Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bende çok taviz veriyorum idare ediyorum sonra tamamen siliyorum ama iş işten geçmiş oluyor tabi.. Çok doğru olmuyor dost gibi görünüp kazık atma derdinde herkes.. Bende çok yedim bu kafayla da yemeye devam ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün adet günüm canım
Cnm adet olacakmis gibi sancin varmiydi peki

oyy kıyamam canım ya sütüne azcık bebe asprini koysan. Ben çocukluğumdan beri civciv beslerim bazen biri azcık hasta olur ona bebe asprinli su içiriyorum düzeliyo tavsiye derim.

Ahh tatlim benim cansin cann. Bu benim aklima niye gelmedi. Cok sagol bitanecik topikkurucum benim:))

blackberry34 kuzum listeyi güncellersin. yeni bat tarihim 9 temmuz.. ((

bu arada bu ayki umudumda temmuza ertelendıgıne gore temmuz umudumuz bu sayfada mı devam edecek. yenı konu acarsanız benı unutmayın (

bat 5 haz.bugun gittim kan verdim eger hamilelik varsa yarin cikcak.esimle cok siddetli kavga ettik.bana bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim ve su anda ayri yatyoz.ben hamilelik dusunurken bana soylenen soz bu iste.cok kotuyum.
Canim benim sakın kendini yıpratma konunun ne olduğunu bilemiyorum fakat erkekler suçlu olduklarını anladıklarında kadının canını yakmak için böyle ağır şeyler söylerler umuyorum ki hersey duzelecek gerçi bu sözler insanı çok yaralıyor unutamıyorsun yeri geliyor beynini kemiriyor fakat evliliğin devamı yönünde karar alıyorsan unutmuş gibi yaşayacaksın canım eğer eşinle mutlu değilsen bir gelecek göremiyorsan çocuk kısmını biraz ertelesen daha dogru gibi gözüküyor tabiki kendin için en iyi kararı sen verirsin dışardaki insanların fikirleri seni olumsuz etkilemesin çünkü iyisiyle kötüsüyle bu hayatı yaşayacak sensin kadınlara hep sabretmek düşüyor rabbim hakkında ne hayırlıysa o yöne çevirsin inş güzel haberlerini bekliyoruz

bende ölçmeye başlayım merak ettim bu tekniği sağol canım

Arkadasim biz 6 ay bir gün durup bir gün oldu bisey yok buay 5 gün ustuste ve keciboynuzu pekmezi geldi bebecik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya canım üstüste yapılınca sperm kalitesi düşüyor dediler ondan dolayı telaş yaptım ama kocada isteyince olmaz diyemedim sanki sırf bebek için beraber oluyoruz izlenimi olmasın diye...rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin sana da hayırlı olsun canım

Kizlar bu ay ilkkez owu testi yapcammm.. reglden bu yana 11. Gun sizce ne zaman yapayimm 30 gunde bir regl oluyorum

samsung Galaxy s3mini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…