Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

tatlım benım yarın bat gunum we sanırım asagı yukarı 4 5 gundur bende war.hala aynı benım. uzanıyorum oyle. bı zaman sonra bacaklarım agrıyo. uzatamıyorum da.. dun aksam yerde yemek yedık esımle,yer masasında. bagdas kurarak oturdum kasıgım gerılıyo rahat edemıyorum.

gecen ay kımyasal gecırdıgım ıcın onun acısı cıkıyo dyorum heralde :/

Canım benimde uyurken sağa sola dönerken için acıyor sızlıyor adetim 2 gün geçti Perşembe kan tahlili yapıcam adet olmazsam inş hamişizdir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim bulantilarim çok fazla yorgujlugu falan gozum gormuyor bulanti yuzunden
hayirlisiyla su uç ay bi bitseydi tek umudum sonbahar :)

yemeklede ram yok midem bulanmasin diye yiyorum ama bu sferde yedigim için bulnaiyor
tatli midemi daha kotu yapiyor, eksi iyi ama yiyebiliyorum
benim 1 oglum 1 kizim var , kizima es olsa hayir demem hep istedim bi kiz akrdesi olsun Allah biliyor
hayurlisi olsun insallah

Ahhhh ahhh haziran umutlari bitti benim. Aslinda biliyordum degerlendiremedik ama insan yinede uzuluyo iste. 2 3 gune gelir kirmizilar karin agrim basladi. Hissediyorum ayni regl donemi belirtileri of ki ne of.

ben 14 yıllık evliyim12 yaşında allah bağışlasın bir oğlum var ve 2 yıldan beri ikinci bebeğimizi kucağımıza almak istiyoruz ama arıyı fazla açmışız herhalde olmuyor her ay hüsrana uğruyorum doktora gidipte derinlemesine inceleme yaptırmadım ama şükürki kist yada farklı bişey yok gözüküyor ultrasonda fakat çok stres yapıyorum vede bu stresi yenemiyorum lütfen yardımmm...bu arada 35 yaşındayım .....

Son düzenleme:

bugün kolum kanadım kalkmıyor yine sabah enerjik oluyorum şu troit ilacını ve yemek sonu vitamini içinde kafam kalkmıyor neden yaaa.... Allahım valla evimle ilgilenemez oldum ben bu kadar mı halsizlik olur...

ben soğan kürünü yaptım ama iltihap falan gelmedi yoktu herhalde bu arada beni de bekleyen listesine eklerseniz sevinirim....stresi yenmek için ne yapmalıyım acaba çok karamsar oldum ben(49::18:

bugün kolum kanadım kalkmıyor yine sabah enerjik oluyorum şu troit ilacını ve yemek sonu vitamini içinde kafam kalkmıyor neden yaaa.... Allahım valla evimle ilgilenemez oldum ben bu kadar mı halsizlik olur...
Geçmişolsun canım, yat dinlen boşver iş her zaman olur. Önemli olan bebişin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

AMİN CANIM ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN EVET BİZİM DOKTORDa asılama tüp bebekle cocugun olabilir dedi amelyat sart dedi esime ilerliye biliyomus.varikosel olmamamsı cok iyi.sigarayı bırakırlar insallah ramazan vesilesiyle içmiyo insallah sonrada içmez.amin canım benim

Kizlar ya sizdede oluyomu ben hep regl gunum yaklastiginda umutsuzluga kapilip hicbisryden keyif alamıyorum cok mutsuzum bu ayda olmadi diye cok korkuyorum off

💑🚼🚼🚼💑

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…