• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Aynen canim bende sadece eşime anlatıyorum tek derdimi o biliyor birde siz:((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy ayni dertten bende de var bide hadi artik bebek nerde yapinda sevelim yahu olsa dukkan sizin:( ama olmuo iste biseyde diemiorim bu insanlarn baskisi olduruo beni yalan solemekten bi hal oldum:(( yok ev alcaz yok dis yaptrcam yok borclar bitsin diye diye soyleyecek bisi kalmadi:(

Eşime de bana da dün testler yaptrmıştık canım.Bugün test sonuçlarını aldık.Doktor bana;
yumurtalıkların çok iyi çalışıyor,
hormonların çok iyi,
vitaminler,tiroit,şeker vs her şey çok iyi,
hiçbir enfeksiyon veya mikrobik bi şey yok,gayet temiz;sadece kesinlikle hamileliğe engel değil ama bağışıklığın zayıf,hepatit iğnesi yaptır 3 doz,kendin için dedi.
Eşim içinse durum aynı değil :43:
100milyon civarı olması gerekirmiş sperm sayısının eşimin 12milyon.Hatta değerleri yazayım da bana bi yorum yapın nolur:
miktar:2
pk:8,0
renk:opak gri
*Lifekasyon:60
-ileri hızlı hareketli:10
-ileri yavaş hareketli:15
-yerinde hareketli:40
-hareketsiz:35
*Morfoloji normal:80
*Morfoloji abnormal:20
*sperm sayısı:6milyon
*total sperm sayısı:12milyon
*mikroskobi:BOL LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
Bunlar yazıyor,eşim çok üzüldü diye araştıramadım da hangisi ne demek,nasıl normale döner ya da değerler normale döner mi?
10 gün sonra eşimden tekrar test istedi.Bu değerlerle hamilelik söz konusu olur mu?
Lütfen yardımcı olun :43:

Slm canim bol lokosit enfeksiyon varligini gosterir.sayisi az biraz 6 milyon olan.en az 20 milyon olmali.bide hizi dusuk biraz yuzde 10 olan benim esimin ileri hizlisi yuzde 3.varikosel var dedi doktor.ultrason cektirdinizmi.bende anladigim bu kadar ama bence duzelir canini sikma.ilaclarla kurlerle insallah artar.benimkine amelyat dedi doktor bi doktora daha gorunucek.oda derse ol diye olacak.actigim konularda var esimin degerleri.doktorum zorlasir gebelik etki eder dedi.amelyatla ilaclarla duzeliyor insallah caninizi sıkmayin

Son düzenleme:
Allah hepinizin gonlune gore tez zamanda saglikli evlat verir insallah :) yeni evliyiz diye bu vakte kadar dusunmedik hala dusunmuyoruz ama haziran gibi istiyoruz artik . İnsallah bende hamile olurum olmam diye cok korkuyorum aslinda cunku en son 2013 ekim ayinda regl oldum dahada olmadim :( doktorlarda bisey yok diyo ama korkuyorum rabbim isteyen herkese nasip eder insallah saglikli bi sekilde

Rabbim dermansız dert vermesin yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz. Listeye yarın bilgisayara geçince eklerim uğur getirsin inşallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah hepinizin gonlune gore tez zamanda saglikli evlat verir insallah :) yeni evliyiz diye bu vakte kadar dusunmedik hala dusunmuyoruz ama haziran gibi istiyoruz artik . İnsallah bende hamile olurum olmam diye cok korkuyorum aslinda cunku en son 2013 ekim ayinda regl oldum dahada olmadim :( doktorlarda bisey yok diyo ama korkuyorum rabbim isteyen herkese nasip eder insallah saglikli bi sekilde

Mrb cnm hoşgeldin. Ekim ayından bu yana adet olmamışsın doktora göre normal olması ilginç geldi. Yumurtlamıyor musun yoksa pco mu var cnm neden adet olmuyorsun?

merhaba arkadaşlar bayadır takip ediyorum sonunda bende kayıt oldum..Bende kısaca hikayemi anlatmak istiyorum 23 yaşındayım Evliliğimiz 4 yıl olucak ama 9-10 aydır çocuk istiyoruz evliliğimizin ilk 2 buçuk yılı eşim he şehir dışındaydı iş için ayda 1 yada 2 ayda bir gelirdi öle ilişki olurdu artık yanımda ve bizde çocuk düşünüyoruz ama hala bi gelişme yok malesef :// şuan doktora gidiyorum hormon testi filan herşeyi yaptırdı bi sorun yok dedi 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum bugünde doktora gttim adetimin 16.günündeyim 2 yumurtam gelişmiş 14-15 mm olmuş doktor çok yavaş gelişiyor dedi çok üzüldüm yumurta tembelliğim var sanırım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah çok üzülüyorumm..

3 Haziran edet olucam:43:

Mrb cnm hoşgeldin.çumut listemize ekleriz senide. Yumurta geliştirmek için çörekotu kürü kullanıyoruz. Bende kullanıyorum. Adetin 2. Gunu başlaman gerekiyor. Umarım bu ay bebişin gelir ve gerek kalmaz.

Ayy ayni dertten bende de var bide hadi artik bebek nerde yapinda sevelim yahu olsa dukkan sizin:( ama olmuo iste biseyde diemiorim bu insanlarn baskisi olduruo beni yalan solemekten bi hal oldum:(( yok ev alcaz yok dis yaptrcam yok borclar bitsin diye diye soyleyecek bisi kalmadi:(

Boşver cnm ya bak sana diim bir evladın olsun inşallah iki yaşına gelince de kardeşi olsun derler. Hiç bitmez milletin lafları canım takılma boşver.

Mrb cnm hoşgeldin. Ekim ayından bu yana adet olmamışsın doktora göre normal olması ilginç geldi. Yumurtlamıyor musun yoksa pco mu var cnm neden adet olmuyorsun?

Ben doktora gittim pco yok dedi. Bulundugum yerde zaten 2 doktor var gittim olmadi bana bisey yok sen bilirsin istersen dogum kontrol hapi kullan dedi bende istemedim. Sonra izmire kendi doktoruma gittim bana 2 tane ilac verdi duzene girsin diye . Kullandim duzeldi hersey ama ilaci 6 ay kullandim bitti ve tekrar hastalanmamaya basladim :( doktorun vana soyledigi hersey normal sanki adet goruyormussun gibi dedi. Simdi haziranda tekrar izmire gidicem ama baska doktora bebek istedigimi soylicem bakalim ne dicek. İnsallah sorun olmaz. İsin ilginc yani 2 senelik evliyim sayilir ama korunmuyoruz. Yani eskiyontem tarzinda korunuyoruz. Kafamada cok takildi acaba olmuyoda biz mi farkinda degiliz diye. Esimde pek bu konuyu onemsemedi bana kalsa coktan denerdik :(

Ben doktora gittim pco yok dedi. Bulundugum yerde zaten 2 doktor var gittim olmadi bana bisey yok sen bilirsin istersen dogum kontrol hapi kullan dedi bende istemedim. Sonra izmire kendi doktoruma gittim bana 2 tane ilac verdi duzene girsin diye . Kullandim duzeldi hersey ama ilaci 6 ay kullandim bitti ve tekrar hastalanmamaya basladim :( doktorun vana soyledigi hersey normal sanki adet goruyormussun gibi dedi. Simdi haziranda tekrar izmire gidicem ama baska doktora bebek istedigimi soylicem bakalim ne dicek. İnsallah sorun olmaz. İsin ilginc yani 2 senelik evliyim sayilir ama korunmuyoruz. Yani eskiyontem tarzinda korunuyoruz. Kafamada cok takildi acaba olmuyoda biz mi farkinda degiliz diye. Esimde pek bu konuyu onemsemedi bana kalsa coktan denerdik :(

Allah allah hormonlarla alakalı bir durum olabılır mı? Canım her ay yumurtlasan çatladıgında dollenmezse adetle atılır. Sen yumurtayı atamıyorsan ya catlamıyordur yada hormonel bı sorun vardır yanı aklıma baska bırsey gelmıyor. Eski yontemlerle dediğin geri çekilmemi?

Allah allah hormonlarla alakalı bir durum olabılır mı? Canım her ay yumurtlasan çatladıgında dollenmezse adetle atılır. Sen yumurtayı atamıyorsan ya catlamıyordur yada hormonel bı sorun vardır yanı aklıma baska bırsey gelmıyor. Eski yontemlerle dediğin geri çekilmemi?

Evet geri cekilmeyle ama bisey olmadi 2 senedir. Bide bana doktor dediki testosteron seviyen yuksek biraz dedi. Hormanlarlada alakali sanirim ama onun icinde bisey yapmadi yani.

Evet geri cekilmeyle ama bisey olmadi 2 senedir. Bide bana doktor dediki testosteron seviyen yuksek biraz dedi. Hormanlarlada alakali sanirim ama onun icinde bisey yapmadi yani.

Hmm muhtemel ondandır cnm anormal bı durum yoksa bebegın olur tabı kı Rabbım ol dedıkten sonra. İnşallah sende bu ay bebegıne kavusursun tatlım.

Canım benim çok sağol kanamam da yok. Hala içimde olduğunu düşününce..
Çok uzun sürdü mü canım kanaman normal adet kadar mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ilk kanamam oldu 4gün adet sandım ama değilmiş kahverengi gibiydi 3gün kanamam olmadı sonra tekrat başladı adet kanaması gibi 15gün kadar sürdü ama adet kanamasını geçmedi hiç

kızlaaar ben de katıldım aranıza. bugün kan tahlili yaptırdım maalesef negatif. haziranda Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallh.

Canım sıkma canını bebişlerimiz bizi kenardan izleyip gelecekleri zamanı bekliyorlar :) artık öyle düşünüyorum üzgün görüp üzülmesinler dimi ama :) bakarsın bu ay hamile kalırız

Canım ilk kanamam oldu 4gün adet sandım ama değilmiş kahverengi gibiydi 3gün kanamam olmadı sonra tekrat başladı adet kanaması gibi 15gün kadar sürdü ama adet kanamasını geçmedi hiç

Bakalım benim nasıl olacak bugün hiç ağrım yok

Back