Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kuzucum yap sen testini yerleşme kanaması olabilir devamı gelmedi ve pembe ise zaten sabahın ilk idrarı daha iyi sonuç veriyor yhap gitsin:emir_bebek:

bat gününmüş yap gitsin varsa çıkar inş vardır canım

heyecandan gelmedi yahu hahha aslında çok beklediğim bir ay da değildi ama bilemedım kalbım güm güm rabbım yuzumuzu guldursun :KK49:

Benim de 2 gun var aynen dun açık kırmızı çok hafif leke geldi ben de dedim kirmizilar geliyo diye daha yok ama bu adete hazırlık bence hafif agrim da var zaten
Dün de erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. ..
Yani kirmizilar gelecek o kesin. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

deme canım ya benım normalde hıc boyle olmaz dıye bı heves ettım ama kısmet rabbım hayırlısını versın ınsallah, umut işte bakalım be olacak :KK31::nazar:

canım ikimizde kalalım da önce sen ben farketmez ki :KK70: canım ben adete 2 gün kala başladım yapmaya adet geçti 2.günü halen çıkmadı bende bırakmıştım...sonra şeytan dürttü 4.günü tekrar yaptığımda gördüm....galiba benim geç döllenme olmuştu :KK43: ben o markanın ovulasyon testinden çok memnunum ama

benim kızmda öle olmuştu oğlumda erken çıktı bir hafta önce bu testi yapmıştım silik göstermişti çok silikti ama sonra koyulaştı senin ki muhtemelen geç döllenme olmuştur bebişnaz allahımmmm inş defneyle bana bu ay meleklerimizi gönderirsin sağlıkla sıhhatle yarabbimm aminnn

heyecandan gelmedi yahu hahha aslında çok beklediğim bir ay da değildi ama bilemedım kalbım güm güm rabbım yuzumuzu guldursun :KK49:

deme canım ya benım normalde hıc boyle olmaz dıye bı heves ettım ama kısmet rabbım hayırlısını versın ınsallah, umut işte bakalım be olacak :KK31::nazar:

inş canım inş rabbim yüzümüzü güldürür :)

benim kızmda öle olmuştu oğlumda erken çıktı bir hafta önce bu testi yapmıştım silik göstermişti çok silikti ama sonra koyulaştı senin ki muhtemelen geç döllenme olmuştur bebişnaz allahımmmm inş defneyle bana bu ay meleklerimizi gönderirsin sağlıkla sıhhatle yarabbimm aminnn

amiiiinnnn kuzummm bende sipariş vereyim bari test alayım benim evdeki stok tükendi:KK1:

ayy hiç valla ağrı kesicimiz resmen testler ben sinirli olduğum gün eşim testlerin mi bitti diyor adamda biliyor artık :)))
ben kocaya aldırıyorum evde kalmadıysa benimki de sorup duruyor testin varmı diye artık onun bilinçaltıda benim gibi adamın beynini yedim resmen:KK1: az önce diyor istanbul eğitim varmış ama ben gidemem dedim diyor çünkü senin bu aralar yumurtaların çatlayabilir ahhh dedim kıyamam sana neler de düşünürmüş:KK1:

ben kocaya aldırıyorum evde kalmadıysa benimki de sorup duruyor testin varmı diye artık onun bilinçaltıda benim gibi adamın beynini yedim resmen:KK1: az önce diyor istanbul eğitim varmış ama ben gidemem dedim diyor çünkü senin bu aralar yumurtaların çatlayabilir ahhh dedim kıyamam sana neler de düşünürmüş:KK1:

ahahhaaaa allah iyiliğini versin emiii :)))) çok güldüm yaaa ama hakkaten öyle allah onları başımızdan eksik etmesin inşş

X