Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ayyy inşallah darısı basımıza yaa ☺️ hayırlı olsun canım Allah im tamamına erdirsin inşallah ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok canım sıkıldı sözde yakın olduğum iş arkadaşım ben hamileyim dediğimde hemen kaptırma kendini dur bekle demişti tebrik bile etmeden. Az önce yanımda bi arkadaşını aradı kuz hamileymiş. Çok mutlu oldum ağlıcam galiba falan dedi kıza. Halbuki onunda yeni.. Insanlar neden böyle..

ekledim canım uğur getirsin inşallahhh :)

Benim de bat 11-14 Haziran canım 😁 Düzensiz olduğundan boyle yazdım yani aslında 11 ama olmazsam 14 üne kadr beklicem hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 😒 heyecan var stres de cok yapmamaya çalışıyorum falan filan 😊

Son düzenleme:
Kizlar bat 2 haziran. Dun pembemsi lekelenmem oldu devami gelmedi. Yerlesme kanamasi sandim ama idrar testi yaptim 2 tane. Tek cizgi
Yarin ilk idrarla tekrarliycam sonrada kan testine gidicem insallah sasirtir beni :/

Kan testi ne kadar zamanda cikar? Bi de labaratuarda ne testi demeliyim?

Bosver canım benden sana tavsiye, is arkadaşlarınla yakınlık kurma sadece is is is olsun. özelini bilen herkes kıskanır ve herkes arkandan konuşur. Kendini geri çekersin biraz herseyini anlatma o arkadaşına. Moralini de yüksek tut is hayatında herkes bunları yaşıyor diye duşun bir sen degilsin 😉 senin iyi olman lazım cok takma kafana. Hoccaaaaklkaaallllll ☺️

Kan testi 1,5-2 saate çıkıyor canım. Hamilelik testi deyince yapıyorlar kanda beta hcg bakıyorlar

Kan testi hemen cikar bekleme bence idrar testini Beta HCG yaptircam dersin inşallah Rabbim gönlüne gore versin

Benim de 11-14 Haziran canım 😁 heyecan var stres cok yapmamaya çalışıyorum falan filan 😊

Ekledim tatlım uğur getirsin inşallah...

e okuduk

İş arkadaşından dost olmaz derdi babam kulakları çınlasın. Kaç iş değiştirdim ve hiçbir arkadaşım yortur çıktığım yerlerden. Tek arkadaşım ilk okul orta okul ve liseyi birlikte okuduk hatta aynı gün evlendik o derece :) ikimizin de ilk bebeği oğlan oldu. bir de kuzenlerim var saolsunlar. çok kazık yedim ve yalana tahammul edemem siler geçerim. hele ki yapmacık insanlara hiiiççç tahammulum yok hıııcccc

Kan testi hemen cikar bekleme bence idrar testini Beta HCG yaptircam dersin inşallah Rabbim gönlüne gore versin

Kan testi 1,5-2 saate çıkıyor canım. Hamilelik testi deyince yapıyorlar kanda beta hcg bakıyorlar

Yarin sabah gideyim o zaman beklemeden. Rabbim kismet eder insallah. Aslinda bu aydan umutlu degildim ama bu lekelenme sonrada aniden kesilmesi umutlandirdi. Simdide negatif idrar testi moralim bozulmustu. Bakalim nolucak idrar testi sasabilir mi ki

Yarin sabah gideyim o zaman beklemeden. Rabbim kismet eder insallah. Aslinda bu aydan umutlu degildim ama bu lekelenme sonrada aniden kesilmesi umutlandirdi. Simdide negatif idrar testi moralim bozulmustu. Bakalim nolucak idrar testi sasabilir mi ki

Inşallah guzel haberlerle gelirsin canım. Idrar testi evet yanlış çıkabiliyor bazen gec döllenme de olmuş olabilir o zaman göstermiyor fln ama kan testi yaptırırsan gec döllenme bile olsa degerlere baktıkları icin anlaşılır hamile olup olmadigin. Hayirlisi bakalım.. Haberdar et bizleri de ☺️

Bize de dua et nolur tekrar hayırlı olsun canım ♥

Arkadasim biz 6 ay bir gün durup bir gün oldu bisey yok buay 5 gün ustuste ve keciboynuzu pekmezi geldi bebecik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde kaç gündür üst üste hergün canım keçiboynuzu yok bizde olur mu ki ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendilerine gelince ne anlatsalar dertlerini paylaşıyorum onlar meydan buldu mu zevk alarak can yakıyorlar resmen.. Allah büyüktür.

Çok sağol canım benim ☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…