-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.341
saolasın canım bi kaç gündür midem kötüydü üşüttüm sandım sonra ayağa kalktığımda başım dönmeye başladım dün akşamda göğüs uclarım çok büyümşdü acımaya başladı test yaptm poztf çıktı bugnde kan testi yaptırdım çok şükür pozitif
bugün adet günüm canım
benide eklermisin 12 haziran
ekledim canım uğur getirsin inşallahhh :)
ekledim canım uğur getirsin inşallah
Benimde reglim 12 haziran.pek umudum yok.insaallah kalmisimdir.dogum gunu hediyem olur bana bebegim.
Çok canım sıkıldısözde yakın olduğum iş arkadaşım ben hamileyim dediğimde hemen kaptırma kendini dur bekle demişti tebrik bile etmeden. Az önce yanımda bi arkadaşını aradı kuz hamileymiş. Çok mutlu oldum ağlıcam galiba falan dedi kıza. Halbuki onunda yeni.. Insanlar neden böyle..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bat 2 haziran. Dun pembemsi lekelenmem oldu devami gelmedi. Yerlesme kanamasi sandim ama idrar testi yaptim 2 tane. Tek cizgi
Yarin ilk idrarla tekrarliycam sonrada kan testine gidicem insallah sasirtir beni :/
Kan testi ne kadar zamanda cikar? Bi de labaratuarda ne testi demeliyim?
Kizlar bat 2 haziran. Dun pembemsi lekelenmem oldu devami gelmedi. Yerlesme kanamasi sandim ama idrar testi yaptim 2 tane. Tek cizgi
Yarin ilk idrarla tekrarliycam sonrada kan testine gidicem insallah sasirtir beni :/
Kan testi ne kadar zamanda cikar? Bi de labaratuarda ne testi demeliyim?
Benim de 11-14 Haziran canım 😁 heyecan var stres cok yapmamaya çalışıyorum falan filan 😊
e okudukÇok canım sıkıldısözde yakın olduğum iş arkadaşım ben hamileyim dediğimde hemen kaptırma kendini dur bekle demişti tebrik bile etmeden. Az önce yanımda bi arkadaşını aradı kız hamileymiş. Çok mutlu oldum ağlıcam galiba falan dedi kıza. Halbuki onunda yeni.. Insanlar neden böyle..
Kan testi hemen cikar bekleme bence idrar testini Beta HCG yaptircam dersin inşallah Rabbim gönlüne gore versin
Kan testi 1,5-2 saate çıkıyor canım. Hamilelik testi deyince yapıyorlar kanda beta hcg bakıyorlar
inşllah hayırlı haber alırsınnn canımYarin sabah gideyim o zaman beklemeden. Rabbim kismet eder insallah. Aslinda bu aydan umutlu degildim ama bu lekelenme sonrada aniden kesilmesi umutlandirdi. Simdide negatif idrar testi moralim bozulmustu. Bakalim nolucak idrar testi sasabilir mi ki
Bende 9 haziranda olmam gerek ama umarim olmam
Samsung Note 3
Yarin sabah gideyim o zaman beklemeden. Rabbim kismet eder insallah. Aslinda bu aydan umutlu degildim ama bu lekelenme sonrada aniden kesilmesi umutlandirdi. Simdide negatif idrar testi moralim bozulmustu. Bakalim nolucak idrar testi sasabilir mi ki
saolasın canım bi kaç gündür midem kötüydü üşüttüm sandım sonra ayağa kalktığımda başım dönmeye başladım dün akşamda göğüs uclarım çok büyümşdü acımaya başladı test yaptm poztf çıktı bugnde kan testi yaptırdım çok şükür pozitif
Arkadasim biz 6 ay bir gün durup bir gün oldu bisey yok buay 5 gün ustuste ve keciboynuzu pekmezi geldi bebecik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bosver canım benden sana tavsiye, is arkadaşlarınla yakınlık kurma sadece is is is olsun. özelini bilen herkes kıskanır ve herkes arkandan konuşur. Kendini geri çekersin biraz herseyini anlatma o arkadaşına. Moralini de yüksek tut is hayatında herkes bunları yaşıyor diye duşun bir sen degilsin 😉 senin iyi olman lazım cok takma kafana. Hoccaaaaklkaaallllll ☺️