- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Yeşil yurt cnm ben tam bilmiyorum senin kardeşinede hayırlı terkereler manisa iyi çok karışık yer deyil rabbim ikisinide korusun
Keş ne canım anlamadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evt bazen siddetleniyor bazen hafif yok gibi. Ya bi yandan yumurta yapalim derken kafayi bozmayalim bide :))
Kızlar bişey dicem ama çok gülmek yok ben rahimimin içine vikis sürdüm yanıyo ama çok faydalı oldunu duydum iltihabı kisi alıyormuş benim elim durmuyo birazda alttan tedavi etmeye çalışıyorum
:)))aynen canım yaa sorma ne hallere geldik:)) ben aileme anlatmıyorum hele ablama söylesem ödü kopar hemen biraktirir:)) otu çöpü
Aaa bana çok yakın üç durak :) manisa merkez çok iyi cnm çok buyuk bizzat gidip gördüm yani ama karaağaç iyi değilmiş. Çok şükür yerini pek sevdi şimdilik. 30 mayısta yemin törenine gideceğiz inş.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa kız yakmaz mı valla şifa olsun inşallah. Bende atakları diktim bi saat anca kalktım. Gerçi daha oviye var ama belli mi olur:)
Bizi bizden başka kimse anlamaz cancazım. Valla bende bi eşim zaten eşimde kimseye demez. Görümcem altımın yanında oturuyor. Kaynana m da iki sokak altta. Allahtan mesafemiz var eşimde hiç gitmezde asla söylemezde bebek istiyoruz şu bu olmuyo gibi.
Bizi bizden başka kimse anlamaz cancazım. Valla bende bi eşim zaten eşimde kimseye demez. Görümcem altımın yanında oturuyor. Kaynana m da iki sokak altta. Allahtan mesafemiz var eşimde hiç gitmezde asla söylemezde bebek istiyoruz şu bu olmuyo gibi.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile offfyaa sarjim bitiyo 3dustu((sohbet iyiydi ama size iyi geceler bende azıcık uyuyayim bari öpüyorum hepinizi:)♥♥♥
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile offfyaa sarjim bitiyo 3dustu((sohbet iyiydi ama size iyi geceler bende azıcık uyuyayim bari öpüyorum hepinizi:)♥♥♥
Bizde sizi öptük cnm tatlı rüyalar
Bizde sizi öptük cnm tatlı rüyalar
Çok pardon bizde seni öptük cnm
Eşime de bana da dün testler yaptrmıştık canım.Bugün test sonuçlarını aldık.Doktor bana;merhaba canım nerelerdesin? İyisindir umarım.
İyi geceler cnm yarın eşim evde biz 2 den erken yatamayız :)
Eşime de bana da dün testler yaptrmıştık canım.Bugün test sonuçlarını aldık.Doktor bana;
yumurtalıkların çok iyi çalışıyor,
hormonların çok iyi,
vitaminler,tiroit,şeker vs her şey çok iyi,
hiçbir enfeksiyon veya mikrobik bi şey yok,gayet temiz;sadece kesinlikle hamileliğe engel değil ama bağışıklığın zayıf,hepatit iğnesi yaptır 3 doz,kendin için dedi.
Eşim içinse durum aynı değil
100milyon civarı olması gerekirmiş sperm sayısının eşimin 12milyon.Hatta değerleri yazayım da bana bi yorum yapın nolur:
miktar:2
pk:8,0
renkpak gri
*Lifekasyon:60
-ileri hızlı hareketli:10
-ileri yavaş hareketli:15
-yerinde hareketli:40
-hareketsiz:35
*Morfoloji normal:80
*Morfoloji abnormal:20
*sperm sayısı:6milyon
*total sperm sayısı:12milyon
*mikroskobi:BOL LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
Bunlar yazıyor,eşim çok üzüldü diye araştıramadım da hangisi ne demek,nasıl normale döner ya da değerler normale döner mi?
10 gün sonra eşimden tekrar test istedi.Bu değerlerle hamilelik söz konusu olur mu?
Lütfen yardımcı olun
Eşime de bana da dün testler yaptrmıştık canım.Bugün test sonuçlarını aldık.Doktor bana;
yumurtalıkların çok iyi çalışıyor,
hormonların çok iyi,
vitaminler,tiroit,şeker vs her şey çok iyi,
hiçbir enfeksiyon veya mikrobik bi şey yok,gayet temiz;sadece kesinlikle hamileliğe engel değil ama bağışıklığın zayıf,hepatit iğnesi yaptır 3 doz,kendin için dedi.
Eşim içinse durum aynı değil
100milyon civarı olması gerekirmiş sperm sayısının eşimin 12milyon.Hatta değerleri yazayım da bana bi yorum yapın nolur:
miktar:2
pk:8,0
renkpak gri
*Lifekasyon:60
-ileri hızlı hareketli:10
-ileri yavaş hareketli:15
-yerinde hareketli:40
-hareketsiz:35
*Morfoloji normal:80
*Morfoloji abnormal:20
*sperm sayısı:6milyon
*total sperm sayısı:12milyon
*mikroskobi:BOL LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
Bunlar yazıyor,eşim çok üzüldü diye araştıramadım da hangisi ne demek,nasıl normale döner ya da değerler normale döner mi?
10 gün sonra eşimden tekrar test istedi.Bu değerlerle hamilelik söz konusu olur mu?
Lütfen yardımcı olun
Konuyla alakalı hiçbir bilgim yok cnm inşallah durumumiyidir.
ben de hiç anlamıyorum sperm testi sonuçlarından maalesef...
kızlar ya incir kürüne yarın başlıcam inş becerebilirim
incirleri ikiye bölüp 9 tane inciri kaynamış 1/2 lt de suda kaynatıcam ağzıkapalı olarak 15 dk o kadar dimi ılınınca da içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?