Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ya cnm doktor olayına girildiğinde stresler başlıyor açıkçası bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay doktorun istediği herşeyi yaptırcam mecburen. Boşa geçiriyorum zaman. Kaç ay oldu ilk ay olsaydı bu ay doğum yapacaktım. Herşeyde bir hayır tabi ki kısmet.

Erken gebelik testi 7 - 10 gün önce kesin sonuç diyor ama benim 7 günüm varken yaptım. Kocaman bir negatif çıktı. Şimdi 6 günüm kaldı. Acaba pozitif olabilir mi????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese merhaba bugun adetin 21. Gunu dr progesteron tahlili istemisti verdim sonuc 12.97 . Dr yumurtladigimi soyledi daha dogrusu yumurtam catlamis. Oyle dedi yani. Hayirlisi artik sanirim ben tedaviye baslayamayacagim. Tedavi isini eylul ayina birakacagim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum 7 günün üstüne az önce adet oldum ( inşallah sen hamilesindir. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ocakta düşüğüm oldu. Hani olmaması bir dert ama olupta kalp atışınıda duyup kaybedince daha bir kötü. Etkisini ömrümce atamam üzerinden. Asla unutamam. Ama bak bu ay olmadı adet oldumya bu ayı yrın unutup yeni bir ay için heveslenicem. Onun için hayırlısı neyse o olsun. Sağlıkla gelsinlerde nezaman gelirlerse artık. Temennimiz elbetteki en kısa zamanda gelmesi.

Hadi aç yeni topiği listenin başına yaz benide hadi hadi :))) 9 temmuz

Bende o akildan gidenlerdenim canim arkasindada hic yazmio regl bitimi diye dur ben bugun basliyim canim o zaman :)) bu bebisler bizi iyice maskot yaptii :)

samsung Galaxy s3mini

Haha aynen :)
Adetlerin düzenliyse büyük ihtimal yakalayacaksın. Ben sonraki ay da hemen adetten sora başlamadım. Yine 11. Gün başladım :) yakaladım. İnşallah olur. Her gün aynı saatte yap ama

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım üzülme bir şeffatçin var artık senin. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah....

Ayyy kıyamam ya.. Geçmiş Olsun. Şimdi sen öyle deyince düşündümde haklısın canm. Ama yinede insan hemen olsun istiyor.. Bizde 1,5 senedir uğraşıyoruz ama yok.. Eşimdemi problem var diye Dr gittik adam sağlam çıktı..Çarşamba randevum var kadın Dr da. Bakalım ne diyecek..inşallah hepimizi Allah bekletmeden anne olmamızı nasip eder.
Senin ilkmi olacak?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni topik bence kuzum tertemiz bir sayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…