- 2 Mayıs 2014
- 179
- 9
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.221
kuzucum yap sen testini yerleşme kanaması olabilir devamı gelmedi ve pembe ise zaten sabahın ilk idrarı daha iyi sonuç veriyor yhap gitsin
bat gününmüş yap gitsin varsa çıkar inş vardır canım
Benim de 2 gun var aynen dun açık kırmızı çok hafif leke geldi ben de dedim kirmizilar geliyo diye daha yok ama bu adete hazırlık bence hafif agrim da var zaten
Dün de erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. ..
Yani kirmizilar gelecek o kesin. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ikimizde kalalım da önce sen ben farketmez kicanım ben adete 2 gün kala başladım yapmaya adet geçti 2.günü halen çıkmadı bende bırakmıştım...sonra şeytan dürttü 4.günü tekrar yaptığımda gördüm....galiba benim geç döllenme olmuştu ben o markanın ovulasyon testinden çok memnunum ama
heyecandan gelmedi yahu hahha aslında çok beklediğim bir ay da değildi ama bilemedım kalbım güm güm rabbım yuzumuzu guldursun
deme canım ya benım normalde hıc boyle olmaz dıye bı heves ettım ama kısmet rabbım hayırlısını versın ınsallah, umut işte bakalım be olacak
günaydın cnm bak seni gördüm gözlerim açıldı uyuşukluğum gittiGünaydınnn kızlarrr,,,,, güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için
benim kızmda öle olmuştu oğlumda erken çıktı bir hafta önce bu testi yapmıştım silik göstermişti çok silikti ama sonra koyulaştı senin ki muhtemelen geç döllenme olmuştur bebişnaz allahımmmm inş defneyle bana bu ay meleklerimizi gönderirsin sağlıkla sıhhatle yarabbimm aminnn
günaydın cnm bak seni gördüm gözlerim açıldı uyuşukluğum gitti
Günaydınnn kızlarrr,,,,, güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için
günaydın hoşgeldin canım iyi bir hafta geçirirz inşallah bol bol hamiş haberi duyarız
işte seni görmeyeli kötüydüm şimdi iyiyimoyyyy yiriiimm seniiii naber kuzum nasılsın beni görmeyeli
işte seni görmeyeli kötüydüm şimdi iyiyimsen nasılsın cnm....
amiiiinnnn kuzummm bende sipariş vereyim bari test alayım benim evdeki stok tükendi
ne sınavı peteğim.....ders çalışmam lazım hafta sonu sınavım var sizin yüzünüzden kitapta elime almak istemiyorum
ne sınavı peteğim.....
ben kocaya aldırıyorum evde kalmadıysa benimki de sorup duruyor testin varmı diye artık onun bilinçaltıda benim gibi adamın beynini yedim resmenayy hiç valla ağrı kesicimiz resmen testler ben sinirli olduğum gün eşim testlerin mi bitti diyor adamda biliyor artık :)))
Kız ev idaresinin hasını yapıyoz kadın olaraktan ......benden 85 :)geçersin inşallah......açıköğretim kuzum... ev idaresi okuyorum 1. sınıf inşallah bu sınavı verirsem (ki bu gidişle burda olduğum süre ders çalışmadığım için veremicem gibi) 2.sınıfa geçicem
ben kocaya aldırıyorum evde kalmadıysa benimki de sorup duruyor testin varmı diye artık onun bilinçaltıda benim gibi adamın beynini yedim resmenaz önce diyor istanbul eğitim varmış ama ben gidemem dedim diyor çünkü senin bu aralar yumurtaların çatlayabilir ahhh dedim kıyamam sana neler de düşünürmüş
Kız ev idaresinin hasını yapıyoz kadın olaraktan ......benden 85 :)geçersin inşallah......
amin inşallah zaten en büyük destekçimiz onlar bu dönemde sanırım ne kadar beni kızdırsa da gelip gönlümü alıyor sağolsunahahhaaaa allah iyiliğini versin emiii :)))) çok güldüm yaaa ama hakkaten öyle allah onları başımızdan eksik etmesin inşş