• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Günaydın arkadaşlar..dün hsg çektirdim cok şükür hiç bi problem çıkmadı..geçen senede çektirdiğim ay hamile kalmıştm o yüzden bu ay umudum çok bğyük tabii nasip ...gittiğimde drm yunurtalarada baktı solda 10 cm lik bi tane oluşmuş 10. Gün olmasına rağmen biraz küçük dedi inş bi an önce büyür..asıl merak ettiğim bi yerde okumuştum solda gelişen yumurta genelde kız olurmuş var mı ki doğruluk payı..tabi ilk önce sağlıklı hayrlı ve ömürlü olsun inşallah ama eşim ve ben kız olmasını çok istiyoruz..

Moraller tavana .moral bozmak yok .bakin insanlar somada neler yasiyolar bizim derdimizde kucuk degil ama sukredelim canlar

Eşime de bana da dün testler yaptrmıştık canım.Bugün test sonuçlarını aldık.Doktor bana;
yumurtalıkların çok iyi çalışıyor,
hormonların çok iyi,
vitaminler,tiroit,şeker vs her şey çok iyi,
hiçbir enfeksiyon veya mikrobik bi şey yok,gayet temiz;sadece kesinlikle hamileliğe engel değil ama bağışıklığın zayıf,hepatit iğnesi yaptır 3 doz,kendin için dedi.
Eşim içinse durum aynı değil :43:
100milyon civarı olması gerekirmiş sperm sayısının eşimin 12milyon.Hatta değerleri yazayım da bana bi yorum yapın nolur:
miktar:2
pk:8,0
renk:opak gri
*Lifekasyon:60
-ileri hızlı hareketli:10
-ileri yavaş hareketli:15
-yerinde hareketli:40
-hareketsiz:35
*Morfoloji normal:80
*Morfoloji abnormal:20
*sperm sayısı:6milyon
*total sperm sayısı:12milyon
*mikroskobi:BOL LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
Bunlar yazıyor,eşim çok üzüldü diye araştıramadım da hangisi ne demek,nasıl normale döner ya da değerler normale döner mi?
10 gün sonra eşimden tekrar test istedi.Bu değerlerle hamilelik söz konusu olur mu?
Lütfen yardımcı olun :43:

herese günaydın arkadaşlar ......cnm erkek intertilitesi başlığında bir topik var muhteşem üçlüyle hamile kaldım diye bir konu onu aç ve oku bayanın eşinin durumu aynı senin anlattığın gibi hemen hamile kalmış hemde 2 gebeliktede aynı bazı ilaçlarla ona bir bak derim......

Günaydın arkadaşlar..dün hsg çektirdim cok şükür hiç bi problem çıkmadı..geçen senede çektirdiğim ay hamile kalmıştm o yüzden bu ay umudum çok bğyük tabii nasip ...gittiğimde drm yunurtalarada baktı solda 10 cm lik bi tane oluşmuş 10. Gün olmasına rağmen biraz küçük dedi inş bi an önce büyür..asıl merak ettiğim bi yerde okumuştum solda gelişen yumurta genelde kız olurmuş var mı ki doğruluk payı..tabi ilk önce sağlıklı hayrlı ve ömürlü olsun inşallah ama eşim ve ben kız olmasını çok istiyoruz..

cnm geçmiş oldun evet sol da kız sağda erkek derler ama tam tersinide söyleyenleri duydum hayırlısı olsun inşallah bu ay beklediğin güzel haberleri alırsın....

Canm merhaba rüyan hayırlara çıkaın inş ama ben çok etkilendim Anlamı hakkında bişey diyemicem ama belki bebişin oluck ve o senin bütün acılarını sıkıntılarını unutturucak gerçi hamile misin değil misin hiç bilmiyorum okuyamadım daha önceki yaZılanları
Rabbim gönlüne göre versin inş

merba cnm yaa etkılenılmıcek gıbı deıl kıı cok guzel bı ruyaa ama ne bılımm ıyı dusun ıyı olsun derler..hamıle degılım tatlım gunum gectı dıye dun gıttım tahlıl yaptırdımm 0.1 cıktı..ve ben hala hastanmadım.bu nasıl bıseydır bılmıyorum...bugunle 4 gun oldu gecıkmem..

Canm merhaba ben bi tane aşılama atlattım doktorum ikincisine geçelim dedi hatta tüp bebeğe geçelim demişti ben istememiştim ikinci aşılamadanda vaZgeçtim aşılama da aynı ilişki gibi canm yumurtlama günün ilaçlarla ayarlanıyo çatlatılıyo yumurtan sonra eşinden alınan soerm sana enjekte ediliyo yani benim doktorum ilişkiden farksız olduğunu söylüyodu hep tutma oranı da tabi herkese göre değişiyo ama %10 civrı olması lazım mesela benimşe birlikte yapıran bi arkadaş üçüzlerine hamile kalmıştı yani onun tutmuştu benim tutmadı inş aşılama da sana aracı olur ve bebişine kavuşursun:)

amin kuzum inş...ya iğne ye baslıcaz dedı gobekten ıgne mı yapcaklar.bılmıyorum..daha önce çatlatma ıgnelerımı kalcadan vurundum..

Herkese gunaydin. Umarin hepiniz iyisinizdir. Oğlum ve esinle kahvaltiya geldik. Hava çok güzel mutlaka disari cikip evrenden pozitif enerji alin çok iyi gelecek emin olun. Güneş çimenler papatyalar kendinizi dinleyin umutsuzluktan arindiginiz saglikli günler diliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm geçmiş oldun evet sol da kız sağda erkek derler ama tam tersinide söyleyenleri duydum hayırlısı olsun inşallah bu ay beklediğin güzel haberleri alırsın....

Aminnn canm cümlemiz için en hayrlısı olsun inş hayrlısıda gönlümüzdeki olsun..az kaldı nasipse haziranın ilk haftası bitince öğrencem olumlu ya da olumsuz..

Hayır olsun canım benim. Aklıma ilk gelen sabırlı olman gerektiği o kız çocuğunun tüm pürüzleri temizleyerek yolunu aydınlatacağı oldu :)

Canım kimyasal gebelikte okuduğum kadarıyla embriyo rahime tutunamıyormuş. Çok ayrıntı da öğrenemedim. Bir arkadaşım 2yıldır 3. Ye yaşıyor. Ondan çok korktum. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar benide listeye yazarmisiniz 5 haziran.incir havuc kurunu bide bal tarcin corekotu kurunu yapiyorum.pko var.yas 29....3 Aylik evliyim.ilacsiz adet olamiyom hic.esimde varikosel var...tedavi olmuyoruz suan

hosgeldın cnm..bebk dusunuyorsanız yada ılerdekı bır zamanda duzuneceksenız..tedavı olmanızı tavsıye ederımm bı an önce hastaneye gıdınn bence..

Doktorun ne dedi canım betan nasıl çıktı kanaman neden olmuomuş

Doktoru gala göremedim ama reglime 2 gün var daha muhtemelen erken. Beta 26 dan 21 e düştü 2 günde. Yükselmez zaten. O yüzden bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldın cnm..bebk dusunuyorsanız yada ılerdekı bır zamanda duzuneceksenız..tedavı olmanızı tavsıye ederımm bı an önce hastaneye gıdınn bence..

Canım yanlışlıkla benden alıntı yapmışsın herhalde. Ben kimyasal gebelik yaşıyorum şu an. Başkada sorun yok gibi görünüyor

Canım yanlışlıkla benden alıntı yapmışsın herhalde. Ben kimyasal gebelik yaşıyorum şu an. Başkada sorun yok gibi görünüyor

evet cnm sanada alıntı yapmısım sanadda cvp yazıcaktımm yazmamısımmm:)onu dıger yenı gelen arkadasa yazdım tatlım yaaa..yaa ben hala hastalanamadımm ..korkuyorumm acıkcası baska bı sorun cıkmaz ıns..bırde sag ve sol kasıgım sıs gıbı 3 gundurr..salı gunune kadar olmazsam doktora gıtmelıyım dımı..

Doktoru gala göremedim ama reglime 2 gün var daha muhtemelen erken. Beta 26 dan 21 e düştü 2 günde. Yükselmez zaten. O yüzden bekliyorum

Anladım canım çok yeni bişi o zaman bana doktor 1ay en az korun dedi sana ne dicek acaba ben 5doktor gezdim resmen usg çekildim içimde parça falan kaldı mı die 26sında yine gidicem soğan kürüne başlıdım sen umarım kolay geçirirsin psikolojik olarakta çok yoruo ben adetim 1hafta gecikmeden asla test yapmicam canım ümitlenip olmaması kötü oluo zaten adet sanmıştım o ayrı da inş hayırlısıyla alırız kucağımıza

Selam kızlar nasılsınız?
Ben sabah çörekotu kurunu içmeyi unuttum ya cnm sıkıldı bişey olmaz inşallah. Şimdi karnım açken bi kaşık içsem mi akşamla arası az olur zararı olur mu acep yaa.. Oğlanı hazırlarken aklımdan çıktı sonra geride dönemedim eve poff.. :( canım sıkıldı biraz.

Selam kızlar nasılsınız?
Ben sabah çörekotu kurunu içmeyi unuttum ya cnm sıkıldı bişey olmaz inşallah. Şimdi karnım açken bi kaşık içsem mi akşamla arası az olur zararı olur mu acep yaa.. Oğlanı hazırlarken aklımdan çıktı sonra geride dönemedim eve poff.. :( canım sıkıldı biraz.

Bence bişi olmaz iç canım herşey heran olmuo ki bende bazen unutuyorum soğan küründe

kızlar selam ben başladım çörekotu kürüne ama onun tadı soğandan beter geldi bana çörekotları ağzıma ağzıma geliyor severim de aslında ama midem kötü oluyor bir çay kaşığı mı yiycez sabahları yoksa sabah akşam mı?

incir kürünü de bu sabah başladım ama bugün reglim bitiyor havuçlu olanı ne zaman yapsam acaba yoksa hep havuçlu mu yapsam bilemedim bir de çok incir kullanılıyor bu kürde her defasında 8 inciri haşlayıp çöpemi atıyoruz yazık ya

kızlar selam ben başladım çörekotu kürüne ama onun tadı soğandan beter geldi bana çörekotları ağzıma ağzıma geliyor severim de aslında ama midem kötü oluyor bir çay kaşığı mı yiycez sabahları yoksa sabah akşam mı?

incir kürünü de bu sabah başladım ama bugün reglim bitiyor havuçlu olanı ne zaman yapsam acaba yoksa hep havuçlu mu yapsam bilemedim bir de çok incir kullanılıyor bu kürde her defasında 8 inciri haşlayıp çöpemi atıyoruz yazık ya

ç.ottunu sabah akşam cnm havuçlu incirli karışk yumurtlamada kullanıyorsun şifa olur inşallah....

merhaba Arkadaşlar ben bır dusuk geçirdim gecen sene şimdi bebek düşündüğüm için dr gittim folikasıt ve coraspırın kullanıyorum yakalaşık 1 aydır fakat hamıle degılım ole bır pozıyonda olmadı fakat sağ meme ucum 4 gundur o kadar acıyorkı kıyafet gıyerken elleyamıyorum bıle canım yanıyor 2 gunu agrının dr gıttım genel cerrah bişi yok dedi kitle kist mıst hormonel olabılır dedı acaba kullandıgım bu ılaclarıda kestım ama onlardan olabılırmı basına gelen varmı acaba?

Back