- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.241
amiinn canım dualarımdasınız hepiniz bu mübarek aylarda inşallah allahım yüzümüze gülcek
ders çalışmam lazım hafta sonu sınavım var sizin yüzünüzden kitapta elime almak istemiyorum
açıköğretim kuzum... ev idaresi okuyorum 1. sınıf inşallah bu sınavı verirsem (ki bu gidişle burda olduğum süre ders çalışmadığım için veremicem gibi) 2.sınıfa geçicem
tmm kız banada çok güvenme sen yinede çalış:)ayyy canım benim valla doğru söylüyosunda kazık derslerde var.... hahaha senden 85 aldım ya ölsemde gam yemem varsın sınavdan kötü not alayım canım benimmm
Canım bende işletme okuyom dördüncü sınıf benimde çalışasım yok :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oo burada bisürü aöf ci varmış bende işletme 2.siniftayim 2. Üniv olarak okumaya başladım ama çok calisamiyorum. Bide ben buara yoğun bisekilde kpss çalışıyorum ama bu bebis işi kafamı dağıtıyor çokCanım bende işletme okuyom dördüncü sınıf benimde çalışasım yok :-D
tmm kız banada çok güvenme sen yinede çalış:)
Iyi haftalar hanımlar hamile kalsam da zamanı gelince işten ayrılsam temennisiyle yeni bir haftaya başladım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla bunun yöntemini bilsem kendim uygulayacam kelin ilacı yokki.......aöf 2.sınııfı bilgisayarlı muhasebe bekliyo beni hala bende tık yok:)yanlış adres yaniiçimden gelmiyo ki nasıl çalışayım bi akıl ver hele bana
Valla bunun yöntemini bilsem kendim uygulayacam kelin ilacı yokki.......aöf 2.sınııfı bilgisayarlı muhasebe bekliyo beni hala bende tık yok:)yanlış adres yani
yani ev işi kalıyo ders kalıyo ütü kalıyo bu form sadece ruha iyi geliyo gerçi bazen onuda bozuyo ama burda herkes birbini iyi anlıyo ve dert aynı dert ne bilim girme ama en azından arada bir bak yani seni görmem lazım formda .....bu arada bitli yok ortada blackte arada giriyo ibu ara yoğun herkes....kendime söz verdim yapabilirsem eğer bu hafta 5 kitap okucam yaklaşık 20 ünite bi şekilde okumam lazım... öğleden sonraları çok gelmeyim foruma da çalışayım diyorum umarım yapabilirim
yani ev işi kalıyo ders kalıyo ütü kalıyo bu form sadece ruha iyi geliyo gerçi bazen onuda bozuyo ama burda herkes birbini iyi anlıyo ve dert aynı dert ne bilim girme ama en azından arada bir bak yani seni görmem lazım formda .....bu arada bitli yok ortada blackte arada giriyo ibu ara yoğun herkes....
aynı duyguları paylaşıyoruz
Oo burada bisürü aöf ci varmış bende işletme 2.siniftayim 2. Üniv olarak okumaya başladım ama çok calisamiyorum. Bide ben buara yoğun bisekilde kpss çalışıyorum ama bu bebis işi kafamı dağıtıyor çok
Kizlar atesim 1 haftadir yuksekti 37.01 di dunden beri dusmeye basladi bugun 36.5 yani adet alacagim 2 3 gun icinde haberiniz olsun atesiniz duserse adet olacaksiniz
Kızlar bugün 17.gün 10gü dür hergün ilişki oluyor 28 günde bir adet oluyorum kaç gün daha ilişki olsa iyi olur