Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bat bu gün cnm
biraz bekliycem yaa kan için:44: cuma yada pazartesi giderim yada gaza gelirsem doktoru ararım o benden meraklı

hayırlı olsun kaçıncı denemenizdi canım okuduğum kadarıyla bir düşüğün vardı benimde şubat ayında bir düşüğüm oldu bu ikinci denememiz olacak düşükten sonra

yok cnm dün pek güzel haberler almadım ama bugün iyiym takdir Allahın dedim ....önümüzdeki maçlara bakıyoz:))
haberim var canım iyice bi üzül kendine gel diye ilişmedim. konuşabildin mi eşinle...
hayırlı olsun kaçıncı denemenizdi canım okuduğum kadarıyla bir düşüğün vardı benimde şubat ayında bir düşüğüm oldu bu ikinci denememiz olacak düşükten sonra

bende martta düşük yaptım cnm. 2 ay korunduk bu ikinci denememizdi

haberim var canım iyice bi üzül kendine gel diye ilişmedim. konuşabildin mi eşinle...

bende martta düşük yaptım cnm. 2 ay korunduk bu ikinci denememizdi
konuştum aşkım üroloğu değiştiririm doktorunda verdiği ilaçları alayım dedibazen bu erkekleri kendimiz gibi sanıyoz o kadar dövündüm adam duvarbildiğin duvar........neyse tatlım zaten abisinin kolu kırılmış iş kazası geçirmiş ona üzülmekten kendine üzülemedi

duvar değiller şekerim tepki vermeyi bilmiyolar. benim eşim amaaannn salla gitsin modunda takılır ama belli bi yerden sonra birikince çatlar. hele babam hiç belli etmez zannedersin duvar ama hayatındaki bütün olayları not eder unutmaz
anladım canım tekrardan tebrik ederim Allahım bu sefer kucağına almayı da nasip etsin

inşallah cnm hepimize nasip eder inşallah. sen neler yapıyosun. düşükten sonra doktorumla yumurta takibi yaptık sanada dediler mi yapalım diye?

yok ben yaptırmıyorum canım yum takibi istemiyorum da zaten gerek yok ovü testi kullanıyorum geçen ay 18.günde çift çizgiyi gördüm bu ay da ovü aldım henüz başlamadım yapmaya regl yeni bitti sen klomen mi kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…