Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar ben geldim ne güzel sohbet etmişsiniz bende hiç anlamıyorum yumurtlama zamanını ve hala kırmızılar yok olsaydım en azından haziran ayında umutlanırdım

Ayy canim kiyamam gecmis olsun.uzulmek yok kader Allahtandir

Öyle canım kısmet değilmiş hayırlısı böyle imiş bakalım bu ay ne olacak doktora corekotu karışımından bahsettim iyi yapıyorsun dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim çörek otu kullaniyorsun sende. Hep hafif bir bas agrin var mi?

Kızlar ben geldim ne güzel sohbet etmişsiniz bende hiç anlamıyorum yumurtlama zamanını ve hala kırmızılar yok olsaydım en azından haziran ayında umutlanırdım

Gel beraber olsun ben şuan Düzce'ye gidiyorum yoldayim sizle sohbette güzel oluyo ist yaşıyorum bu arada bende bilmiyordum bu işlerin içine girdim gireli yeni yeni öğreniyorum yumurtlamYi catlamayi:)))

Canim çörek otu kullaniyorsun sende. Hep hafif bir bas agrin var mi?

Evet yaa agridikca siz aklıma geliyorsunuz geçenlerde yazmistiniz. hatta şuan sacimi açtım agridigi için arada benim agrim yükseliyor bile

Evet yaa agridikca siz aklıma geliyorsunuz geçenlerde yazmistiniz. hatta şuan sacimi açtım agridigi için arada benim agrim yükseliyor bile

Karisim ağır geliyor galiba yanimada aldim iki gün evde yokuz öğün atlamim istedim:))

Hayirli yolculuklar canim kazasiz belasiz git.insan basina gelmeyince bilmiyo catlamayi yumurtalmayi.mesela ben sadece tavuklar yumurtluyor diye biliyodum.halbuki bende yumurtluyormysum

Hayirli yolculuklar canim kazasiz belasiz git.insan basina gelmeyince bilmiyo catlamayi yumurtalmayi.mesela ben sadece tavuklar yumurtluyor diye biliyodum.halbuki bende yumurtluyormysum

Aynen ilk defa duydugumda cok utanmistim doktorum bana sakasina sen yumurtluyosuuun diye uzatmisti çok garibime gitmisti ogunku tepkisi suan benim dilimde ise pelesenk oldu artık unutmak bu planlari yapmamak istiyorum off offf

Benim kardeşim istanbul da askerlik yapıyor cnm inşallah yaza gelecem sağ salim ulaşmak nasip olur inşallah bende adanada yım ben hep 14 gün katıyordum öyle biliyodum güzel aydınlatmışsınız tşkler evet burda sohbete doyum olmuyo

Sağol canım iyi dileklerin için evet bizde bizim kocislerin tavuguyuzzz:))

Hayirli teskereler olsun inşallah canım bana doktorum iki adetin tam ortasi dedi 28gunde bir ise 14 30gunde bir ise15yumos günüymüş:)oyle örnek verdi kendi kedimi yeni yeni tanıyorum artık

cnm benm hiç üzülme olacak inşallah kalbini ferah tut....
adet gecikmesi stresten bence çok takıyoruz kafaya....

Evt bazen siddetleniyor bazen hafif yok gibi. Ya bi yandan yumurta yapalim derken kafayi bozmayalim bide :))

Hayirli teskereleri olsun cnm BN de İst dayim benim kardeşim de yeni gitti manisa merkeze. Senin kardesin nerde

Evliy Cnm düzce de keş var mi baciimm

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayirli teskereleri olsun cnm BN de İst dayim benim kardeşim de yeni gitti manisa merkeze. Senin kardesin nerde

Yeşil yurt cnm ben tam bilmiyorum senin kardeşinede hayırlı terkereler manisa iyi çok karışık yer deyil rabbim ikisinide korusun

Sağol canım benim sanada hatta hepimizede hayırlı bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…