Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önca Rabbim sabırla bekleyen herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin hamile kalmayı. Çok şükür bende yaşadığım bir sürü zorluğa rağmen hamileyim sonunda.,.
Neler mi yaşadım.... 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorduk, ilk 1 yılını bilmeyerek ha bu ay ha diğer ay derken geçirdik, sonra doktora gittik bize göre stresten olmuyordu başka ne olabilirdi ki....Ben muayene oldum herşey yolunda..... Eşime sperm testi yaptırdık, sperm sayısının 2 milyon olduğunu öğrendik, şaşkınlıkla (bunun ne demek olduğundan habersiz) tahlili sonucunu doktoruma gösterince direk tüp bebek dedi, işte zorlu yolculuğumuz başlamıştı.
Sonra aman ne olacak canım tüp bebekle olur, hazır embriyo tutmayacakta ne olacak derken aldık negatif sonucu işte o zaman anladım umutsuzluğu, ne kadar zor bir yolda olduğumuzu...., Arkadaşlarım tek tek hamile kalmaya başladılar, kulağıma hep hamile haberleri geliyor. Ben artık bu benim başıma gelmeyecek diye düşünmeye başlamıştım ki bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ıbrahim Adnan Saraçoğlu'nu takip etmeye başladım.
Burdada senanur adında bir arkadaşımızın eşine uyguladığı beslenme listesiyle eşinin sperm sonuçlarını nasıl değiştirdiklerini okuyunca, aldım kağıdı kalemi elime bi beslenme listesi oluşturdum, paralelinde de ıbrahim Adnan Saraçoğluyla telefonda görüştük eşime önce sperm sayısı ile ilgili 1.çay kürünü verdi. Gebelik oluşmayınca yine kendisinden 2.çay kürünü aldık eşim için ve bana da aslanpençesi çay kürünü gönderdi. Adetimin 1.gününden 21.gününe kadar kullandım. Adetim 3 gün gecikince kullandığım çaydan sandım ama dün okuldan gelince akşam bi test yaptım 2-3 dk içinde 2.çizgi çıkınca nasıl şaşırdım anlatamam sizlere, hemen kan tahlili de yaptırdım ve pozitif çıktı. Sanırım bende artık hamileyim:CüvCüv:, hepinize dünden beri çok ama çok dua ediyorum. Çünkü bu yol çok zor bir yol neler çektiğimizi en iyi bilenlerdenim. Sizlere tek tavsiyem duanızı eksik etmeyin, sabredin ve gerçekten inanın. Allahım bekleyen herkese nasip etsin, lütfen sizlerde benden duanızı esirgemeyin.:Saruboceq::Saruboceq: