- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.341
Kizlar ya sizdede oluyomu ben hep regl gunum yaklastiginda umutsuzluga kapilip hicbisryden keyif alamıyorumcok mutsuzum bu ayda olmadi diye cok korkuyorum off
💑🚼🚼🚼💑
Gayet güzel cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ikiz olma durumu varmi sence cunku henuz bir gun gecmisken boyle cikti
oy dişim oyyy ne çektin be black ne çektinnn
oy dişim oyyy ne çektin be black ne çektinnn
hayırlı olsun gülüm insallah o topiğine en yakın zamanda hepimiz transfer oluruzzzzzzzz
dısıne karanfıl koydun mu cnm hıc ?
bacım doktora gitsene ne can çekişiyon. iyi bilirim o derdi insanın kafasını duvarlara vurası geliyo
Kiz duvar ne ya valla pek fena agliyorum artik tövbe zaten halsizim sabahtan beri tek yediğim iki dilim güllaç o kadar. Bi lokma yiyemedim üstüne diş agrisi hi de mide bulantisi offff... Bu çok cektircek belli.
Kiz duvar ne ya valla pek fena agliyorum artik tövbe zaten halsizim sabahtan beri tek yediğim iki dilim güllaç o kadar. Bi lokma yiyemedim üstüne diş agrisi hi de mide bulantisi offff... Bu çok cektircek belli
Kizlar merhaba bugun kontrol icim doktora gttik cok sukur kese gozuktu doktorum 2 hafta sonra randevu verdi kalp atislarini duymak icin allahim izin verirse doktorun verdigi ulturason goruntusumde gs 1,19 yaziyo bu kesenin boyutumu acaba?kizlar bilginiz varsa yardimci olurmusunuz
Kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var !!
Benim bu ay evlilikte 1 senem doldu çocuk için doktora gidicem simdi hemen hormon testi faln mi yapiyolar adet donemim de mi gideyim galiba bazı testler için adet donemimde gitmek lazım ona gore randevu alicam bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Iyı akşamlar kızlar bugun böbrek tası ıcın Dr gıttım detaylı bı ınceleme yapıldı asırı kum varmış.gebelıgede bakıldı ılac verecegı ıcın , sonuc 0.100Dr olsa kesın çıkardı dedı 9 gun var dedım regl olsun çıkardı olsa dedı.ılac verdı kullan ve 2 haftaya geçer dedı korunmamı söyledı bu durum gecene kadar ve rahîmimın ters olduğunun öğrendim bugun moralım boxuldu nedır nasıl bısedır ben ben ne yapsam bıde ya adet beklıyımmı ılacları kullanıp adetten sonra calısmalaramı devam edeyim bilemedim ama bu ay geçtı kaldık Ağustos'a ((
Geçmiş olsun cnm o Dr a bi hareket yapardim da neyse cikmaz cnm ya olsa cikarmi allah askina ya. Bu arada asidi kum bende sik sik dokerim bi ilaci var kurtlu iyi geliyor başka ilaca gerek yok bile bol bol da su iç. Bu arada rahim tersligi bende var beline yakin tahmim bu hastalık değil cnm doğuştan birşey. Benim rahim ters ama tüpler acik. Daha önce gebe kaldiysan sorun yok. Kalmadiysan hic rahim filmi cektir derim.
ikiz olma durumu varmi sence cunku henuz bir gun gecmisken boyle cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?