• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar ya sizdede oluyomu ben hep regl gunum yaklastiginda umutsuzluga kapilip hicbisryden keyif alamıyorum :( cok mutsuzum bu ayda olmadi diye cok korkuyorum off :(

💑🚼🚼🚼💑

Canim bu ay ilk korunmasiz ayimiz. Ovulasyon takibi yaptim pozitifi yakalamama ragmen degerlendiremedik ona ragmen olmayacagina eminim ama keyifsizim yinede. Galiba istemekle ilgili bu. Hem zamaninda yapmamiz gerekeni yapmadik hem de uzuluyorum 2 3 gune gelir kirmizilar basladi karin agrim. Ovulasyon testimde negatif belli yani olmadigi ama yinede engel olamiyorum uzulmeye. Diger ay yapacagiz gerekeni allahin izniyle

kızlar benım bat yarın. 2 3 gundur gunduzlerı uzanıyorum ayaga kalkmamaya calısıyorum.bu saatlerde hep uykum gelıyo,kasıgım agrıyo hala,gogsum yanlardan dokununca acıyo.gogsumdekı damarlar uc kısma dogru bıraz daha belırgın,gogus ucum hassaslastı.

oncekı gunlerde o kadar cok panık yaptım kı sankı adetım 4 5 gecmıs gıbı :) yapacak panıgım kalmadı sanırım. bugun gayet sakınım :)

dısıne karanfıl koydun mu cnm hıc ?

bacım doktora gitsene ne can çekişiyon. iyi bilirim o derdi insanın kafasını duvarlara vurası geliyo:32:

Kiz duvar ne ya valla pek fena agliyorum artik tövbe zaten halsizim sabahtan beri tek yediğim iki dilim güllaç o kadar. Bi lokma yiyemedim üstüne diş agrisi hi de mide bulantisi offff... Bu çok cektircek belli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz duvar ne ya valla pek fena agliyorum artik tövbe zaten halsizim sabahtan beri tek yediğim iki dilim güllaç o kadar. Bi lokma yiyemedim üstüne diş agrisi hi de mide bulantisi offff... Bu çok cektircek belli.

cnm benim öbür gebeliğimde dişime müdahale edilmesi gerekiyodu doktora sordum hertürlü müdahale yapılabilir dedi:10:

Kiz duvar ne ya valla pek fena agliyorum artik tövbe zaten halsizim sabahtan beri tek yediğim iki dilim güllaç o kadar. Bi lokma yiyemedim üstüne diş agrisi hi de mide bulantisi offff... Bu çok cektircek belli

karanfıl dıs agrılarında ıse yarar genelde canım. agrıyan dısının ustune sıkıstır karnfılı

Kizlar merhaba bugun kontrol icim doktora gttik cok sukur kese gozuktu doktorum 2 hafta sonra randevu verdi kalp atislarini duymak icin allahim izin verirse doktorun verdigi ulturason goruntusumde gs 1,19 yaziyo bu kesenin boyutumu acaba?kizlar bilginiz varsa yardimci olurmusunuz

Kizlar merhaba bugun kontrol icim doktora gttik cok sukur kese gozuktu doktorum 2 hafta sonra randevu verdi kalp atislarini duymak icin allahim izin verirse doktorun verdigi ulturason goruntusumde gs 1,19 yaziyo bu kesenin boyutumu acaba?kizlar bilginiz varsa yardimci olurmusunuz

canim 1.19 derken mm mi cm olarakmi belirtilmis

Kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var !!
Benim bu ay evlilikte 1 senem doldu çocuk için doktora gidicem simdi hemen hormon testi faln mi yapiyolar adet donemim de mi gideyim galiba bazı testler için adet donemimde gitmek lazım ona gore randevu alicam bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Iyı akşamlar kızlar bugun böbrek tası ıcın Dr gıttım detaylı bı ınceleme yapıldı asırı kum varmış.gebelıgede bakıldı ılac verecegı ıcın , sonuc 0.100 :( Dr olsa kesın çıkardı dedı 9 gun var dedım regl olsun çıkardı olsa dedı.ılac verdı kullan ve 2 haftaya geçer dedı korunmamı söyledı bu durum gecene kadar :( ve rahîmimın ters olduğunun öğrendim bugun moralım boxuldu nedır nasıl bısedır ben ben ne yapsam bıde ya adet beklıyımmı ılacları kullanıp adetten sonra calısmalaramı devam edeyim bilemedim ama bu ay geçtı kaldık Ağustos'a :(((

Kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var !!
Benim bu ay evlilikte 1 senem doldu çocuk için doktora gidicem simdi hemen hormon testi faln mi yapiyolar adet donemim de mi gideyim galiba bazı testler için adet donemimde gitmek lazım ona gore randevu alicam bilgisi olan yardımcı olabilir mi

canım adetın 2.ya da 3. gunu sabah erkenden hastaneye gıt.ac karna tabı kı. dr a cocuk ıstedıgını we hormonlara baktırmak ıstedgnı soyle. prl , tsh,lh fsh 4 tane hormon war bunlara bakıyolar.

Iyı akşamlar kızlar bugun böbrek tası ıcın Dr gıttım detaylı bı ınceleme yapıldı asırı kum varmış.gebelıgede bakıldı ılac verecegı ıcın , sonuc 0.100 :( Dr olsa kesın çıkardı dedı 9 gun var dedım regl olsun çıkardı olsa dedı.ılac verdı kullan ve 2 haftaya geçer dedı korunmamı söyledı bu durum gecene kadar :( ve rahîmimın ters olduğunun öğrendim bugun moralım boxuldu nedır nasıl bısedır ben ben ne yapsam bıde ya adet beklıyımmı ılacları kullanıp adetten sonra calısmalaramı devam edeyim bilemedim ama bu ay geçtı kaldık Ağustos'a :(((

Geçmiş olsun cnm o Dr a bi hareket yapardim da neyse cikmaz cnm ya olsa cikarmi allah askina ya. Bu arada asidi kum bende sik sik dokerim bi ilaci var kurtlu iyi geliyor başka ilaca gerek yok bile bol bol da su iç. Bu arada rahim tersligi bende var beline yakin tahmim bu hastalık değil cnm doğuştan birşey. Benim rahim ters ama tüpler acik. Daha önce gebe kaldiysan sorun yok. Kalmadiysan hic rahim filmi cektir derim.

Geçmiş olsun cnm o Dr a bi hareket yapardim da neyse cikmaz cnm ya olsa cikarmi allah askina ya. Bu arada asidi kum bende sik sik dokerim bi ilaci var kurtlu iyi geliyor başka ilaca gerek yok bile bol bol da su iç. Bu arada rahim tersligi bende var beline yakin tahmim bu hastalık değil cnm doğuştan birşey. Benim rahim ters ama tüpler acik. Daha önce gebe kaldiysan sorun yok. Kalmadiysan hic rahim filmi cektir derim.

Sen benım ıcımı rahatlatıyorsun cok sagol :) Dr rahimi tersliğine bu hıc onemlı bıse degıl endıselenme dedı gebelıkle ılgılı hıc bı fark yok ve rısk yok dedı endıselenmenı gerektırıcek bıse degıl normal bıse bu dedı. Ama ıste gebelıkle çıkmazmı Dıyosun yanı varsada bu Dr lar nıye boyle ya :S ben bu konularda acemıyım ,hıc gebelıgımde olmadı hatta ılk defa bu ay korunmasız ılıskı yasıorum. Purınol dıye toz bı ılac ve buscopan verdı ıcsemmı ıcmesem mı bılemedım :(

ikiz olma durumu varmi sence cunku henuz bir gun gecmisken boyle cikti

Canim merhaba ben seni bilgilendirmek isterim benim adet doneminin ertesi gunu seninkinden biraz daha dusuktu tek gebelik gibi artis gosteriyodu fakat benim tek yumurta ikizlerim varmis ama kalpleri durdugu icin kaybettim ancak alttan ultrasyonla anlasilabiliyor eger oyle genetik bir suphen oldugunu dusunuyosan dr belirt ona gore vitamin takviyesi ve kan sulandirici veriyolar canim hakkinda hayirlisi olsun ve bebegini saglikli eli ayagi duzgun bir sekilde kucagina alirsin insallah

Back
X