Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Iyi haftalar hanımlar hamile kalsam da zamanı gelince işten ayrılsam temennisiyle yeni bir haftaya başladım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

açıköğretim kuzum... ev idaresi okuyorum 1. sınıf inşallah bu sınavı verirsem (ki bu gidişle burda olduğum süre ders çalışmadığım için veremicem gibi) 2.sınıfa geçicem

Canım bende işletme okuyom dördüncü sınıf benimde çalışasım yok :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy hepimiz aynı dertten muzdaribiz nolcak bizim bu halimiz yaaa... hiç çalışasım yok..... kitaplar yanı başımda bi sürü test döktüm ama bi tane bile elime almadım

Oo burada bisürü aöf ci varmış bende işletme 2.siniftayim 2. Üniv olarak okumaya başladım ama çok calisamiyorum. Bide ben buara yoğun bisekilde kpss çalışıyorum ama bu bebis işi kafamı dağıtıyor çok

Valla bunun yöntemini bilsem kendim uygulayacam kelin ilacı yokki.......aöf 2.sınııfı bilgisayarlı muhasebe bekliyo beni hala bende tık yok:)yanlış adres yani

kendime söz verdim yapabilirsem eğer bu hafta 5 kitap okucam yaklaşık 20 ünite bi şekilde okumam lazım... öğleden sonraları çok gelmeyim foruma da çalışayım diyorum umarım yapabilirim

kendime söz verdim yapabilirsem eğer bu hafta 5 kitap okucam yaklaşık 20 ünite bi şekilde okumam lazım... öğleden sonraları çok gelmeyim foruma da çalışayım diyorum umarım yapabilirim
yani ev işi kalıyo ders kalıyo ütü kalıyo bu form sadece ruha iyi geliyo gerçi bazen onuda bozuyo ama burda herkes birbini iyi anlıyo ve dert aynı dert ne bilim girme ama en azından arada bir bak yani seni görmem lazım formda .....bu arada bitli yok ortada blackte arada giriyo ibu ara yoğun herkes....

kııızz gelirim been sadece öğleden sonraları daha az kalayım diyorum... oyy gelmezsem çatlarım ki meraktan ölürüm

Canım bende kpss ye gireceğim ama ona çalışmıyom sadece aöf oda bitsin artık çok sıkıldım :-D

Kizlar atesim 1 haftadir yuksekti 37.01 di dunden beri dusmeye basladi bugun 36.5 yani adet alacagim 2 3 gun icinde haberiniz olsun atesiniz duserse adet olacaksiniz

normalde hamile bayanlarda mı yüksek oluyor ? normali kaç ki hamile olanlar için birde yumurtlama döneminde de sanırım yüksek oluyormuş

Kızlar bugün 17.gün 10gü dür hergün ilişki oluyor 28 günde bir adet oluyorum kaç gün daha ilişki olsa iyi olur

Kızlar bişey sorucam. Yumurtlama gününden sonra yani ilişki olduktan sonra fazla yürümek sıkıntı olyr mu bebeğin olmasını engeller mi. Benim işim biraz hareketli de korkuyorum

Kızlar bugün 17.gün 10gü dür hergün ilişki oluyor 28 günde bir adet oluyorum kaç gün daha ilişki olsa iyi olur

Canım geç döllenme falan da olabiliyor ya bence gün aşırı bata kadar devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…