- 26 Mayıs 2014
- 111
- 4
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.421
bat nezamandı cnm bugünmü geldi akıntın?
İnşallah psikolojik degildir cani rabbim gönlüne göre versin.. Ben napayim çalışmalara devam eşim bekle olur diyo dr gitmeyelim hemen diyo bekliyorum rabbime sigindim canım dua ediyorum.. hepimizin yüzünü güldürsun insallh..
samsung Galaxy s3mini
Bitanem sperler en kötü 72 saat yaşar en düşük 48 saat yaşar yani o dönemde yumurtan çatlasa bile içerde yaşayan sperm olur zaten canım sıkıntı yapma emi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392878 canım bak burada detaylı ve güzel bir anlatım var burayı oku istersenTamam canım bende bugün baslayayim. Çok teşekkürler yorumun için.
Selam canm.
Seninde kahverengi akıntın başladımı peki? Çok gelmiyor ama var. Jinekologtan randevu aldım Çarşamba için. Bakalım ne diyecek
Ne dersin yinele hamile kalmış olabilirmiyim..
Seneki durum ne?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bu konu hepimizi ilgilendiriyor ve herkes nasıl devam edeceğimiz düşündüğü için sizlerin de fikirlerini rica edeceğim.
İnşallah hepimiz Haziranda hamiş oluruz. Fakat Temmuz için yenib ri topik mi açalım yoksa burdan mı devam edelim ne dersiniz?
Benim nacizane fikrim yeni bir topik yeni umutlardır. Tabi sizin fikirleriniz benimkinden daha değerli ve önemli benim için. Ne dersiniz?
Bende o akildan gidenlerdenim canim arkasindada hic yazmio regl bitimi diye dur ben bugun basliyim canim o zaman :)) bu bebisler bizi iyice maskot yaptii :)
samsung Galaxy s3mini
Kuzum 7 günün üstüne az önce adet oldum( inşallah sen hamilesindir. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ocakta düşüğüm oldu. Hani olmaması bir dert ama olupta kalp atışınıda duyup kaybedince daha bir kötü. Etkisini ömrümce atamam üzerinden. Asla unutamam. Ama bak bu ay olmadı adet oldumya bu ayı yrın unutup yeni bir ay için heveslenicem. Onun için hayırlısı neyse o olsun. Sağlıkla gelsinlerde nezaman gelirlerse artık. Temennimiz elbetteki en kısa zamanda gelmesi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm listeden çıkar beni moral bozmayalım kırmızılar geldi 2 gün erken ama ......
Üzülme hamiş olana kadar birlikteyiz hepinizi hamile bırakmadan bu topiklerin arkası kesilmeyecek o kaaaaa
Kuzum 7 günün üstüne az önce adet oldum( inşallah sen hamilesindir. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ocakta düşüğüm oldu. Hani olmaması bir dert ama olupta kalp atışınıda duyup kaybedince daha bir kötü. Etkisini ömrümce atamam üzerinden. Asla unutamam. Ama bak bu ay olmadı adet oldumya bu ayı yrın unutup yeni bir ay için heveslenicem. Onun için hayırlısı neyse o olsun. Sağlıkla gelsinlerde nezaman gelirlerse artık. Temennimiz elbetteki en kısa zamanda gelmesi.
Hadi aç yeni topiği listenin başına yaz benide hadi hadi :))) 9 temmuz
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bu konu hepimizi ilgilendiriyor ve herkes nasıl devam edeceğimiz düşündüğü için sizlerin de fikirlerini rica edeceğim.
İnşallah hepimiz Haziranda hamiş oluruz. Fakat Temmuz için yenib ri topik mi açalım yoksa burdan mı devam edelim ne dersiniz?
Benim nacizane fikrim yeni bir topik yeni umutlardır. Tabi sizin fikirleriniz benimkinden daha değerli ve önemli benim için. Ne dersiniz?
black beni listeden çıkartabilirsin. ö.m attım ama ulaşmadı galiba
Benide değiştir tatlımmm batım 3haz.dı şimdi 28 haziran
Gelmedi canım ya ne oldu hayırdır?