- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.261
Kızlar bişey sorucam. Yumurtlama gününden sonra yani ilişki olduktan sonra fazla yürümek sıkıntı olyr mu bebeğin olmasını engeller mi. Benim işim biraz hareketli de korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydııınn kızlaaar bugün 3 gün gecti :) bişi yok hala
Canım geç döllenme falan da olabiliyor ya bence gün aşırı bata kadar devam edin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar kan testim pozitif çıktı inşallah allahım bütün isteyenlerede nasip etsin muane oldukdan snra inşallah daha çok sevinirim olumsuz bişey yoktur dua edin bana hepinz dualarımdasınız :*
kızlar kan testim pozitif çıktı inşallah allahım bütün isteyenlerede nasip etsin muane oldukdan snra inşallah daha çok sevinirim olumsuz bişey yoktur dua edin bana hepinz dualarımdasınız :*
Nasil birakirim anneleri yok cocuklar korkutmus kacirmis. Biraksam yasayamazlae bu ilk degil zaten sonda olmayacak.beş kedi miiiiiii :)))
Allahım yardımcın olsun çok zor canım gerçekten..
Bende bekliyorum bugun olmassam yarin test yapicam ama geliyorum diyor benimkiDün pembemsi kanamam geldi seyrek seyrek, akşamdan buyana hiç olmadı allah allah sevineyım mı erken mı bılemıyorum ya
Asiliysa sorun olmaz desigin gibi sebze vw meyveler o yavrulardan daha tehlikeli. Sokakta ac yarali gordummu hic dayanamiyorum valla tehlikeli olsada nasil birakir arkama bakmadan giderim. Biz merhamet edelim ki yaradanda bizim yavrularimisa merhamet etsin.canım benim..
toxoplazma testim benim negatif. Yani o hastalığı hiç geçirmemişim ve riskli. Ama ben onun bizimle varlığının devam edeceğini düşünüyorum. Sadece bebek doğduğunda 1 ay kadar gelen misafirler sebebi ile otele gönderebilirim onun dışında bizimle yaşar canım.
Birde maydonoz köpekten daha tehlikeli haberin olsun
günaydın canlar bata 2 gün kaldı ama bu ay yok bişeyler belli,bu arada eşimle konuştum galiba tüp bebek için onu ikna ettim sayılır bakalım eğer kesinleşirse gidecem önümüzdeki ay hayırlısı olur inşallah.......
Günaydınnn kızlarrr,,,,, güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için
günaydın cnm bak seni gördüm gözlerim açıldı uyuşukluğum gitti
cnm gözün aydın çok sevindim çok....kızlar kan testim pozitif çıktı inşallah allahım bütün isteyenlerede nasip etsin muane oldukdan snra inşallah daha çok sevinirim olumsuz bişey yoktur dua edin bana hepinz dualarımdasınız :*
cnm yeni bat söylermisin?Kırmızılar geldi males umarım sizlerden güzel haberler alırım bir dahaki aya devam
Aplaaaannn kurban olsun sana:)Nasil birakirim anneleri yok cocuklar korkutmus kacirmis. Biraksam yasayamazlae bu ilk degil zaten sonda olmayacak.
Bende bekliyorum bugun olmassam yarin test yapicam ama geliyorum diyor benimki
Asiliysa sorun olmaz desigin gibi sebze vw meyveler o yavrulardan daha tehlikeli. Sokakta ac yarali gordummu hic dayanamiyorum valla tehlikeli olsada nasil birakir arkama bakmadan giderim. Biz merhamet edelim ki yaradanda bizim yavrularimisa merhamet etsin.
Aplalalarrriiiiiiiiiiiimmmmmmm :))))))
ayy hiç valla ağrı kesicimiz resmen testler ben sinirli olduğum gün eşim testlerin mi bitti diyor adamda biliyor artık :)))
ben kocaya aldırıyorum evde kalmadıysa benimki de sorup duruyor testin varmı diye artık onun bilinçaltıda benim gibi adamın beynini yedim resmenaz önce diyor istanbul eğitim varmış ama ben gidemem dedim diyor çünkü senin bu aralar yumurtaların çatlayabilir ahhh dedim kıyamam sana neler de düşünürmüş
Allahim sag salim kucana almayi nasib etsin darisi burdaki herkese insaallahkızlar kan testim pozitif çıktı inşallah allahım bütün isteyenlerede nasip etsin muane oldukdan snra inşallah daha çok sevinirim olumsuz bişey yoktur dua edin bana hepinz dualarımdasınız :*
Aplaaaannn kurban olsun sana:)
Kızlar bugün 17.gün 10gü dür hergün ilişki oluyor 28 günde bir adet oluyorum kaç gün daha ilişki olsa iyi olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilgisayarıma kavuştum sonunda listeyi revize edicem. eklenmek isteyen yazabilir mi bat tarihini. Çok geçmişe gidemeyeceğim...