Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Merhaba tekrar:))
Evet bel ağrısıda kasık batması da var. Bebek istediğimizden beri eşim konuyu görev olarak algılıyor ve konsantre olamıyor bu yüzden ovulasyon tarihlerini hep boş geçiyoruz bu ay tatile gittik tatil psikolojisiyle dolu dolu bir ovulasyon dönemim oldu bu ay olmazsa tekrar aynı sıkıntıları yaşıycaz birde henüz bu konuyla ilgili hiç doktora görünmedim bu ay olmazsa artık kontrole gidicem

Tüh yaa geç kaldım desenee bende tahmini yumurtlama zamanına yakin saniyordmm..

samsung Galaxy s3mini

yeni olsun benceee

Kizlar bu ay ilkkez owu testi yapcammm.. reglden bu yana 11. Gun sizce ne zaman yapayimm 30 gunde bir regl oluyorum

samsung Galaxy s3mini

Elinde kaç test var? Bugün başlasan iyi olur aslında. Ben de 30 güne oluyorum. İlk ay 14. Gün başlayayım dedim. 16. Gün olur diye düşünüyodum. Meğer 12-13. Gün yumurtlamışım :) kaçtı o ay

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

cnm listeden çıkar beni moral bozmayalım kırmızılar geldi 2 gün erken ama ......

Leylacım moral bozmayalım ne demek ya allah aşkına. Lütfen bi daha duymıyım. Umudumuz hepiimizin hamile kalması ama olmadığıjnda da listeden çıkmak yada topikten kaçmak yok. Moral bozacak da değiksin cnm hepimiz adet olabiliriz bu ay olmadı diye hiç olmayacak değil ya.

inşallah hamile olarak yeni topiik kurucumuzda sen ol derim:)

İnşallah psikolojik degildir cani rabbim gönlüne göre versin.. Ben napayim çalışmalara devam eşim bekle olur diyo dr gitmeyelim hemen diyo bekliyorum rabbime sigindim canım dua ediyorum.. hepimizin yüzünü güldürsun insallh..

samsung Galaxy s3mini

Kız ne yazdın geçmişinde de soru bulamadım ama sor hemen cvp vercem ben :)

Bak şimdi 16. Güne kadar her gün ilişki oluyor bugünden perşembe gününe kadar da olcak ama cuma annemlere gitcem malum sınav var iki gün ara verince bişi olur mu yani 21 ve 22. Gün birlikte olmayacağız : /

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm yerleşme kanamasıdır inşallah bence kandan baktır en kısa zamanda...

İnşallah öyledir. Ama yavaş yavaş umudum tükeniyor..bu ay çok emindim ben ya
Hala kırmızılar gelmedi ama kahverengi sanki onun habercisi gibi..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KIZLAR k.doğum doktorum bu ay korunma hamile kalabilirsin dediama kan ve vitamin ilaçları kullanıyorum hamile kalırsan sorun olmaz demişti doktor ama fizik tedavi doktoru bana devit 3 ampul verdi haftada birkez kullan dedi ben bunu kullanırken hamile kalsam sorunn olurmu acaba doktora sormayı unuttum bilen varmı:44::44:

Burdan devam edelim bence kalabalık da olduk :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende o akildan gidenlerdenim canim arkasindada hic yazmio regl bitimi diye dur ben bugun basliyim canim o zaman :)) bu bebisler bizi iyice maskot yaptii :)

samsung Galaxy s3mini

Tamam canım bende bugün baslayayim. Çok teşekkürler yorumun için.

Bitanem sperler en kötü 72 saat yaşar en düşük 48 saat yaşar yani o dönemde yumurtan çatlasa bile içerde yaşayan sperm olur zaten canım sıkıntı yapma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…