Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Yeşil yurt cnm ben tam bilmiyorum senin kardeşinede hayırlı terkereler manisa iyi çok karışık yer deyil rabbim ikisinide korusun

Aaa bana çok yakın üç durak :) manisa merkez çok iyi cnm çok buyuk bizzat gidip gördüm yani ama karaağaç iyi değilmiş. Çok şükür yerini pek sevdi şimdilik. 30 mayısta yemin törenine gideceğiz inş.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bişey dicem ama çok gülmek yok ben rahimimin içine vikis sürdüm yanıyo ama çok faydalı oldunu duydum iltihabı kisi alıyormuş benim elim durmuyo birazda alttan tedavi etmeye çalışıyorum

Evt bazen siddetleniyor bazen hafif yok gibi. Ya bi yandan yumurta yapalim derken kafayi bozmayalim bide :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)))aynen canım yaa sorma ne hallere geldik:)) ben aileme anlatmıyorum hele ablama söylesem ödü kopar hemen biraktirir:)) otu çöpü

Kızlar bişey dicem ama çok gülmek yok ben rahimimin içine vikis sürdüm yanıyo ama çok faydalı oldunu duydum iltihabı kisi alıyormuş benim elim durmuyo birazda alttan tedavi etmeye çalışıyorum

Aaa kız yakmaz mı valla şifa olsun inşallah. Bende atakları diktim bi saat anca kalktım. Gerçi daha oviye var ama belli mi olur:)

:)))aynen canım yaa sorma ne hallere geldik:)) ben aileme anlatmıyorum hele ablama söylesem ödü kopar hemen biraktirir:)) otu çöpü

Bizi bizden başka kimse anlamaz cancazım. Valla bende bi eşim zaten eşimde kimseye demez. Görümcem altımın yanında oturuyor. Kaynana m da iki sokak altta. Allahtan mesafemiz var eşimde hiç gitmezde asla söylemezde bebek istiyoruz şu bu olmuyo gibi.

Hadi hayırlısı cnm inşallah ustalık devreside iyi biyere düşer bizimki lojmanda kuaför oda memnun en azından alıştığı iş

Aynen canim bende sadece eşime anlatıyorum tek derdimi o biliyor birde siz(

Son düzenleme:
merhaba canım nerelerdesin? İyisindir umarım.
Eşime de bana da dün testler yaptrmıştık canım.Bugün test sonuçlarını aldık.Doktor bana;
yumurtalıkların çok iyi çalışıyor,
hormonların çok iyi,
vitaminler,tiroit,şeker vs her şey çok iyi,
hiçbir enfeksiyon veya mikrobik bi şey yok,gayet temiz;sadece kesinlikle hamileliğe engel değil ama bağışıklığın zayıf,hepatit iğnesi yaptır 3 doz,kendin için dedi.
Eşim içinse durum aynı değil
100milyon civarı olması gerekirmiş sperm sayısının eşimin 12milyon.Hatta değerleri yazayım da bana bi yorum yapın nolur:
miktar:2
pk:8,0
renkpak gri
*Lifekasyon:60
-ileri hızlı hareketli:10
-ileri yavaş hareketli:15
-yerinde hareketli:40
-hareketsiz:35
*Morfoloji normal:80
*Morfoloji abnormal:20
*sperm sayısı:6milyon
*total sperm sayısı:12milyon
*mikroskobi:BOL LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
Bunlar yazıyor,eşim çok üzüldü diye araştıramadım da hangisi ne demek,nasıl normale döner ya da değerler normale döner mi?
10 gün sonra eşimden tekrar test istedi.Bu değerlerle hamilelik söz konusu olur mu?
Lütfen yardımcı olun

Konuyla alakalı hiçbir bilgim yok cnm inşallah durumumiyidir.

Konuyla alakalı hiçbir bilgim yok cnm inşallah durumumiyidir.

BlackBerry kuzum bende senin yorumunu bekliyordum ben de bilmiyorum çünkü ama çok canını sıkma cnm sonuçta sperm sayısı yüksek olur inşallah

ben de hiç anlamıyorum sperm testi sonuçlarından maalesef...
kızlar ya incir kürüne yarın başlıcam inş becerebilirim
incirleri ikiye bölüp 9 tane inciri kaynamış 1/2 lt de suda kaynatıcam ağzıkapalı olarak 15 dk o kadar dimi ılınınca da içicem

İnşallah sifasını görürsün cnm rabbim gönlümüzce versin

merhaba arkadaşlar bayadır takip ediyorum sonunda bende kayıt oldum..Bende kısaca hikayemi anlatmak istiyorum 23 yaşındayım Evliliğimiz 4 yıl olucak ama 9-10 aydır çocuk istiyoruz evliliğimizin ilk 2 buçuk yılı eşim he şehir dışındaydı iş için ayda 1 yada 2 ayda bir gelirdi öle ilişki olurdu artık yanımda ve bizde çocuk düşünüyoruz ama hala bi gelişme yok malesef :// şuan doktora gidiyorum hormon testi filan herşeyi yaptırdı bi sorun yok dedi 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum bugünde doktora gttim adetimin 16.günündeyim 2 yumurtam gelişmiş 14-15 mm olmuş doktor çok yavaş gelişiyor dedi çok üzüldüm yumurta tembelliğim var sanırım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah çok üzülüyorumm..

3 Haziran edet olucam

Kizlar benide listeye yazarmisiniz 5 haziran.incir havuc kurunu bide bal tarcin corekotu kurunu yapiyorum.pko var.yas 29....3 Aylik evliyim.ilacsiz adet olamiyom hic.esimde varikosel var...tedavi olmuyoruz suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…