Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

dr a git canım Allah korusun kist olma ihtimali var her zaman ama inşallah değildir sıkıntıdar belki sökememiştir bugünde olmazsan yarın dr a git bi baksın derim.

cnm hşgeldin kurucu bilgisayara girince seni de ekler adetin bittiyse kür uygulayacakmısın ya da herhangi bir kür uyguluyormusun....

Bende aynı senin gibiyim. Tam 7 gün oldu ama hala gelen giden yok. Kasık ağrılarım hala var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
günaydın canlar bata 2 gün kaldı ama bu ay yok bişeyler belli,bu arada eşimle konuştum galiba tüp bebek için onu ikna ettim sayılır bakalım eğer kesinleşirse gidecem önümüzdeki ay hayırlısı olur inşallah.......

bu un ne içinmiş kuzum ne yapılıyor bunla daha doğrusu?????

Keçiboynuzunun ogutulmus hali galiba. ..
Süte karistirilarak iciliyo ben bir iki defa icmistim fena değil aslında tadı. ..
Ilk bu amaçla almamistik çok faydalı diye almistik şimdi keçiboynuzu özü lafı geçince dedim acaba bu mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benım bat 2 hazırandı dün pembemsı acık kırmızı sıvı lekelenmelerim oldu, akşam ped koydum geldi kırmızılar diye, devamı gelmedi, dün geceden bu yana olmadı. Yerleşme kanaması olabılır mı dıye test aldım, elimde beklıyorum.

Bu testi ne zaman yapmam daha sağlıklı olur? 8:30dan bu yana sıvı almadım, idrar gelince yapsam mı yoksa birkaç gün beklesem mi? Boşa umutlanmak ta istemıyorum ya:26:

yok kızz istekle olunca dahada canlanıyordur :))) inşşş bebişin bu ya gelir canımmm keçiboynuzu özü mutlaka kullan o zaman nokta atışı yapar senin ki :)))) ben lab... marka gebelik testi istedim 18 tanesi kargoyla beraber 16 lira ulan ecazenden alıyon 4 lira tanesi bari fazlaca evde dursun galiba yarın gelcek gelirse hemen yapıcam bir tane yazarım buraya :)))) hiç sanmıyorum ama umut dünyası işte :)))

bat gününmüş yap gitsin varsa çıkar inş vardır canım

kociş keçiboynuzu pekmezi içiyor bende incir kürü bakalım artık kuzum doktorda bugün ne dicek...o dediğin markayı bende kullandım ama adetin 4.günü çıkmıştı çizgi ben bu sefer farklı bir marka almayı düşünüyorum ki benim o aldığım erken gebelik testi idi sen yap bakalım bize mutlaka haber ver...bu ay ikimizde hamiş olalım ya allahın izniyle

cnm bende korkmaya başladım bu durumdan kasık batmaları pıt pıt atmalar aşırı gaz ve akıntı kiste delalet olabilirmi?
Ay Leylacim valla korkar oldum sabah uyaniyorum nazil gaz sancisi oluyor kasiklarim aciyo.

tatlım ya öle düşünme olmamıştır bişey hem belki hamilesindir ondandır bu batmalar bebiş kendine yer ayarliyordur
İnşallah Ayşem yaa

bat 5 haz.bugun gittim kan verdim eger hamilelik varsa yarin cikcak.esimle cok siddetli kavga ettik.bana bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim ve su anda ayri yatyoz.ben hamilelik dusunurken bana soylenen soz bu iste.cok kotuyum.
Meyra canim çok iyi anliyorum seni ama inan o kdr basit konular ki bunlar. Ben de Esim nevkdr maaş alir bilmezdim. Söylemezdi. Bende harcadim harcadim kaç ay sonra dedi ki su KDE para aliyorum yaz harcamalarim biraz fazla olmaya basladi. Yaş dedim bana deseydin ayagimi yorgana gore uzatirdim. Sende öyle yap inan bu konu için yiprattigina debekleymez kendini. Erkekleri sikistirarak laf söyleyemezsin ters köse yap bülbül gibi öterler. Bir de kavga değil umursamazlık deli eder onlari umursadigini belli ettikçe seni çileden cikartir.

kuzucum yap sen testini yerleşme kanaması olabilir devamı gelmedi ve pembe ise zaten sabahın ilk idrarı daha iyi sonuç veriyor yhap gitsin

canım benim 1 ay boyunca geldi ama dediğin gibi çamur gibi geliyordu birde aralıksız geldi bende şükür ben adet oldum ve bu ay yumurta takibindeyim....bazı insanlarda 40 45 gün normal diyorlar

saol canım o zaman haberlerini beklioz hadi bakalım inşallah iyi haberlerini alırız

anladım canım keçi bonuzu özü bu değil kuzum pekmezin koyu kıvamlı hali tadıda çok güzel çokta iyi etkisi var

saol canım o zaman haberlerini beklioz hadi bakalım inşallah iyi haberlerini alırız

ben bugün gidicem kuzum yumurta takibine bakalım ne olacak cumartesi kasık ağrım çok idi...bugün yine başladı...sen kaçıncı denemende hamile kalmış idin

inş canım inş sen benden önce hamile kalırsın canımmm :)) sen adetin 4. günü mü test yaptın bebeğim?

inş canım inş sen benden önce hamile kalırsın canımmm :)) sen adetin 4. günü mü test yaptın bebeğim?
canım ikimizde kalalım da önce sen ben farketmez ki canım ben adete 2 gün kala başladım yapmaya adet geçti 2.günü halen çıkmadı bende bırakmıştım...sonra şeytan dürttü 4.günü tekrar yaptığımda gördüm....galiba benim geç döllenme olmuştu ben o markanın ovulasyon testinden çok memnunum ama

Benim de 2 gun var aynen dun açık kırmızı çok hafif leke geldi ben de dedim kirmizilar geliyo diye daha yok ama bu adete hazırlık bence hafif agrim da var zaten
Dün de erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. ..
Yani kirmizilar gelecek o kesin. ..

Al bi tane yap kafan rahatlasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…