzel haberi alırız canım

hormon tahlili ve spermiogram yapılmadı o zaman sizde ?

iyi geçmiş dananın kuyruğunu kan tahliliyle kopartmak lazım:27:[/ evet canım ama bu idrar testleri beni kandırıyor :( bu arada canım adet ağrım da var ve hep klomen ve çatlama iğnesi olanlar geç adet olmuş onlarda korkutuyor inşallah tutunmuştum bebeğim .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hormon tahlili ve spermiogram yapılmadı o zaman sizde ?

yok canım yapılmadı doktor ultrasonda baktı kan testi yapıldı birde hatırlamak bile istemiyorum çatal da baktı işte glukofen verdi. Seni üç ay içinde hamile yaparız dedi ama test falan henüz yapılmadı. Doktor üç ay sonra eşime test yapmaya başlıycak ama eşim zaman kaybetmiyim bende test yaptırayım diyor ama nerde yapıcamızı bilemedik

yok canım yapılmadı doktor ultrasonda baktı kan testi yapıldı birde hatırlamak bile istemiyorum çatal da baktı işte glukofen verdi. Seni üç ay içinde hamile yaparız dedi ama test falan henüz yapılmadı. Doktor üç ay sonra eşime test yapmaya başlıycak ama eşim zaman kaybetmiyim bende test yaptırayım diyor ama nerde yapıcamızı bilemedik

inşallah doktorunun dediği gibi olur canım ama öyle konuşmasıda yanlış yani zaman vermesi o nereden bilebilirki seni çok umutlandırmaya ne hakkı var ya olmazsa 3 ayda insan ne kadar üzülüyor çünkü adet olduğunda.. bence maddi durumu olan herkes bebek istediğinde hem hormonlarına hemde eşinin spermlerine baktırmalı tedbir bizden takdir allahtan sonuçta.. tabi devlet hastanesi 1 yıl dolmasını bekliyor ama biz yaşım 31 eşimde 33 olduğu için 1yıl dolmadan yaptırdık özelde.. sizde özel hastanede yaptırabilirsiniz testi uygun fiyatada yapan yerler var

inşallah doktorunun dediği gibi olur canım ama öyle konuşmasıda yanlış yani zaman vermesi o nereden bilebilirki seni çok umutlandırmaya ne hakkı var ya olmazsa 3 ayda insan ne kadar üzülüyor çünkü adet olduğunda.. bence maddi durumu olan herkes bebek istediğinde hem hormonlarına hemde eşinin spermlerine baktırmalı tedbir bizden takdir allahtan sonuçta.. tabi devlet hastanesi 1 yıl dolmasını bekliyor ama biz yaşım 31 eşimde 33 olduğu için 1yıl dolmadan yaptırdık özelde.. sizde özel hastanede yaptırabilirsiniz testi uygun fiyatada yapan yerler var

Gittiğim doktor özel de hatta bursada bilinen bir doktor ziya çetin. Bende problem görünce önce onu halledelim yoluna gitti ama haklısın eşimede aynı zamanda bakması gerekiyor yani ben üç ay tedavi olucam sonra eşimde varsa problem birde onun tedavi sürecini bekliycez. ramazan ayı bitsin başka bir yerde eşimede test yaptırırız.

göründüm canım bi sıkıntı yok allaha şükür yumurta takibide yaptıryorum işte en son geçen cuma yumurtam 8. gün 12mm di dr 4 5 güne çatlar dedi ovulasyon testimde dün ve önceki günler çift çizgiydi bu sabah silikti adetlerimde düzenli 26 günde bir olur :) yani bu ayda bekleme moduna geçtik tabi bu akşamıda değerlendirsekmi değerlendirmesekmi onuda bilmiyorum 10 ve 12 günler oldu işte dr gün aşırı olsun demişti bilemiorum artık :)

Bu akşamı da değerlendir canım, ben de yumurta takibi yaptırdım bu ay, hem de ovulasyon testi kullandım, testte koyuluğu yakaladıktan sonraki gün yumurtan çatlamış dedi doktor, o akşamı da değerlendirin don kez dedi. Ama biz değerldndirdmedik o son geceyi o ayrı. Eşim üst üste 2 gün yaptıktan sonra 3. Ye dayanamadı, oruç etkisi de var tabi, üzüldüm ama elden ne gelir. Geri sayım başladı bekliyoruz inşallah bebiş vardır.....

Gittiğim doktor özel de hatta bursada bilinen bir doktor ziya çetin. Bende problem görünce önce onu halledelim yoluna gitti ama haklısın eşimede aynı zamanda bakması gerekiyor yani ben üç ay tedavi olucam sonra eşimde varsa problem birde onun tedavi sürecini bekliycez. ramazan ayı bitsin başka bir yerde eşimede test yaptırırız.

doktorlar bizim gibi düşünmüyor biz aceleci oluyoruz çocuk konusunda onlar yavaş yavaş ilerliyor :) inşallah en kısa zamanda alırsında güzel haberi teste falan gerek kalmaz ;) rabbim hakkımızda hep hayırlısını versin

evet canım ama bu idrar testleri beni kandırıyor :( bu arada canım adet ağrım da var ve hep klomen ve çatlama iğnesi olanlar geç adet olmuş onlarda korkutuyor inşallah tutunmuştum bebeğim .

inşallah canım yaa:15:

gunaydın kızlar :) bugun benım bat gunum ama hala gelen gıden bısey yok :52::52:

gelmesin 9 ay 10 gün tatile çıksın o:46:

Bu akşamı da değerlendir canım, ben de yumurta takibi yaptırdım bu ay, hem de ovulasyon testi kullandım, testte koyuluğu yakaladıktan sonraki gün yumurtan çatlamış dedi doktor, o akşamı da değerlendirin don kez dedi. Ama biz değerldndirdmedik o son geceyi o ayrı. Eşim üst üste 2 gün yaptıktan sonra 3. Ye dayanamadı, oruç etkisi de var tabi, üzüldüm ama elden ne gelir. Geri sayım başladı bekliyoruz inşallah bebiş vardır.....

valla öyle oluyor normal zamanda bile 3 gün üstüste yapılmıyorken ramazanda çok zor bide kendimizi şartlıyoruz stres yapıoruz illa olsun diye oda kötü etki ediyor sen gönlünü ferah tut tutacağı varsa tutar zaten biliosun ;) bizde bi akşam iftarımızı yapalım bakalım durumlar ne gösterir şartlanmadan oluruna bırakıcam :)

Dr 2 ay icinde kalirsin dedi daha 4 gun oldu kurtaj olali yeni henuz 2 hafta enfeksiyon amacli korunma verdi zaten hala ara ara kahverengi azda olsa leke tarzi kanamam oluyo canim bir adet donemi bekliycem saglik icin rahim toparlansin diye sonra bende korunmadan dr kontrolunde yumurta takibine basliycam insallah canim saglikli bir evladim olur bu sefer tek yumurta ikizi olmasi buyuk dezavantaj oldu benim icin bu mubarek aylarda cok dua et kuzum Allahim insallah sanada butun isteyen arkadaslarin kucagini bos birakmasin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ...kafani rahat tut stres yapma oluyo benmde en stres yapmadigim ay olmustu insallah gusel haberini alirim bitanem

Elif sen dusuk mu yaptin canim yaa :((( ben mi yanlis anladim mayis topiginde hamile kalmistin sendegilmi

doktorlar bizim gibi düşünmüyor biz aceleci oluyoruz çocuk konusunda onlar yavaş yavaş ilerliyor :) inşallah en kısa zamanda alırsında güzel haberi teste falan gerek kalmaz ;) rabbim hakkımızda hep hayırlısını versin

Amin canım İnşallah bu arada benim yaşımda 31 ne çok benzer yanımız varmış :))
Çok çocuklu bir aileden geliyorum benimde en az 3 çocuğum olsun isterdim ama yaş ilerliyor ilk çocuğu bile nezaman kucağımıza alıcaz yada olacakmı belli değil :(

valla öyle oluyor normal zamanda bile 3 gün üstüste yapılmıyorken ramazanda çok zor bide kendimizi şartlıyoruz stres yapıoruz illa olsun diye oda kötü etki ediyor sen gönlünü ferah tut tutacağı varsa tutar zaten biliosun ;) bizde bi akşam iftarımızı yapalım bakalım durumlar ne gösterir şartlanmadan oluruna bırakıcam :)

Inşallah allsh isteyen herkese nasip etsin aratmasın...

Back
X