Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım hsg celidinmi cekildiysen sorun cıktımı?? rahimde perde düsüklere neden oluyor

Yok cnm çekilmedim bu ay hormon testi yapcaz varsa sorun tedavi bide bende intihapta var cnm olmazsa temmuzda çekilecem cnm dış gebelikti sonuncusu tüplerde tıkanmada olabilir dedi onu şimdi yapmayalım dedi ama siperm kalitesi düşüge sebep oluyomu bilmiyorum

canım benim doktorum bunuda iç dedi hem bunu hem onlarıda içiyorum.bi zararı olmadı bana canım.ben glifor ve inofolic içiyorum canım.folio da demir hapı.inofolic hem insülini dengeliyo hem folik asit.bence folio yu bırakıp buna baslaya bilirsin canım.yada doktoruna danısa bilirsin.ben yanlıs yönlendirmiyim gülüm

anladım canım evet neden olabiliyormus demin okudum canım hatta.tedavinle hersey belli olur canım.insallah hiç bir sorun cıkmaz

Huu huuu kızlar Amasya nin yollarına düştük. 15 gün kalcaz dağın başında. Nete girebilirsem haber vercem size. Öptüm hepinizi kocamaaaannnn

simdi canım doktora 3 ay sonra gidecemm. bir daha be bu ay ilaçlarımı içeyim bir sonraki ay adettn sonra bunada başlıyım ne olucak dimi hepsi benzer ilaçlar

Kızlar ben vajınısmsum,kac saattır aklımda. Parmakla egzrsız yaparken farkettm vajına duvarım kalınlasmıs gıbı ve yumusak balon gıbı ve darlasmıs bune demek kızlar acil?????

inş canım tabbim sağlıklı sıhhatli vede salih evlatlar nasip etsin hepimize :) şimdi adet düzensizliğim var 4 ay önce doğum yaptığım için dr hormonlarından dolayı normal diyor ilaç kullandım dün bitti bakalım 10 15 güne adet olmam lazım belkide yine olmam hayırlısı allahtan inş hamileyimdir :)

tabi ki erken canım benim 6 ay diyorsun 2 yada 3 ay daha dene eğer olmazsa o zaman denersin inş gelir meleğin canım

Hepiciğinezeee günaydıııııııınnnnnnn :)

canımya sana bırsey sorucam ben en son reglımı 7 mayısta oldum dongum 28gunde bır bıraz once sıkıntıdan gunlerı sayıyordum 28 gunu gecıyo ama batımı 4 hazıran olarak hesaplamısım anlamadım nerde yanlıs yaptıgımıda cozemıyorum demınden berıdır bır ıkı uc dıye sayıyorum kafam allak bullak oldu:) sende bır hesaplarmısın sana zahmet

Bence yumurtlamissn canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurtlamam 4 gün önceydi tatlım bu ay ovulasyon testi kullandim 2 gündür tek çizgi üşütmüşte olabilirim canım

Yumurtlamam 4 gün önceydi tatlım bu ay ovulasyon testi kullandim 2 gündür tek çizgi üşütmüşte olabilirim canım

4gun önce ovulasyon testi cift çizgi miydi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…