- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.321
Peki cnm senin ne kadar zaman geçti benim 5 gün falan oldu ovulasyon döneminden gerçi bu ay Enfeksiyon oldum antibiyotik kullanıyorum insanda olabilir mi diye dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benimde uyurken sağa sola dönerken için acıyor sızlıyor adetim 2 gün geçti Perşembe kan tahlili yapıcam adet olmazsam inş hamişizdir.tatlım benım yarın bat gunum we sanırım asagı yukarı 4 5 gundur bende war.hala aynı benım. uzanıyorum oyle. bı zaman sonra bacaklarım agrıyo. uzatamıyorum da.. dun aksam yerde yemek yedık esımle,yer masasında. bagdas kurarak oturdum kasıgım gerılıyo rahat edemıyorum.
gecen ay kımyasal gecırdıgım ıcın onun acısı cıkıyo dyorum heralde :/
benim bulantilarim çok fazla yorgujlugu falan gozum gormuyor bulanti yuzundenMrb cnm oruç tutmuyorum aslında tutmak istiyorum ama ne bilim Dr yasak dedi beslenmelisin dedi. Halsizlik bunyeden bünyeye değişiyor canim ben griptim iki hafta yatyim halsizlik ondan kaldi bana birde. Bulanti bende de var ama hic kusmadim yemek yemeyi seviyorum meyve seviyorum tatli seviyorum oğlunda sadece tursu eksi çikolata bile yemezdim iğrenç gelirdi. Bu sefer farklı bakalimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman iyice arastir caniim ilk senden duydum ben olur mu olur ama dikat et
Canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun. Benim de safra kesemde taş çıkmıştı Kasım da, ameliyat oldum kurtuldum çok şükür. Bugün 17. Gün geri sayım başladı yine, takmim de bugün yumurtlama günüm olduğunu gösteriyor ama ben çoktan yumurtladım bile. Bu ay yumurta takibine gönderdi beni doktor, 26 sında gittim ilk, 16 mm idi, 28 inde gittim 21 mm olmuş. O akşam ve ertesi gün akşam ilişki olsun dedi. Oldu çok şükür., 30 unda da çağırdı tekrar, baktığında yumurtlamışsın dedi. Son kez o akşamda ilişki olsun dedi ama maalesef olmadı ilişki, eşim üst üste 2 gün yaptıktan sonra kendini toplayıp da yapamadı. Hayırlısı artık ama üzgünüm biraz, her şeyi harfiyen uyguladık ama dün akşam çok uğraşmamıza rağmen olmadı. Eğer bu ay hamilelik olmazsa dün gece yapamadığımız için olmadı diye düşünmek istemiyorum o yüzden içim içimi yiyor😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmişolsun canım, yat dinlen boşver iş her zaman olur. Önemli olan bebişinbugün kolum kanadım kalkmıyor yine sabah enerjik oluyorum şu troit ilacını ve yemek sonu vitamini içinde kafam kalkmıyor neden yaaa.... Allahım valla evimle ilgilenemez oldum ben bu kadar mı halsizlik olur...
Canım benimde uyurken sağa sola dönerken için acıyor sızlıyor adetim 2 gün geçti Perşembe kan tahlili yapıcam adet olmazsam inş hamişizdir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar adetim tam 8 gün gecikti test yaptırdım negatif çıktı bi fikri olan varmı
tatlım 2 gun sonra tahlıl yaptır. Gec dollenme olabılır. Benım de bı kere oyle olmustu gec dollenmeydı. Adetten 9 gun sonra tahlılde cıkmıstı.
İnşallah aşarız gülüm herşey biz insanoğlu için rabbim daha büyük dertler vermesin....
cnm elle muayene etmiş varikosel yok demişti ama şimdi üroloğu değiştirecek hemen......sigara içiyo evet bende içerdim burnmdan getirdi bırakacaksın diye şimdi kendi bırakmak zorunda kalıyo......zaten olmaz demiyor doktor sizede söylemiştir cnm güçleştiriyor ve uzatıyor süreci elbet zamanı var Allah bilir tabi ...Rabbim bu durumlarla sınav verenlere yardımcı olsun ....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=732384&p=35951041#post35951041
hamiel dostlar için açtığım sayfa hayırlı olsun. sayfaya kendini ekletmek isteyen arkladaşlarım bana özelden mesaj atabilirler..
seviyorum sizler....
arkadaslar dun bat i bir gun gectikten sonraki degeri 295 iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?