- 29 Mayıs 2010
- 390
- 63
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.381
Kzlar 1 ne adet olmam lazmdi olmadim bugunde olmadim bkliyorum isallahh bebis vardir 1 senedir olmuyo istiyoruz
Ya benim yine başkası yazmış gibi görünüyo :) aren değil benim 30 haziran. 25 mayıs suya düştü maalesef :).
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cnm adet olacakmis gibi sancin varmiydi peki
Ahh tatlim benim cansin cann. Bu benim aklima niye gelmedi. Cok sagol bitanecik topikkurucum benim:))
Benim bat 11 haziran canım aşılama oldum ve ilk asilamam
blackberry34 kuzum listeyi güncellersin. yeni bat tarihim 9 temmuz..((
bu arada bu ayki umudumda temmuza ertelendıgıne gore temmuz umudumuz bu sayfada mı devam edecek. yenı konu acarsanız benı unutmayın(
Çok keyifsizim bugünhem gebelik yok hem de regl olamıyorum belirsizlik en sevmediğim şey
Kzlar 1 ne adet olmam lazmdi olmadim bugunde olmadim bkliyorum isallahh bebis vardir 1 senedir olmuyo istiyoruz
Kizlar bu ay ilkkez owu testi yapcammm.. reglden bu yana 11. Gun sizce ne zaman yapayimm 30 gunde bir regl oluyorum
samsung Galaxy s3mini
Canim benim sakın kendini yıpratma konunun ne olduğunu bilemiyorum fakat erkekler suçlu olduklarını anladıklarında kadının canını yakmak için böyle ağır şeyler söylerler umuyorum ki hersey duzelecek gerçi bu sözler insanı çok yaralıyor unutamıyorsun yeri geliyor beynini kemiriyor fakat evliliğin devamı yönünde karar alıyorsan unutmuş gibi yaşayacaksın canım eğer eşinle mutlu değilsen bir gelecek göremiyorsan çocuk kısmını biraz ertelesen daha dogru gibi gözüküyor tabiki kendin için en iyi kararı sen verirsin dışardaki insanların fikirleri seni olumsuz etkilemesin çünkü iyisiyle kötüsüyle bu hayatı yaşayacak sensin kadınlara hep sabretmek düşüyor rabbim hakkında ne hayırlıysa o yöne çevirsin inş güzel haberlerini bekliyoruz
Bize de dua et nolur tekrar hayırlı olsun canım ♥
Bizde kaç gündür üst üste hergün canım keçiboynuzu yok bizde olur mu ki ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim naptin sen dondunmu seyahatten giremedim bi süredir takip edemedim.. Güzel haberler varmi :)
samsung Galaxy s3mini
Bana cevap verin yaa :/
tatlım onu bende bilmiyorum bende şuan bir arkadaşa sormuştumCanim ya ateş ölçmeye nezaman baslanmalı. Adetime 8 gün var.ve atesim yüksek olursamı hamile olmuş olacağım. Aciklarsan sevinirim.
inşallah tatlım senin hcg en yüksek kaç çıktı benim 476 idi doktor bu aralıkda kimyasal olmaz dedi iyice kafamı karıştırmıştıAyyyy imşallah canım şuan rutin regl gibi ilk gün çamur gibiydi inşallah hepimiz iyi haberler alırız bakalım kısmet
Merhaba Ben yeni üyeyim fakat yorumları uzun süredir takip ediyorum yorumları okumak beni rahatlatıyor bu konuda yalnız olmadığımı hissettiriyor ve hamilelik haberleriyle umudum artıyor :))
Ben yaklaşık iki yıldır evliyim ilk yıl korunduk artık çocuk istiyoruz ama ne ovulasyon tarihi takip ettik nede düzenli olarak ilişkiye girdik. Bu ay tam olarak ovulasyon tarihlerini değerlendirdik. Bat 5 haziran ama sanki regly olacakmış gibi karnım ağrıyor normalde regly dönemi göğüslerim şişer hassaslaşırdı bu ay göğüslerimde normal bir yandan sabahları midem bulanıyor ne anlam vericeğimi bilemiyorum. Kan testi yaptırsam sizce erkenmi?
canım 3 gün varmış çıkar kan testinde hayırlı olsun umarım hamişsindirMerhaba Ben yeni üyeyim fakat yorumları uzun süredir takip ediyorum yorumları okumak beni rahatlatıyor bu konuda yalnız olmadığımı hissettiriyor ve hamilelik haberleriyle umudum artıyor :))
Ben yaklaşık iki yıldır evliyim ilk yıl korunduk artık çocuk istiyoruz ama ne ovulasyon tarihi takip ettik nede düzenli olarak ilişkiye girdik. Bu ay tam olarak ovulasyon tarihlerini değerlendirdik. Bat 5 haziran ama sanki regly olacakmış gibi karnım ağrıyor normalde regly dönemi göğüslerim şişer hassaslaşırdı bu ay göğüslerimde normal bir yandan sabahları midem bulanıyor ne anlam vericeğimi bilemiyorum. Kan testi yaptırsam sizce erkenmi?
cnm listeden çıkar beni moral bozmayalım kırmızılar geldi 2 gün erken ama ......Kız ne yazdın geçmişinde de soru bulamadım ama sor hemen cvp vercem ben :)
adetlerin düzenliyse muhakkak hamilesindircanım 3 gün varmış çıkar kan testinde hayırlı olsun umarım hamişsindir
Bende aynı senin gibiyim. Tam 7 gün oldu ama hala gelen giden yok. Kasık ağrılarım hala var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canım inşllah bidaki ayyyyy olur inşllahcnm listeden çıkar beni moral bozmayalım kırmızılar geldi 2 gün erken ama ......
hoşgeldin cnm bence erken bat gününü bekle moralini bozma inşallah bu ay yüzünüz güler......Merhaba Ben yeni üyeyim fakat yorumları uzun süredir takip ediyorum yorumları okumak beni rahatlatıyor bu konuda yalnız olmadığımı hissettiriyor ve hamilelik haberleriyle umudum artıyor :))
benim fikrim yeni bir topik temiz daha umutlu bir sayfa olsun canımKızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bu konu hepimizi ilgilendiriyor ve herkes nasıl devam edeceğimiz düşündüğü için sizlerin de fikirlerini rica edeceğim.
İnşallah hepimiz Haziranda hamiş oluruz. Fakat Temmuz için yenib ri topik mi açalım yoksa burdan mı devam edelim ne dersiniz?
Benim nacizane fikrim yeni bir topik yeni umutlardır. Tabi sizin fikirleriniz benimkinden daha değerli ve önemli benim için. Ne dersiniz?
cnm listeden çıkar beni moral bozmayalım kırmızılar geldi 2 gün erken ama ......
inşallah cnm sağol....geçmiş olsun canım inşllah bidaki ayyyyy olur inşllah