Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ben hem ovulasyon testi kullandım hem doktor takip etii kendisi dedi böyle yapcaz diye. bende pko var ama klomen kullanmadım hiç. yumurtayla ilgili sorunum yok Allah a şükür. ama prolaktinim yüksek insülin direncim var onlar için ilaç kullanıyorum

Eki Görüntüle 1173902 kızlar dünkü hayalet çizgi gelmeye karar vermiş dünkü test bu

Kiz deli test var gibi demiyo bariz burdayim diyo minnosun. Hadi gozunaydin kervana hoşgeldin. Bak saglikli uzun ömürlü bi bebisin olacak hic karamsarlık yok kotu dusuek yok tamam mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evt cnm bencede patlayacak birgün ama bakalım ne zaman üzülüyor mutlak........

kürtajdan sonra bütün testlerimi yaptırdık hormonlarla ilgili yani dr um genetik+pıhtılaşma testlerimi falan hepsini istedi ve malesef pıhtılaşma çıktı hergün bir tane coraspin alıyorum hamilelik olursa iğneye başlayacağım ama yum için testlerde değerler çok iyi olduğu için hiç sözünü bile etmedi ben hamile kalmadan önce bir iki kere takip yaptırdım canım ama ovüyle de aynı sonucu alıyorum zaten dr tmm çatlayacak dediğinde ovü de de çizgiyi görüyorum ondan sebep şu an gitmek istemiyorum dr a

evt cnm bencede patlayacak birgün ama bakalım ne zaman üzülüyor mutlak........
ayyyy fena patlıcak heee. o zamanda senin taş gibi olman lazım
Kiz deli test var gibi demiyo bariz burdayim diyo minnosun. Hadi gozunaydin kervana hoşgeldin. Bak saglikli uzun ömürlü bi bebisin olacak hic karamsarlık yok kotu dusuek yok tamam mi

kız dün böyle değildi ki sabah kalktığımda gelmiş görünüyo diye sen istediğin için koydum hatta elimdeki daha net

yumurtlama gününü biliyosan sorun yok cnm çalışmaya devam

huyunu biliyom şimdi mızmızlanmaya başlayacak yok doğrumu ,yanlışmı ,niye öle dedi ,en son da söylediğime gelecek ama beni yoracak gibi

şekerim benim bildiğim spermlerde sorun olursa keçi boynuzunu kaynatıp içiyolar. bi akrabama doktor söylemiş. ama keçi boynuzları taze olcak. seninki içermi bilmem. gerçi ilaç kullancakmış kalsın o zaman

şekerim benim bildiğim spermlerde sorun olursa keçi boynuzunu kaynatıp içiyolar. bi akrabama doktor söylemiş. ama keçi boynuzları taze olcak. seninki içermi bilmem. gerçi ilaç kullancakmış kalsın o zaman
cnm keçiboynuzu özü ve gingstenli macun yiyor ....ilaçlarıda alırsa tam olur keçiboynuzunu kaynattım bir iki gün içti sonra mızmızlanınca özünü aldık hayırlısıyla şifa olur inşallah ama bu varikosel illetinden şüphelendi doktor bakalım yeni ürolog ne dicek öle ise ameliyat şart çünkü.......

bi komşumun kendisinde iltihap eşinde varikosel vardı. sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz demişler şimdi pıtırcık 2-3 yaşlarında

olmaz dedikleri ne varsa oluyo

canım benım de aynı. sırt ustu yattıgımda karnım kasıgım bı tuhaf oluyo gerılıyo sankı. ayaklarımı topluyorum. gece yatarken de L seklınde yatmak zorunda kalıyorum

Kızlar yımurtalar bazen çatlamıyıp sönüyormuş o yüzden doktorlar çatlama iğnesi yaptırıyorlarmış benim sağ 19mm sol 22 mm oldu çatlamamıştı ovilette işe çatlama yaptık bu ay inşallah tutmuştur kızlarrr bugün 31. Gün bugün biraz adet sancım var Perşembe kan tahlili yAptırıcam inş kırmızıları görmem 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benım de aynı. sırt ustu yattıgımda karnım kasıgım bı tuhaf oluyo gerılıyo sankı. ayaklarımı topluyorum. gece yatarken de L seklınde yatmak zorunda kalıyorum

Peki cnm senin ne kadar zaman geçti benim 5 gün falan oldu ovulasyon döneminden gerçi bu ay Enfeksiyon oldum antibiyotik kullanıyorum insanda olabilir mi diye dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…