- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.401
benim fikrim yeni bir topik temiz daha umutlu bir sayfa olsun canım
teşekkürler cnm fikir için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim fikrim yeni bir topik temiz daha umutlu bir sayfa olsun canım
Canım seni rezive etmiştim listede zaten :)
Rica ederim bitanem inşallah şifa olsun minnaklara.
Ekledim tatlım uğur getirsin inşallah...
Bu konuda kararsızım aslında fikirlerinizi alıcam...
Canım umutsuzluk yok lütfen inşallah bebiş vardır canım herkesde belirti olmaz bakalım adetin geciksin bi kan testi yaptırırsın bitanem üzülme.
Canım silik çıkmıştı sende ne durumdasın yeni test yaptın mı?
Canım ovu testine daha erken başlaman gerekiyordu adet bitiminde ama yine de başla isersen.
bilmiyorum cnm 2 damla geldi şimdi bekliyorum ama kasık ağrım varAA adet mi oldun cnm emin misin yerleşme yada üstüne görme olmasın tatlım?
yeni olsun benceeeKızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bu konu hepimizi ilgilendiriyor ve herkes nasıl devam edeceğimiz düşündüğü için sizlerin de fikirlerini rica edeceğim.
İnşallah hepimiz Haziranda hamiş oluruz. Fakat Temmuz için yenib ri topik mi açalım yoksa burdan mı devam edelim ne dersiniz?
Benim nacizane fikrim yeni bir topik yeni umutlardır. Tabi sizin fikirleriniz benimkinden daha değerli ve önemli benim için. Ne dersiniz?
Kizlar bu ay ilkkez owu testi yapcammm.. reglden bu yana 11. Gun sizce ne zaman yapayimm 30 gunde bir regl oluyorum
samsung Galaxy s3mini
cnm listeden çıkar beni moral bozmayalım kırmızılar geldi 2 gün erken ama ......
inşallah hamile olarak yeni topiik kurucumuzda sen ol derim:)Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bu konu hepimizi ilgilendiriyor ve herkes nasıl devam edeceğimiz düşündüğü için sizlerin de fikirlerini rica edeceğim.
İnşallah hepimiz Haziranda hamiş oluruz. Fakat Temmuz için yenib ri topik mi açalım yoksa burdan mı devam edelim ne dersiniz?
Benim nacizane fikrim yeni bir topik yeni umutlardır. Tabi sizin fikirleriniz benimkinden daha değerli ve önemli benim için. Ne dersiniz?
döndüm cnm evimdeyim çok şükür. Ya evde test yaptım negatif ama kasık batmalarım var ufak ufak yorulduğum zaman daha çok. karnım şiş ve bel ağrım var arada. göğüslerim davul gibi ama adet olacağım zamanda oluyor bilmiyorum ya psikolojik ya çörekotu kürü kist yaptı yada bebiş geldi yani beklemedeyim :) valla evi bile temizlemiyorum bebeiş varsa diye eşime temizlettim dün :) sen nasılsın canım?
Kız ne yazdın geçmişinde de soru bulamadım ama sor hemen cvp vercem ben :)
bilmiyorum cnm 2 damla geldi şimdi bekliyorum ama kasık ağrım var
cnm yerleşme kanamasıdır inşallah bence kandan baktır en kısa zamanda...
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bu konu hepimizi ilgilendiriyor ve herkes nasıl devam edeceğimiz düşündüğü için sizlerin de fikirlerini rica edeceğim.
hemen açıp dinliyorum sağol cnm.....Canım bekle bakalım sabret. Olsa bile asla umutsuzluk yok canım. İnşallah yerleşmedir canım bekleyelim hadi inşallah. Bi yasin dinle kendine gel canım.
Elinde kaç test var? Bugün başlasan iyi olur aslında. Ben de 30 güne oluyorum. İlk ay 14. Gün başlayayım dedim. 16. Gün olur diye düşünüyodum. Meğer 12-13. Gün yumurtlamışım :) kaçtı o ay
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
tatlım onu bende bilmiyorum bende şuan bir arkadaşa sormuştum dediği yumurtlama zamanı düşük adete yakın zamanda artarsa sanırım hamilelik olacak ben öle anladım daha doğrusu ...ne zaman başlanmalı bence sen bugünden başla en azından fikir sahibi olursun...ben öle yapıcam en azından
Bak şimdi 16. Güne kadar her gün ilişki oluyor bugünden perşembe gününe kadar da olcak ama cuma annemlere gitcem malum sınav var iki gün ara verince bişi olur mu yani 21 ve 22. Gün birlikte olmayacağız : /
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bat nezamandı cnm bugünmü geldi akıntın?İnşallah öyledir. Ama yavaş yavaş umudum tükeniyor..bu ay çok emindim ben ya
Hala kırmızılar gelmedi ama kahverengi sanki onun habercisi gibi..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hemen açıp dinliyorum sağol cnm.....