Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ya benim yine başkası yazmış gibi görünüyo :) aren değil benim 30 haziran. 25 mayıs suya düştü maalesef :).

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım seni rezive etmiştim listede zaten :)

Cnm adet olacakmis gibi sancin varmiydi peki

Ahh tatlim benim cansin cann. Bu benim aklima niye gelmedi. Cok sagol bitanecik topikkurucum benim:))

Rica ederim bitanem inşallah şifa olsun minnaklara.

Benim bat 11 haziran canım aşılama oldum ve ilk asilamam

Ekledim tatlım uğur getirsin inşallah...

blackberry34 kuzum listeyi güncellersin. yeni bat tarihim 9 temmuz.. ((

bu arada bu ayki umudumda temmuza ertelendıgıne gore temmuz umudumuz bu sayfada mı devam edecek. yenı konu acarsanız benı unutmayın (

Bu konuda kararsızım aslında fikirlerinizi alıcam...

Çok keyifsizim bugün hem gebelik yok hem de regl olamıyorum belirsizlik en sevmediğim şey

Canım umutsuzluk yok lütfen inşallah bebiş vardır canım herkesde belirti olmaz bakalım adetin geciksin bi kan testi yaptırırsın bitanem üzülme.

Kzlar 1 ne adet olmam lazmdi olmadim bugunde olmadim bkliyorum isallahh bebis vardir 1 senedir olmuyo istiyoruz

Canım silik çıkmıştı sende ne durumdasın yeni test yaptın mı?

Kizlar bu ay ilkkez owu testi yapcammm.. reglden bu yana 11. Gun sizce ne zaman yapayimm 30 gunde bir regl oluyorum

samsung Galaxy s3mini

Canım ovu testine daha erken başlaman gerekiyordu adet bitiminde ama yine de başla isersen.

Canım merhaba nasılsın ne zamandır görünmüyorsun ya

Merhaba Ben yeni üyeyim fakat yorumları uzun süredir takip ediyorum yorumları okumak beni rahatlatıyor bu konuda yalnız olmadığımı hissettiriyor ve hamilelik haberleriyle umudum artıyor :))
Ben yaklaşık iki yıldır evliyim ilk yıl korunduk artık çocuk istiyoruz ama ne ovulasyon tarihi takip ettik nede düzenli olarak ilişkiye girdik. Bu ay tam olarak ovulasyon tarihlerini değerlendirdik. Bat 5 haziran ama sanki regly olacakmış gibi karnım ağrıyor normalde regly dönemi göğüslerim şişer hassaslaşırdı bu ay göğüslerimde normal bir yandan sabahları midem bulanıyor ne anlam vericeğimi bilemiyorum. Kan testi yaptırsam sizce erkenmi?

Canim naptin sen dondunmu seyahatten giremedim bi süredir takip edemedim.. Güzel haberler varmi :)

samsung Galaxy s3mini

döndüm cnm evimdeyim çok şükür. Ya evde test yaptım negatif ama kasık batmalarım var ufak ufak yorulduğum zaman daha çok. karnım şiş ve bel ağrım var arada. göğüslerim davul gibi ama adet olacağım zamanda oluyor bilmiyorum ya psikolojik ya çörekotu kürü kist yaptı yada bebiş geldi yani beklemedeyim :) valla evi bile temizlemiyorum bebeiş varsa diye eşime temizlettim dün :) sen nasılsın canım?

Canim ya ateş ölçmeye nezaman baslanmalı. Adetime 8 gün var.ve atesim yüksek olursamı hamile olmuş olacağım. Aciklarsan sevinirim.
tatlım onu bende bilmiyorum bende şuan bir arkadaşa sormuştum dediği yumurtlama zamanı düşük adete yakın zamanda artarsa sanırım hamilelik olacak ben öle anladım daha doğrusu ...ne zaman başlanmalı bence sen bugünden başla en azından fikir sahibi olursun...ben öle yapıcam en azından

Ayyyy imşallah canım şuan rutin regl gibi ilk gün çamur gibiydi inşallah hepimiz iyi haberler alırız bakalım kısmet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah tatlım senin hcg en yüksek kaç çıktı benim 476 idi doktor bu aralıkda kimyasal olmaz dedi iyice kafamı karıştırmıştı

Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin. İnşallah hamişsindir canım. Benimde bat 6 haziran yakın sayılırız. bel ağrın kasık batman felan var mı? Kan testi için erken olabilir cnm adet günü yaptırsan daha iyi sanki.

canım 3 gün varmış çıkar kan testinde hayırlı olsun umarım hamişsindir

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bu konu hepimizi ilgilendiriyor ve herkes nasıl devam edeceğimiz düşündüğü için sizlerin de fikirlerini rica edeceğim.
İnşallah hepimiz Haziranda hamiş oluruz. Fakat Temmuz için yenib ri topik mi açalım yoksa burdan mı devam edelim ne dersiniz?

Benim nacizane fikrim yeni bir topik yeni umutlardır. Tabi sizin fikirleriniz benimkinden daha değerli ve önemli benim için. Ne dersiniz?

Bende aynı senin gibiyim. Tam 7 gün oldu ama hala gelen giden yok. Kasık ağrılarım hala var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam canm.
Seninde kahverengi akıntın başladımı peki? Çok gelmiyor ama var. Jinekologtan randevu aldım Çarşamba için. Bakalım ne diyecek
Ne dersin yinele hamile kalmış olabilirmiyim..
Seneki durum ne?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin cnm bence erken bat gününü bekle moralini bozma inşallah bu ay yüzünüz güler......

benim fikrim yeni bir topik temiz daha umutlu bir sayfa olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…