Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kendime söz verdim yapabilirsem eğer bu hafta 5 kitap okucam yaklaşık 20 ünite bi şekilde okumam lazım... öğleden sonraları çok gelmeyim foruma da çalışayım diyorum umarım yapabilirim

calısma ımkanın varsa bol bol calıs canım sen bu haftayı ıyı degerlendır sınavdan sonra bol bol da takılırsın buraya zaen beklerıs senı bende ısyerınde calısabılsem keske fırsat kalmıo kı ıslerden=(

kızlar kan testim pozitif çıktı inşallah allahım bütün isteyenlerede nasip etsin muane oldukdan snra inşallah daha çok sevinirim olumsuz bişey yoktur dua edin bana hepinz dualarımdasınız :*

HaYırlı olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kızlar bende test yaptım malesef negatif çıktı bütün umutlarım tükendi. Bian önce gelse bari kırmızılar da yeni dongum başlasa

kızlar kan testim pozitif çıktı inşallah allahım bütün isteyenlerede nasip etsin muane oldukdan snra inşallah daha çok sevinirim olumsuz bişey yoktur dua edin bana hepinz dualarımdasınız :*

Canım hayırlı olsun çok sevindim belirtilerin nelerdi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım inşallah hepimizin duaları kabul olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bakalım bakalım burda aynı ayda hamile kalacağm arkadaşlarım olsun çok isterim 15 aydır korunuyorduk bu ay bıraktık bakalım olacakmı allahım sen herşeye gücü yetensin sen dualarımızı kabul et

Kıslar listeyi revize ettim eksik bat lar var tamamlayalım ve yazmadıklarım gözden kaçırdı

benide ekle benide son adet tarihim 28 mayıs

Benim 30 haziran :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sizleri de ekledim canlar uğur getirsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…