- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.921
Neeee 4 ay önce doğum yaptiniz yine mi istiyorsunuz bebek çok uslu galiba benim ablaminda ayni şey oldu büyütürken çok zor ama büyüyünce tadindan yenmez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evlat acisi en buyuk aciymis.Ama insaallah Allah katinda mukafati cok guzel olacaktir. ALLAH sabir versin ve kimseye yasatmasin.
keşke bebeğim yaşasaydı maalesef canım 5 aylıkken kaybettim paşamı(((
ay canım yaa rabbim sana sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kuzum öyle maalesef ki çok acı çektim ama toparlandım haaa unuturmuyum aslaaa zaman zaman aklıma geldiğinde istemsizce gözümden yaşlar süzülüyor ama rabbim böle uygun gördü hiç olumsuz da düşünmüyorum kızzzz :))) o bebeğim öyle oldu diye hepsi olcak değil rabbim bi kapıyı kapar birini açık bırakır bende bi sınavdan geçtim allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye
Canim ben de 5 buçuk aylik kizimi kaybettim.coook zor.ama ilkbu ay bebek calismalarina basladik bu gün 15.günüm yumurtam catlamamis.doktor bana 16 17 18.günlerde calis dedi.kaybettiğimiz bebeğine de 19.gün gebe kaldim.
Allah razi olsun kuzucum. O bebek seni oyle guzel bekliyoki cennette oteki tarafta herkes imrenecek. Yok olup gitmediki annesini bekliyor cennette.
Benimdw bata iki gun kaldi dun yaptim negatif. E artik saliyi bekliyim ben:)
Kızlar yardım edin batıma 2 gün var yumurta akı kıvamlı hafif kanla bir pıhtı geldi ne yapmam lazım ne olabilir lütfen cevap yazsın bilenler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaa insaallah kotu bisey diildir
Kızlar yardım edin batıma 2 gün var yumurta akı kıvamlı hafif kanla bir pıhtı geldi ne yapmam lazım ne olabilir lütfen cevap yazsın bilenler
kızlarr test yapan yokmuuu canım test yapmak istiyor birileri yerime yapsın beeeee :))))
Canm bata 3 kala kanda negatif cikti benm hic gunum gecmez hep 33 gunde bir olurum 1 gun gecti hala tik yok bi garibim ya
Canim pihti buyukmuydu.yerlesme kanamasida olabilir endise yapma.bir test yap imkanin varsa yoksa yarin yap yada kan ver en guzeli.fazla yorma kendini bu arada otur uzan
arzucann sen bi bekle canım hep diyoruz yaa geç döllenme olduysa çıkmaz bi kaç gün sık dişini eğer regl olmazsan tekrarla testi inş hamişsindir canım :)
bi test yapsana canımm normalde yerleşmede olabilir diycem ama pıhtı demişsin sen test yap canım en iyisi mi
Kist mi oldu diye korkuyorum ya niye hep kotuyu dusunuyoruz :-(
Tamam tatlım yapıyorum birazdan test alıp