- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.201
Herkese günaydın,
Benim Adetimden ne ses var ne Seda bugün tam 7. Gün. Dün yine testim negatifdi. Hatta dün hafif kahverengi leckelenmem oldu. Çok canım sıkkın. Önce sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Sonra Dr gitcem.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm hşgeldin kurucu bilgisayara girince seni de ekler adetin bittiyse kür uygulayacakmısın ya da herhangi bir kür uyguluyormusun....kızlar slm benim batımda 24 haziran bir düşüğüm var çalışmalara bu ay tekrardan başladım hayırlısıyla gelir inşallah Allah büyük hepimiz bu yolda emekler veriyoruz Allah emeklerimizi boş çevirmesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese bu arada hayırlı haftalar..hepiniz tez zamanda mutlu haberler alın inşallah
Herkese günaydın,
Benim Adetimden ne ses var ne Seda bugün tam 7. Gün. Dün yine testim negatifdi. Hatta dün hafif kahverengi leckelenmem oldu. Çok canım sıkkın. Önce sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Sonra Dr gitcem.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu un ne içinmiş kuzum ne yapılıyor bunla daha doğrusu?????
ya bunlar hamilelik belirtisi gibi ama inşallah psikolojik değildir bebeğim biraz daha bekleyelim bakalım olmadı test yaparsın 1 gün kala...benim kuzum 22 haziran bat tarihim bugün doktora gidicem yumurtalarım durumuna bakıcak ne durumdalar diye...gerçi biz çalışmalara başladık ...cumartesi oldu pazarda koca istedi diye 2 kere oldu spermler verimsizleşmişdir ama napalım
silik çizgin çıkmış canım hayırlı olsun kan testini yaptır bence çünkü o çizgi eğer testin bozuk değilse kolay kolay çıkmıyor hayırlı olsun
Kızlar benım bat 2 hazırandı dün pembemsı acık kırmızı sıvı lekelenmelerim oldu, akşam ped koydum geldi kırmızılar diye, devamı gelmedi, dün geceden bu yana olmadı. Yerleşme kanaması olabılır mı dıye test aldım, elimde beklıyorum.
Bu testi ne zaman yapmam daha sağlıklı olur? 8:30dan bu yana sıvı almadım, idrar gelince yapsam mı yoksa birkaç gün beklesem mi? Boşa umutlanmak ta istemıyorum ya:26:
kociş keçiboynuzu pekmezi içiyor bende incir kürü bakalım artık kuzum doktorda bugün ne dicek...o dediğin markayı bende kullandım ama adetin 4.günü çıkmıştı çizgi ben bu sefer farklı bir marka almayı düşünüyorum ki benim o aldığım erken gebelik testi idi sen yap bakalım bize mutlaka haber ver...bu ay ikimizde hamiş olalım ya allahın izniyleyok kızz istekle olunca dahada canlanıyordur :))) inşşş bebişin bu ya gelir canımmm keçiboynuzu özü mutlaka kullan o zaman nokta atışı yapar senin ki :)))) ben lab... marka gebelik testi istedim 18 tanesi kargoyla beraber 16 lira ulan ecazenden alıyon 4 lira tanesi bari fazlaca evde dursun galiba yarın gelcek gelirse hemen yapıcam bir tane yazarım buraya :)))) hiç sanmıyorum ama umut dünyası işte :)))
Ay Leylacim valla korkar oldum sabah uyaniyorum nazil gaz sancisi oluyor kasiklarim aciyo.cnm bende korkmaya başladım bu durumdan kasık batmaları pıt pıt atmalar aşırı gaz ve akıntı kiste delalet olabilirmi?
İnşallah Ayşem yaatatlım ya öle düşünme olmamıştır bişey hem belki hamilesindir ondandır bu batmalar bebiş kendine yer ayarliyordur
Meyra canim çok iyi anliyorum seni ama inan o kdr basit konular ki bunlar. Ben de Esim nevkdr maaş alir bilmezdim. Söylemezdi. Bende harcadim harcadim kaç ay sonra dedi ki su KDE para aliyorum yaz harcamalarim biraz fazla olmaya basladi. Yaş dedim bana deseydin ayagimi yorgana gore uzatirdim. Sende öyle yap inan bu konu için yiprattigina debekleymez kendini. Erkekleri sikistirarak laf söyleyemezsin ters köse yap bülbül gibi öterler. Bir de kavga değil umursamazlık deli eder onlari umursadigini belli ettikçe seni çileden cikartir.bat 5 haz.bugun gittim kan verdim eger hamilelik varsa yarin cikcak.esimle cok siddetli kavga ettik.bana bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim ve su anda ayri yatyoz.ben hamilelik dusunurken bana soylenen soz bu iste.cok kotuyum.
Kızlar benım bat 2 hazırandı dün pembemsı acık kırmızı sıvı lekelenmelerim oldu, akşam ped koydum geldi kırmızılar diye, devamı gelmedi, dün geceden bu yana olmadı. Yerleşme kanaması olabılır mı dıye test aldım, elimde beklıyorum.
Bu testi ne zaman yapmam daha sağlıklı olur? 8:30dan bu yana sıvı almadım, idrar gelince yapsam mı yoksa birkaç gün beklesem mi? Boşa umutlanmak ta istemıyorum ya:26:
canım benim 1 ay boyunca geldi ama dediğin gibi çamur gibi geliyordu birde aralıksız geldi bende şükür ben adet oldum ve bu ay yumurta takibindeyim....bazı insanlarda 40 45 gün normal diyorlar
Keçiboynuzunun ogutulmus hali galiba. ..
Süte karistirilarak iciliyo ben bir iki defa icmistim fena değil aslında tadı. ..
Ilk bu amaçla almamistik çok faydalı diye almistik şimdi keçiboynuzu özü lafı geçince dedim acaba bu mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah öledir canım yaptırmaya gitcem birazdan :)
ben bugün gidicem kuzum yumurta takibine bakalım ne olacak cumartesi kasık ağrım çok idi...bugün yine başladı...sen kaçıncı denemende hamile kalmış idinsaol canım o zaman haberlerini beklioz hadi bakalım inşallah iyi haberlerini alırız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kociş keçiboynuzu pekmezi içiyor bende incir kürü bakalım artık kuzum doktorda bugün ne dicek...o dediğin markayı bende kullandım ama adetin 4.günü çıkmıştı çizgi ben bu sefer farklı bir marka almayı düşünüyorum ki benim o aldığım erken gebelik testi idi sen yap bakalım bize mutlaka haber ver...bu ay ikimizde hamiş olalım ya allahın izniyle
canım ikimizde kalalım da önce sen ben farketmez kiinş canım inş sen benden önce hamile kalırsın canımmm :)) sen adetin 4. günü mü test yaptın bebeğim?