- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.301
yok ben yaptırmıyorum canım yum takibi istemiyorum da zaten gerek yok ovü testi kullanıyorum geçen ay 18.günde çift çizgiyi gördüm bu ay da ovü aldım henüz başlamadım yapmaya regl yeni bitti sen klomen mi kullanıyorsun?
Eki Görüntüle 1173902 kızlar dünkü hayalet çizgi gelmeye karar vermiş dünkü test bu
evt cnm bencede patlayacak birgün ama bakalım ne zaman üzülüyor mutlak........duvar değiller şekerim tepki vermeyi bilmiyolar. benim eşim amaaannn salla gitsin modunda takılır ama belli bi yerden sonra birikince çatlar. hele babam hiç belli etmez zannedersin duvar ama hayatındaki bütün olayları not eder unutmaz
inşallah cnm hepimize nasip eder inşallah. sen neler yapıyosun. düşükten sonra doktorumla yumurta takibi yaptık sanada dediler mi yapalım diye?
yok cnm dün pek güzel haberler almadım ama bugün iyiym takdir Allahın dedim ....önümüzdeki maçlara bakıyoz:))
konuştum cnm şükür tmm ilaçları alayım üroloğu değiştiririm dedi:)Cnm gunaydin konuştum mu esinle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hem ovulasyon testi kullandım hem doktor takip etii kendisi dedi böyle yapcaz diye. bende pko var ama klomen kullanmadım hiç. yumurtayla ilgili sorunum yok Allah a şükür. ama prolaktinim yüksek insülin direncim var onlar için ilaç kullanıyorum
ayyyy fena patlıcak heee. o zamanda senin taş gibi olman lazımevt cnm bencede patlayacak birgün ama bakalım ne zaman üzülüyor mutlak........
Kiz deli test var gibi demiyo bariz burdayim diyo minnosun. Hadi gozunaydin kervana hoşgeldin. Bak saglikli uzun ömürlü bi bebisin olacak hic karamsarlık yok kotu dusuek yok tamam mi
kürtajdan sonra bütün testlerimi yaptırdık hormonlarla ilgili yani dr um genetik+pıhtılaşma testlerimi falan hepsini istedi ve malesef pıhtılaşma çıktı hergün bir tane coraspin alıyorum hamilelik olursa iğneye başlayacağım ama yum için testlerde değerler çok iyi olduğu için hiç sözünü bile etmedi ben hamile kalmadan önce bir iki kere takip yaptırdım canım ama ovüyle de aynı sonucu alıyorum zaten dr tmm çatlayacak dediğinde ovü de de çizgiyi görüyorum ondan sebep şu an gitmek istemiyorum dr a
sorma bacım ucuz atlattım dedim amaayyyy fena patlıcak heee. o zamanda senin taş gibi olman lazım
kız dün böyle değildi ki sabah kalktığımda gelmişgörünüyo diye sen istediğin için koydum hatta elimdeki daha net
sorma bacım ucuz atlattım dedim ama
huyunu biliyom şimdi mızmızlanmaya başlayacak yok doğrumu ,yanlışmı ,niye öle dedi ,en son da söylediğime gelecek ama beni yoracak gibiayyy bu ilk şok olduğu için anlamamışinşallah başka şok yaşamazsınız
huyunu biliyom şimdi mızmızlanmaya başlayacak yok doğrumu ,yanlışmı ,niye öle dedi ,en son da söylediğime gelecek ama beni yoracak gibi
cnm keçiboynuzu özü ve gingstenli macun yiyor ....ilaçlarıda alırsa tam olur keçiboynuzunu kaynattım bir iki gün içti sonra mızmızlanınca özünü aldık hayırlısıyla şifa olur inşallah ama bu varikosel illetinden şüphelendi doktor bakalım yeni ürolog ne dicek öle ise ameliyat şart çünkü.......şekerim benim bildiğim spermlerde sorun olursa keçi boynuzunu kaynatıp içiyolar. bi akrabama doktor söylemiş. ama keçi boynuzları taze olcak. seninki içermi bilmem. gerçi ilaç kullancakmış kalsın o zaman
cnm keçiboynuzu özü ve gingstenli macun yiyor ....ilaçlarıda alırsa tam olur keçiboynuzunu kaynattım bir iki gün içti sonra mızmızlanınca özünü aldık hayırlısıyla şifa olur inşallah ama bu varikosel illetinden şüphelendi doktor bakalım yeni ürolog ne dicek öle ise ameliyat şart çünkü.......
Hamileliğin basinda sirt ustu yattiginizda kasklar iniz daki gerilme sizi rahatsiz ediyor muydu ben hep ayaklarimi kivirmak zorunda kaliyorum bide sağ kasigimi bizi cekiyo gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anlatılabilecek rüyalar değilkisende baya şüphelisin desene
inan öyle ALLAH istesin yeterki.......bi komşumun kendisinde iltihap eşinde varikosel vardı. sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz demişler şimdi pıtırcık 2-3 yaşlarında
olmaz dedikleri ne varsa oluyo
canım benım de aynı. sırt ustu yattıgımda karnım kasıgım bı tuhaf oluyo gerılıyo sankı. ayaklarımı topluyorum. gece yatarken de L seklınde yatmak zorunda kalıyorum
benimde evlilik tarihimde 9 eylül 2012 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?