Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

keşke bebeğim yaşasaydı maalesef canım 5 aylıkken kaybettim paşamı (((

Evlat acisi en buyuk aciymis.Ama insaallah Allah katinda mukafati cok guzel olacaktir. ALLAH sabir versin ve kimseye yasatmasin.

ay canım yaa rabbim sana sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kuzum öyle maalesef ki çok acı çektim ama toparlandım haaa unuturmuyum aslaaa zaman zaman aklıma geldiğinde istemsizce gözümden yaşlar süzülüyor ama rabbim böle uygun gördü hiç olumsuz da düşünmüyorum kızzzz :))) o bebeğim öyle oldu diye hepsi olcak değil rabbim bi kapıyı kapar birini açık bırakır bende bi sınavdan geçtim allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye

keşke bebeğim yaşasaydı maalesef canım 5 aylıkken kaybettim paşamı (((

Canim ben de 5 buçuk aylik kizimi kaybettim.coook zor.ama ilkbu ay bebek calismalarina basladik bu gün 15.günüm yumurtam catlamamis.doktor bana 16 17 18.günlerde calis dedi.kaybettiğimiz bebeğine de 19.gün gebe kaldim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yardım edin batıma 2 gün var yumurta akı kıvamlı hafif kanla bir pıhtı geldi ne yapmam lazım ne olabilir lütfen cevap yazsın bilenler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razi olsun kuzucum. O bebek seni oyle guzel bekliyoki cennette oteki tarafta herkes imrenecek. Yok olup gitmediki annesini bekliyor cennette.
Benimdw bata iki gun kaldi dun yaptim negatif. E artik saliyi bekliyim ben:)

aynı acıları yaşamışsın sende nasıl zorr bilirim ama rabbim sabrını veriyor bilirsin kaç ay korundun sen canım ben 3 ay korundum ama hala doğru düzgün adet oldum mu olmadım mı bilemiyorum dr duphaston verdi bana gerçi biz süremizin dolduğunu sölemedik dr a sonra sitede baktım bunla hamile olan çokmuş hormon ilacıymış bu çoook yönlü etkisi varmış bizde korunmuyoruz zaten ilaç dün bitti dr bana şey dedi 1 hafta 10 gün yada 15 gün sonra adet olcaksın inş olmam hamiş olurum inş sende olursun canım :)

Allah razi olsun kuzucum. O bebek seni oyle guzel bekliyoki cennette oteki tarafta herkes imrenecek. Yok olup gitmediki annesini bekliyor cennette.
Benimdw bata iki gun kaldi dun yaptim negatif. E artik saliyi bekliyim ben:)

olsun canım bazen testler göstermiyor benim kızımda bi kaç gün geçti öle silik çıktı oğlumda önce çıktı :)) değişiyor bak adet gelmeyene kadar umutlar var demektir

Canim pihti buyukmuydu.yerlesme kanamasida olabilir endise yapma.bir test yap imkanin varsa yoksa yarin yap yada kan ver en guzeli.fazla yorma kendini bu arada otur uzan

bi test yapsana canımm normalde yerleşmede olabilir diycem ama pıhtı demişsin sen test yap canım en iyisi mi

kızlar desteklerınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım. gun ıcerısınde yatyıorum we dınlenıyorum. ama ınanın bu surecte ınsan cok tedırgın oluyo. o yuzden erken teste fln ya da adet 2 gun gecıksın heen fln yapmayın test. yoksa boyle degerın yukselmesını beklemek ınanın daha zor. cunkı normalde belırtı fln araken ustalastık ama bunda deger yukseldıgıne daır ppek belırtı olmuyo :)

Canm bata 3 kala kanda negatif cikti benm hic gunum gecmez hep 33 gunde bir olurum 1 gun gecti hala tik yok bi garibim ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arzucann sen bi bekle canım hep diyoruz yaa geç döllenme olduysa çıkmaz bi kaç gün sık dişini eğer regl olmazsan tekrarla testi inş hamişsindir canım :)

Canim pihti buyukmuydu.yerlesme kanamasida olabilir endise yapma.bir test yap imkanin varsa yoksa yarin yap yada kan ver en guzeli.fazla yorma kendini bu arada otur uzan

Adette gelen pıhtı gibiydi çok büyük değil fasülye tanesi kadar yumurta akı kıvamındaydı.inşallah öyledir 2gün önce kanda negatifti testte çıkarmı acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…