- 9 Ağustos 2013
- 396
- 80
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.881
canım hsg celidinmi cekildiysen sorun cıktımı?? rahimde perde düsüklere neden oluyor
birde sen ne kadardır kullanıyosun bunu
şimdi canım okduğum kadarıyla bu ilaç insülin değerini filan dengeliyomuş ve vitamin takviyesi olarak kullanılıyomuş . şimdi bende matofin şeker ilacı ve folio vitamin içtiğime göre bunuda alırsam fazla olurmu nasıl yapsam sence ilaçlar bitincemi başlasam ama onlarda 3 ay sonra bitecekler bilemedim şimdi
Yok cnm çekilmedim bu ay hormon testi yapcaz varsa sorun tedavi bide bende intihapta var cnm olmazsa temmuzda çekilecem cnm dış gebelikti sonuncusu tüplerde tıkanmada olabilir dedi onu şimdi yapmayalım dedi ama siperm kalitesi düşüge sebep oluyomu bilmiyorum
anladım canım evet neden olabiliyormus demin okudum canım hatta.tedavinle hersey belli olur canım.insallah hiç bir sorun cıkmaz
Huu huuu kızlar Amasya nin yollarına düştük. 15 gün kalcaz dağın başında. Nete girebilirsem haber vercem size. Öptüm hepinizi kocamaaaannnn
canım benim doktorum bunuda iç dedi hem bunu hem onlarıda içiyorum.bi zararı olmadı bana canım.ben glifor ve inofolic içiyorum canım.folio da demir hapı.inofolic hem insülini dengeliyo hem folik asit.bence folio yu bırakıp buna baslaya bilirsin canım.yada doktoruna danısa bilirsin.ben yanlıs yönlendirmiyim gülüm
simdi canım doktora 3 ay sonra gidecemm. bir daha be bu ay ilaçlarımı içeyim bir sonraki ay adettn sonra bunada başlıyım ne olucak dimi hepsi benzer ilaçlar
kız gene hamile olamazsın dimi :))) bilmiyomki tatlım yumurtlama önceside olabilir seniin durumlar çok karışık kııı bi adet olda düzene binsin şu
Kiz dandini bat a 5 gun kala kan testi cvp verir mi
cnm benim olup biraz yaşayıp ölse daha zor olurdu biliyorum çok zor ama takdir...kısmeti yokmuş.Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin cümlemize inşşlh yine olur üzülme... çalışmalara devam...şimdiki tedavin ne
kızlar bn özel doktorun kontrndeyim hormon testlerimi smear testlerimi yaptrdım karnmdan ve vajinal muayene oldum ilk kez doktora gitmedim hormonlarmda tsh azıcık yüksek ve çok küçük mg ile tiroid ilacı kullanıorum önemsenmecek kadar yükseklikte yani. bunun haricinde smear hormon temiz kist filan yok asıl konuya gelelim bugün smear sonucmu almaya gittim doktora 6 aydır bebek istedgmi olmadgnı söledim hamile kalmama engel bişey var mı dedim hayır yok dedi bu arada 9.5 aylık evliyim aralıktan beri korunmuyorum...
doktorum istersen hamile kalma sürecni hızlandıralım pazartesi gel progesteron testi alalım yumurta takibne baslayalım adetinin ikinci günü gel dedi...
şimdi bn cevremde ablama yengeme filan anlattım bunun için acele etme özel doktorlar para için senin zaafını kullanırlar daha erken bekle diyolar bnmde smdiden tedavye baslamak braz cabuk geliyo erken gibi. siz ne dersiniz bu duruma napmalıyım ? 6 aydır olmuyo bunlar için erken deil mi ?
Hepiciğinezeee günaydıııııııınnnnnnn :)
Hepiciğinezeee günaydıııııııınnnnnnn :)
canımya sana bırsey sorucam ben en son reglımı 7 mayısta oldum dongum 28gunde bır bıraz once sıkıntıdan gunlerı sayıyordum 28 gunu gecıyo ama batımı 4 hazıran olarak hesaplamısım anlamadım nerde yanlıs yaptıgımıda cozemıyorum demınden berıdır bır ıkı uc dıye sayıyorum kafam allak bullak oldu:) sende bır
Tamam doğru tatlim bat 4 haziran senin bugün 24.gunun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence yumurtlamissn canim
Yumurtlamam 4 gün önceydi tatlım bu ay ovulasyon testi kullandim 2 gündür tek çizgi üşütmüşte olabilirim canım