Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yürüyüşün hamileliğe bir zararı dokunmaz canım ya... sen için ferah tut...

Kızlar sabah durumumu özetlemiştim:

Sat 3 Mayıs, Bat 2 Haziran. Dün akşama doğru açık kırmızı pembemsi kanamam oldu, seyrek şekilde çok az. Akşam, gece ve sabahtan bu yana başka da gelmedi, bir umut yerleşme kanamasıdır dedım test yaptım, sabah ilk idrarla yapmadım, çok az idrarım vardı onla yaptım 11 gibi, ama görüldüğü gibi 2 si de tek çizgi

Eğer kanama adete donusmezse yarın sabah ilk ıdrarla bır test daha yapıcam, yine negatıfse ve adet olmadıysam kan testi yapıcam bu hafta sonunda.

Bana dua edin

Eklentiler

• $unnamed.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 54
Ancak cumaya kadar yapıcaz cuma annemlere gitcez sınav var malum pazar döncez bişi olur mu ki iki gün den

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kan testim pozitif çıktı inşallah allahım bütün isteyenlerede nasip etsin muane oldukdan snra inşallah daha çok sevinirim olumsuz bişey yoktur dua edin bana hepinz dualarımdasınız :*

kızlar kan testim pozitif çıktı inşallah allahım bütün isteyenlerede nasip etsin muane oldukdan snra inşallah daha çok sevinirim olumsuz bişey yoktur dua edin bana hepinz dualarımdasınız :*

Hayirli olsun cnm çok seviniyorum ya boyle haberlere kimbilir ne kadar mutlusunuzdur simdi

Ay ne güzel çok sevindim canım gözünaydın saplıkla kucağına alırsın inşallah..
bata kaç gün vardı senin ve kaç çıktı değerin?

beş kedi miiiiiii :)))
Allahım yardımcın olsun çok zor canım gerçekten..
Nasil birakirim anneleri yok cocuklar korkutmus kacirmis. Biraksam yasayamazlae bu ilk degil zaten sonda olmayacak.
Dün pembemsi kanamam geldi seyrek seyrek, akşamdan buyana hiç olmadı allah allah sevineyım mı erken mı bılemıyorum ya
Bende bekliyorum bugun olmassam yarin test yapicam ama geliyorum diyor benimki

Asiliysa sorun olmaz desigin gibi sebze vw meyveler o yavrulardan daha tehlikeli. Sokakta ac yarali gordummu hic dayanamiyorum valla tehlikeli olsada nasil birakir arkama bakmadan giderim. Biz merhamet edelim ki yaradanda bizim yavrularimisa merhamet etsin.

Günaydınnn kızlarrr,,,,, güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için

günaydın cnm bak seni gördüm gözlerim açıldı uyuşukluğum gitti

Aplalalarrriiiiiiiiiiiimmmmmmm :))))))

Bilgisayarıma kavuştum sonunda listeyi revize edicem. eklenmek isteyen yazabilir mi bat tarihini. Çok geçmişe gidemeyeceğim...

Aplaaaannn kurban olsun sana:)

ayy hiç valla ağrı kesicimiz resmen testler ben sinirli olduğum gün eşim testlerin mi bitti diyor adamda biliyor artık :)))

Hahaaaha antidepresan gibi desenize:)

Allahim sag salim kucana almayi nasib etsin darisi burdaki herkese insaallah

Aplaaaannn kurban olsun sana:)

Yavyuuuuummm yirim seni:)

Kızlar bugün 17.gün 10gü dür hergün ilişki oluyor 28 günde bir adet oluyorum kaç gün daha ilişki olsa iyi olur

Bı hafta ancak perşembe ye kadar olur cuma annemlere gitcem malum sınav var iki gün ara versem bişi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…